تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 229 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توصيه گاليانى به رئيس يوونتوس

آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه ميلان در پيامى براى جووانى كوبولى گيلى به وى توصيه كرد فكر بر كنارى كلوديو رانيه رى را از سر خود بيرون كند. پس از شكست تحقيرآميز يووه در خانه مقابل پالرمو صحبت از رفتن رانيه رى و آمدن مربيانى نظير رافائل بتيس(مربى اسپانيايى ليورپول) به تيم تورينى شد اما گاليانى معتقد است سران يوونتوس بايد از رانيه رى حمايت كنند و او را نگه دارند. نايب رئيس ميلان در اين رابطه مى گويد: بعد از ۲ هفته از شروع ليگ و نتايج ضعيفى كه مقابل بولونيا و جنوا گرفتيم خيلى ها خواهان بركنارى آنچلوتى شدند اما باشگاه از مربى خود حمايت كرد و او را نگه داشت و اكنون ميلان روز به روز بهتر مى شود. يوونتوس نبايد دست به تغييرى بزند چرا كه هنوز در آغاز ليگ هستيم و فاصله زيادى تا پايان بازى ها داريم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

سلام به همه ی روسونری های عزیز....
    من می خواستم ببینم کسی میدونه تی شرت این فصل میلان رو از کجا میتونم بخرم؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک سایت یا وبلاگ بود محصولات میلان رو توی ایران می فروخت
    اگه ادرسش رو پیدا کردم برات میذارم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گفت و گويى متفاوت با آلكساندر پاتو

در رؤياهايم مى خواستم مثل رونالدو باشم!

