دیشب حیف شدا اصلا خوشم نمیاد از ارسنال
دیشب حیف شدا اصلا خوشم نمیاد از ارسنال
توي بازيه قبل هم به جاي بازي دادن به مسي اونو تو ترکيب نداشت . چون بنده خدا يکم بازيهارو بر عکس ميبينه
بازيهاي ليگ : کشک و چمپيونز ليگ : ....
آخه همينشه که آدم ميمونه در موردش چي بگه . من که زبانم غاصره
سران باشگاه هم جالبه که ازش حمايت ميکنن . يکي از سناره ها نباشه اونم مسي ديگه کارمون به مشکل ميخوره شديد
منم : رایکارد متنفرم ازت متنفرم متنفرم متنففففففففففففرم
FCBarcelona.ir
دو بازی آخر بین بارسا و سلتیك در نیوكمپ نزدیك, پیكارهایی با جنگندگی زیاد, با مساوی شدن هر دو بازی بوده اند.
پیروزی 2-3 بارسا كه دو هفته پیش در سلتیك پارك بدست آمد، به كاتالان ها دست بالاتر را برای دور برگشت یك شانزدهم نهائی می دهد. با این وجود, جایی برای اعتماد به نفس بیش از حد وجود ندارد، چون سلتیك بدون شك یك بار دیگر «هیچ وقت حرف از مردن نزن» و خطرات بازی هوائی اش را به نمایش خواهد گذاشت. دو مصاف قبلی این دو تیم در نیوكمپ در سال های اخیر، در بن بست به پایان رسیده است و نشان می دهد كه بارسا باید فشار را سه شنبه تا سوت پایان نگه دارد.
تساوی بدون گل
در فصل اول فرانك ریكارد به عنوان مربی بارسا 04-2003, بارسا و سلتیك در یك شانزدهم نهائی جام یوفا یا یكدیگر مساوی كردند. پس از شكست 1-0 در گلاسگو با گل آلن تامسون, آبی و اناری ها نتوانستند بازی را در خانه در بازی كه 0-0 به پایان رسید، تغییر دهند.
بارسا موفق شد با تک گل ژاوی هرناندز در دقیقه 3، حریف اسکاتلندی خود را با 2 پیروزی و در مجموع با حساب 4-2 پشت سر بگذارد.
در شرایطی که بارسا می توانست به تعداد گل های خود بیفزاید، بازی با همان تک گل به پایان رسید و بارسا به جمع 8 تیم پایانی لیگ قهرمانان راه یافت. اما آنچه شیرینی این پیروزی را به کام هواداران بارسا تلخ کرد، مصدومیت لیونل مسی بود.
بارسا با ترکیب والدس، سیلوینیو، تورام، پویول، زامبروتا، توره، ژاوی، دکو، مسی، رونالدینیو و اتوو پا به میدان گذاشت. اولین تغییر بارسا، ورود تیری آنری در دقیقه 38 به جای مسی مصدوم بود. همچنین ادمیلسون نیز در نیمه دوم به جای توره وارد میدان شد و گودیانسن نیز در دقیقه 82، جای ژاوی را در میدان گرفت.. بارسا با این پیروزی به جمع 8 تیم نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت.
FCBarcelona.ir
سايت گل نوشته بود همون مصدوميت دو سال پيش واسش پيش اومده يعني پارگي تاندون .گمونم حداقل تا دو ماه نتونه بازي كنه
البته خدا كنه حدسم اشتباه باشه
ای واااااااااااااااااااااااا ی
خدا این ریکارد رو بکش و راحتمون کـــــــــــــــن
بابا آخه چرا تو بازی ای که حتی با یه مساوی بدون گل هم
صعود میکنیم ، مســـــــــــــــــی رو میاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا این بشر مخش معیوبـــــــه ...
میخواد بگه آره ، من خیلــــــی مربی ام .......
اه
یا حق
خدا کنه مصدومیتش شدید نباشه و هر چه زودتر خوب بشه.
وقتی رایکارد این همه منتقد داره من چی بگم؟
فقط میگم:دوست دارم دوست دارم دوست دارمممممممممممممممممممم
بابا بدبخت از کجا میدونست که قراره مسی مصدوم بشه؟![]()
کم کم دارم شک ميکنم که فاميلشي
کسي در مورد احتمالات حرف نميزنه : آخه واسه همينه ميگم کدوم بازيکن رو کجا بکار بگيره
اصلا بيخيال ريکارد : ماه شب 14
من نمی دونم ریکارد نفهمه یا خودشو میزنه به نفهمی تا اعصاب ما رو خرد کنه ..... د آخه یکی نیست بگه وقتی که تو خونه ی حریف برد پر گل آوردی دیگه چه نیازی به بازیکن هایی مثل مسی هست؟ اگه مسی رو تو بازی با اتلتیکو گذاشته بود و دیشب نیمکت نشین بود الان اوضاع 180درجه فرق می کرد.........
مسی 6 هفته بیرون! مترجم: سعید ایمنی / FCBarcelona.ir
لیونل مسی، به مدت تقریبا 2 هفته، از فعالیت دور خواهد بود، تیم پزشکی بارسا پس از آزمایشات متوجه شدند که او در خلال دیدار برابر سلتیک، در ران پای چپش دچار پارگی شده است.
توضیحات روشن می ساخت که «سرویس پزشکی بارسا می خواهد این را روشن کند که این بازیکن تا آغاز فصل، به کار بر روی برنامه تمرینی خاص برای مشخصه هایش ادامه داده است. نتیجه جمع آوری اطلاعات از کارهای مختلف و کنترل ها، به او اجازه داد که در هر مسابقه بازی کند.» به این دلیل، پیش از هر بازی، تصمیم گرفته شده است که او بازی کند یا نه.
همچنین، گفته شد که علی رغم پیش گیری «با هر برخوردی، خطر مصدومیت وجود دارد و قابل پیش بینی نیست. این نوع از کار مخصوص، در خلال فصل نیز با این بازیکن ادامه پیدا می کند.»
Last edited by messi_283; 05-03-2008 at 20:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)