یه سوال میشه ان چراغ های چشمک زنو روشن نگه داشت یه بذاری چشمک بزنه البته به جز اون مواقه خاص میگم
یه سوال میشه ان چراغ های چشمک زنو روشن نگه داشت یه بذاری چشمک بزنه البته به جز اون مواقه خاص میگم
با سلام به دوستان .
من گوشی 6300 دارم اما باتریش بیچارم کرده . باتریش اصله ولی سریع شارژ خلی می کنه . چی کار کنم ؟؟؟![]()
کسی فلش 6300 بلده یا برنامه کامپیوتری شو داره اگه بده ممنون می شم ترجیحاٌ خانم
دوستانی که میخوان روی رمشون پسورد بزارن به روش زیر عمل کنن
اول از قسمت تنظیمات در قسمت security قسمت security level رو روی مموری بزارین
بعد برین و روی رمتون پسورد بزارین بعد رم رو خارج کنید بعد هم ریست فکتوری کنید و بعد رم رو بزارین
ههههههههههههممممممممممممی ن
دوستان میخواستم ببینم چجوری میشه ظرفیت اینباکس رو افزایش داد؟
یعنی کسی نمیدونه؟ خواهش میکنم اگه کسی بلده بگه خیلی فوریه!
سلام دوستان من یه گوشی 6300 دارم که ورژن اون
v 05.50
14-08-07
RM-217
میخواستم بدونم نسخه جدیدتر سیستم عامل اون اومده؟
و اینکه گوشی من تو زیرزمین که همه گوشی ها آنتن دارن وحتی با گوشی هاشون حرف میزنن ولی واسه من هیچی آنتن نداره <لطفا کمک کنید>
سلام.
من این گوشی رو خریدم چون نوشته بودند که میشه برنامه روش نصب کرد. اما حالا میبینم برنامه های بالای یک مگ روش نصب نمیشه. یعنی هیچ راهی وجود نداره؟20-30 تومن ضرر کنم برم یه چیز دیگه بخرم؟
واقعا که این گوشی های نوکیا اشغال به تمام معنا هستن.
با سلام من یه گوشی 6300 نوکیا دارم اما این چند وقته هی ریستارت میکنه وقتی میرم تمهاش را عوض کنم هی
هنگ می کنه با یه بار خاموش روشن کردن موزیک عوض میشه و حتی ریستوری میشه حالا وقتی
روشنس میکنم یه چند بار روشن و خاموش میشه صفهه مانیتورش دوباره خاموش میشه وقتی از شما سوال کردم(تو سایت) گفتین باید ببرین مغازه با باکس اول اریز کنید سپس با اخرین ورژن فایل فلش فلش کنید من هم دوبار این کار را کردم بار اول با یو اس بی این کار تعمیر کار انجام داد حتی اخرین ورژن اون هم که ورژن 7 بود هم ریخت ولی 10 روز بعد همون حالت برگشت این بار بردم تعمیر گاه و تاکید کردم که حتما با باکس فلش انجام بده و این کار را هم انجام داد ولی متاسفانه این بار فقط 2 روز کار کرد و به اون حالت ریستارت برگشت حالا من موندم چکار بکنم . میخواهم بدانم ایا گوشی من مشکل نرم افزاری داره یا سخت افزاری . یا تعمیر کارها بلد نیستند فلش کنن در ظمن من ساکن اصفهان هستم اگه تعمیر کار ماهری کسی سراغ داره ادرس بده من
برم اونجا ایا نوکیا توی اصفهان نمایندگی رسمی تعمیر داره یا نه لطفا کمکم کنید فوری فوری فوری .با تشکر
ایا توی این بخش کسی نیست جواب ما را بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)