الكساندر رودريگوئس دا سيلوا ملقب به پاتو اكنون در ميلان تبديل به يكى از پديده هاى فوتبال جهان شده و در واقع جزو بازيكنان خودساخته و خوش شانس فوتبال برزيل است. او كه فوتبال حرفه اى را از باشگاه اينتر ناسيوناله پورتو آلگروى برزيل شروع كرد خيلى زود توانست به سطح اول فوتبال اروپا و يكى از ۳ ليگ معتبر آن يعنى سرى A ايتاليا راه يابد و در تيمى معتبر چون ميلان توپ بزند.هر چند كه جوانى او باعث شد زير سايه ستاره هاى بزرگ روسونرى خيلى به چشم نيايد اما به هرحال پاتو با توجه به استعدادى كه دارد و تجربه بزرگ بازى در يك تيم بزرگ اروپايى اين فرصت ارزشمند را دارد تا روزى به جايگاه بازيكنانى چون رونالدو، رونالدينيو و كاكا دست يابد. پاتو از زمان حضورش در ميلان در ژانويه ۲۰۰۷ ، در ۲۱ بازى موفق شده ۱۰ گل براى تيم روسونرى به ثمر برساند .در ۶ سپتامبر ۲۰۰۸ از جانب كارلوس دونگا سرمربى تيم ملى برزيل براى بازى دوستانه مقابل ايرلند در دوبلين دعوت شد تا اولين تجربه بازى در تيم ملى بزرگسالان كشورش را جشن بگيرد و اتفاقاً اولين گل ملى اش را هم در اين مسابقه به ثمر رساند.• پاتو، چه احساسى داشتيد وقتى لباس روسونرى را بر تن كرديد؟
    - حس خيلى خوبى داشتم، من نشان دادم كه مى توانم در يك تيم بزرگ بازى كنم و جايى هم در باشگاه بزرگ ميلان داشته باشم. برخى مردم فكر مى كنند كه من به خاطر پول خواستم به ميلان بيايم اما من نشان دادم كه به اين مسأله ربطى نداشته است و همه به استعدادم مربوط بوده است. اگر شما آن را داشته باشيد، مى توانيد آن را در ميدان نشان دهيد. من افتخار مى كنم براى اينكه حتى بدون انتظارى طولانى براى يكى از پر افتخارترين باشگاه اروپايى بازى مى كنم و در تورنمنت هاى بزرگى چون ليگ قهرمانان اروپا نيز حضور يافته ام.
    • از زمان ورودت به باشگاه ميلان آن هم با ستاره هاى زيادى كه دارد چه چيزى به ياد داريد؟
    - در اولين روز من دوربينم را با خودم به تمرين بردم. من مى خواستم با همه همتيمى هايم عكس بگيرم. اين رؤياى من بود كه به حقيقت تبديل شده بود. من نگران بودم كه بيدار شوم و ببينم كه همه در تصوراتم روى داده است. ديدن بازيكنانى همچون رونالدو و كاكا كاملاً باورنكردنى بود. غير ممكن است كه احساس خجالت و كوچكى نكنى.
    • آيا آنها استقبال گرمى از شما كردند؟
    - بله. من دانستم كه بلافاصله بعد از تمرين با آنها من مى توانم خيلى چيزها از آنها ياد بگيرم. من از برداشتن اين گام خوشحال بودم و مى دانستم كه اين مسأله به من كمك خواهد كرد تا به مانند آنها شوم.
    • كدام يك از بازيكنان ميلان شما را شگفت زده كرد؟
    - آنها همه بازيكنان بزرگى هستند و ما دوران خوبى را داريم. مالدينى شايد بهترين نمونه در اين زمينه است براى اينكه او هميشه از من حمايت مى كند. اين باعث تعجب من مى شد و خيلى اوقات من احساس مى كنم ما همچون بچه هايى هستيم كه در راه مدرسه قرار داريم. من خودم كه لذت مى برم و كارهايى را انجام مى دهم كه آنها را زمانى كه بچه بودم آرزو مى كردم.
    • شما به يكى از بازيكنان جوان برزيل تبديل شده ايد. چه چيزى تو را به اين سمت جذب كرد؟
    - در برزيل تنها ورزشى كه هر كسى مى خواهد بازى كند فوتبال است. براى من نيز همين گونه بود و در حقيقت من هميشه مى خواستم تا شبيه ستاره هاى بزرگ فوتبال كشورم باشم. بازيكنان زيادى بودند كه الگوى من بودند از جمله رونالدو. من هميشه مى خواستم بازى اش را تماشا كنم از زمانى كه او در اينتر شروع به هنرنمايى كرد.
    • قبل از پيوستن به ميلان شانس اين را داشته اى كه با او ملاقات كنيد؟
    - بله. من بارها او را از نزديك ديده بودم. اولين بار در سال ۲۰۰۶ بود و آن هم هنگامى كه او در ريو دوژانيرو بود. من براى يك بازى دوستانه با اينتر ناسيوناله به آنجا رفته بودم و نزديك شدن به او و ديدن تمرين كردنش براى من باورنكردنى بود. من عادت داشتم تا در رؤيايم به مانند او باشم.
    • بنابراين شما به خوبى مى دانيد كه وقتى هوادارى به شما نزديك مى شود چه احساسى دارد؟
    - بله، وقتى شما يك فوتباليست هستيد نقش يك الگو و سمبل را داريد و اينها به اندازه كافى لازم است تا بچه هاى زيادى از برزيل بخواهند همانند من شوند اما من از آنها دور نمى شوم چراكه هنوز راه زيادى است كه بايد بروم و هنوز هم بايد ياد بگيرم. من مى خواهم پيشرفت كنم و يك ستاره واقعى شوم.
    • آيا دوران مشكلى را در فوتبال داشته ايد؟
    - وقتى يك بازيكن جوان هستيد و همه تمركزت هم بر روى فوتبال است و نه بر روى چيزهاى ديگر اين خيلى سخت است. من خوب بازى مى كردم و نيازى به آن نوع مسائل در دوران فوتبالى ام نبود. براى خانواده ام نيز مشكل بود كه به برزيل برگردند براى اينكه مردم درك نمى كردند.دورى از خانواده در سن ۱۸ سالگى به هيچ وجه آسان نيست اما به هر حال با كمك دوستانم در ميلان خيلى زود با محيط ، فرهنگ، آداب و رسوم و غذاى اين جا خو گرفتم.
    • اكنون درباره آن روزها چه فكر مى كنى؟
    - با نگاه به گذشته من صادقانه مى گويم كه من خوشحالم كه ميلان و ايتاليا را براى ادامه فوتبال و زندگى ام انتخاب كردم. قطعاً اين شانس من بوده است كه سرانجام براى يك تيم بزرگ اروپايى بازى كنم.
    • اجازه بدهيد درباره مربيانى كه با آنها تاكنون كار كرده ايد صحبت بكنيم. كدام يك از آنها بيشترين تأثير را بر روى شما داشته است؟
    - اولين مربى كه من با او كار كردم آلكساندر گالو بود. او به من اين شانس را داد كه در سطح بالايى بازى كنم . او هميشه عادت داشت تا چيزهاى غيرمنتظره درباره من بگويد، مى گفت تو به اهداف بزرگى دست خواهى يافت، اين را خواهى ديد. من كارم را شروع كردم و به جلوتر فكر نمى كنم. او به من اعتماد به نفس داد و فرصت اين را كه در ميان نام هاى بزرگ در سطح بالايى وارد بشوم. او تأثير زيادى بر روى من گذاشت اما فقط او نبود. من از كارلوس دونگا نيز درس هاى خوبى گرفتم.
    • درباره كارلو آنچلوتى چه مى گوييد؟
    - با برخى از مربيان شما مى توانيد صريح باشيد و اين احساسى است كه من درباره او دارم. در اولين جلسه ملاقاتم من او را مرد باهوشى ديدم . آنچلوتى مربى بزرگى است، در اين فصل خيلى از مردم فكر مى كردند كه ما نمى توانيم بازى جذابى را ارائه بدهيم اما ما اين ذهنيت ها را تغيير داديم و در بازى با لاتزيو بار ديگر قدرت خود را نشان داديم.
    • اهدافت در اين فصل چه چيزهايى است؟
    - مى خواهم مؤثرترين بازيكن ميلان باشم و انتظاراتى كه مردم از من را دارند برآورده كنم و تا جايى كه ممكن است در به دست آوردن قهرمانى ها سهيم باشم. من سخت كار مى كنم تا گل هاى زيادى بزنم و در ساختن تيم كمك كنم و اميدوارم كه ما بتوانيم همه رقابت هايى را كه در آنها سهيم هستيم پيروز شويم.با آمدن رونالدينيو و شوچنكو انگيزه هاى بيشترى پيدا كرده ام.
    • مسابقات بزرگ ديگر را هم پيگيرى مى كنيد؟
    - بله. من دوست دارم بازى ها را از تلويزيون تماشا كنم بنابراين مى توانم
    تيم ها و بازيكنان را مقايسه كنم. من مى نشينم و فكر مى كنم كه چه كارى را من در آن موقعيت مى توانم انجام دهم و چگونه مى توانم پيشرفت كنم. بنابراين تلاشم را مى كنم و از آن الگوبردارى مى كنم.
    • آيا آرزويى دارى كه رؤياى آن را در سر داشته باشيد ؟
    - خيلى زياد. من تازه ۱۹ ساله شده ام. من عاشق فوتبال ايتاليا هستم ، زمانى كه در برزيل بودم تماشا كردن و بازى كردن آنها من را شگفت زده مى كرد. يكى ديگر از آرزوهايم اين است كه با برزيل قهرمان جام جهانى شوم.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گفت و گويى متفاوت با آلكساندر پاتو

