رونالدينيو: ميلان مثل خانه خودم است
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رونالدينيو، مهاجم برزيلى كه نخستين فصل حضورش در ميان روسونرى ها را تجربه مى كند، ميلان را همانند خانه خود مى داند. اين مهاجم برزيلى نخستين گلش براى ميلان را در دربى مقابل اينتر به ثمر رساند: «برايم خيلى مهم است كه چند روز آينده سخت تمرين كنم چون به تمرينات فيزيكى احتياج دارم واميدوارم هرچه زودتر آمادگى هميشگى ام را به دست آورم و بتوانم به ميلان كمك كنم. همه چيز خيلى خوب پيش مى رود و من از هواداران تشكر مى كنم كه هميشه به من نزديك هستند و اميدوارم بتوانيم با هم روزهاى خيلى خوشى را سپرى كرده و بازى هاى جذابى را تجربه كنيم. بازى كردن در سن سيرو فوق العاده است و احساس مى كنم در خانه خودم هستم.»
زمانى كه او نخستين گل خود را به ثمر رساند استاديوم از صداى خوشحالى تماشاچيان پر شد. برخى معتقدند او جاى پاى كاكا گذاشته است كه او هم در نخستين حضورش در اينتر گلزنى كرد. رونالدينيو ادامه داد: «هرگز آن صحنه را فراموش نخواهم كرد چون نخستين گل من براى ميلان بود و حتى دليل مهمتر آن اين است كه اين گل باعث پيروزى ميلان در دربى شد. مقايسه شدن با كاكا را به فال نيك مى گيرم و اين گل براى من هم آغازكننده دورانى شگفت انگيز همانند دوران حرفه اى كاكا خواهد بود.» رونالدينيو در مقابل زوريخ در جام يوفا در كنار آندرى شوچنكو كه به خط حمله بازگشته بود، بازى مى كرد: «بازگشت او مرا بسيار خوشحال كرد چون او بازيكنى بزرگ و هم تيمى من است. براى يك بازيكن بسيار اتفاق خوشايند است اگر در كنار شوچنكو بازى كند.»