در رؤياهايم مى خواستم مثل رونالدو باشم!

.
    بازیکن قحطی هست که می خوای مثل اون بشی!
    من همیشه از برزیلی ها بدم اومده تنها کاکا هست که قبولش دارم به این پاتو هم امیدوارم خدا کنه خودش را خراب نکنه!

یک سایت یا وبلاگ بود محصولات میلان رو توی ایران می فروخت
    اگه ادرسش رو پیدا کردم برات میذارم
    دمت گرم حتما بذار

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شوخي "ريکاردو کاکا" با "الکساندر پاتو" بازيکنان باشگاه آث ميلان در اردوي تيم ملي برزيل

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برلوسکونی:
    ابراهیموویچ باید بازیکن میلان می بود

رئیس باشگاه میلان گفت او و باشگاهش زلاتان ابراهیموویچ را از یوونتوس به خدمت گرفته بودند اما به دلیل رسوایی اخلاقی که دامنگیر این تیم شد او را از دست دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال روسونری چند سال قبل بشدت به جذب ستاره سوئدی حال حاضر تیم فوتبال اینتر نزدیک شده بود اما پس از اینکه متهم به رسوایی اخلاقی در فوتبال ایتالیا شد در نهایی کردن قرارداد این بازیکن ناکام ماند.

سیلویو برلوسکونی به کوریرا دلو اسپورت گفت: من گلی که ابراهیموویچ به بولونیا زد را ندیدم اما درباره آن شنیدم. فکر می کنم این یک گل فوق العاده از کسی بود که میلان در گذشته او را می خواست.

رئیس باشگاه میلان افزود: ما با ابراهیموویچ به توافق رسیده بودیم اما داستان کسر 8 امتیاز از میلان پیش آمد و اینکه مطمئن نبودیم می توانیم در رقابت های لیگ قهرمانان بازی کنیم یا خیر. من از این بابت خیلی متاسفم چراکه توانایی های این بازیکن را می شناسم . به نظر من زلاتان در تیم ما آینده روشنی داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هرچند من از اینترمیلان و زالاتان متنفرم اما در بازی با بولونیا زلاتان یکی از زیباترین گلهای این چند سال اخیر را زد که همه را حتی برلوسکنی را به تشویق واداشت!

بد نمیشد اگه زالاتان به میلان می امد.
    برای دیدن گل زالاتان به بولونیا به ادرس زیر برید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منچستر سيتى و تلاش براى جذب كاكا و بوفون

باشگاه منچسترسيتى آماده است تا يك پيشنهاد بزرگ را براى به خدمت گرفتن كاكا از ميلان ارائه دهد. باشگاه سيتى خود را آماده مى كند كه با پيشنهادى ۵۰ ميليون پوندى ريكاردو كاكا ستاره برزيلى ميلان را در تابستان به خدمت بگيرد. مارك هيوز سرمربى منچسترسيتى موافقت خود را با مالكان باشگاه در خصوص خريد يك فوق ستاره اعلام كرده است. وى در اين مورد با سران باشگاه گفت و گو كرده و به آنان پيشنهاد داده كه براى اين مهم تا پايان فصل صبر كنند. به رغم آنكه پول كافى در فصل نقل و انتقالات ژانويه نيز مهيا است.

رئال با اون همه ادعا نتونست کاکا رو بگیره و عملا ضایع شد .... بعد من سیتی اومده پیشنهاد میده

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رونالدينيو: ميلان مثل خانه خودم است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رونالدينيو، مهاجم برزيلى كه نخستين فصل حضورش در ميان روسونرى ها را تجربه مى كند، ميلان را همانند خانه خود مى داند. اين مهاجم برزيلى نخستين گلش براى ميلان را در دربى مقابل اينتر به ثمر رساند: «برايم خيلى مهم است كه چند روز آينده سخت تمرين كنم چون به تمرينات فيزيكى احتياج دارم واميدوارم هرچه زودتر آمادگى هميشگى ام را به دست آورم و بتوانم به ميلان كمك كنم. همه چيز خيلى خوب پيش مى رود و من از هواداران تشكر مى كنم كه هميشه به من نزديك هستند و اميدوارم بتوانيم با هم روزهاى خيلى خوشى را سپرى كرده و بازى هاى جذابى را تجربه كنيم. بازى كردن در سن سيرو فوق العاده است و احساس مى كنم در خانه خودم هستم.»
    زمانى كه او نخستين گل خود را به ثمر رساند استاديوم از صداى خوشحالى تماشاچيان پر شد. برخى معتقدند او جاى پاى كاكا گذاشته است كه او هم در نخستين حضورش در اينتر گلزنى كرد. رونالدينيو ادامه داد: «هرگز آن صحنه را فراموش نخواهم كرد چون نخستين گل من براى ميلان بود و حتى دليل مهمتر آن اين است كه اين گل باعث پيروزى ميلان در دربى شد. مقايسه شدن با كاكا را به فال نيك مى گيرم و اين گل براى من هم آغازكننده دورانى شگفت انگيز همانند دوران حرفه اى كاكا خواهد بود.» رونالدينيو در مقابل زوريخ در جام يوفا در كنار آندرى شوچنكو كه به خط حمله بازگشته بود، بازى مى كرد: «بازگشت او مرا بسيار خوشحال كرد چون او بازيكنى بزرگ و هم تيمى من است. براى يك بازيكن بسيار اتفاق خوشايند است اگر در كنار شوچنكو بازى كند.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •