اقا ارشیا جدا دست درد نکند راستی چند تا سوال مهم داشتم باید برای بازی کردن ps3 حتما مودمadsl باید داشته باشیم و در ضمن بهترین مدل کدام است و بهترین مکان برای خرید دستگاه و بازیها کجا هستند و اینکه بازی تعویض میکنند چون میخواهم ps3 بخرم بعد از عید
اقا ارشیا جدا دست درد نکند راستی چند تا سوال مهم داشتم باید برای بازی کردن ps3 حتما مودمadsl باید داشته باشیم و در ضمن بهترین مدل کدام است و بهترین مکان برای خرید دستگاه و بازیها کجا هستند و اینکه بازی تعویض میکنند چون میخواهم ps3 بخرم بعد از عید
مودم ADSL به هیچ جا نمیرسه!برای Offline لازم نیست و برای Online باید BroadBand داشته باشی!بهترین مدل بسته به جیبت 40 یا 80 گیگ.بهترین جا برای گرفتنش خارجه!اگه نمیتونی از خارج بگیری برو توپخونه.اونجا هم خوب میدن(نسبتا).بازی هم تعویض میکنن.
یاشار PS3 هنوز کرک نشده و بازیاش هم 60 تومنن نه 80 تومن!
raskho99،اگه بازی هات اوریجینال نیستن(که طبعا نیستن!) نمیتونی اجراشون کنی.یا حداقل بدون دردسر نمیشه!
مسعود،همه ی سوال هاتو توی یک پست بپرس.اینجوری جوابت داده نمیشه.یا حد اقل من جوابتو نمیدم،چون داری اسپم میدی.
راستشو بگم؟نمیخواستم جواب بدم چون جواب بعضی از سوالاتو نمیدونم.حالا واست بگم که:
1.میتونی منظورتو از هنگ بیشتر توضیح بدی؟یعنی مثلا کلا گیر میکنه یا لگ میزنه؟
2.کجاش؟روش؟نه.مال من خط نیفتاده،اصولا نباید هم بیفته،چون خط افتادن مال دستگاه های Portable هست بیشتر.
3.این قضیه ی Ntsc و Pal مربوط به Region هست.فرقی نمیکنن،البته فکر میکنم.مطمئن نیستم.
لطف کن دفعه ی بعد سوالاتو تو یه پست بپرس.ممنون.![]()
مشكل از AC هست... كلآ AC توي X360 هم فريز ميشد و واي ميستاد.... به همين خاطر هم بسياري از سايتها و مجلات بهش خرده گرفتن....(من بازی Assassins Creed رو تو PS3 بازی می کنم و بعضی وقتها هنگ می کنه اما تو بازی COD 4 این طور نبود به نظر شما مشکل در دستگاهمه یا در بازیم ؟)و برای رفعش چه کار باید بکنم ؟
70 درصد بازيهاي PS2 در مدلهاي مختلف PS3 قابل بازي هستند. (به جز مدل 40 گيگ كه اين قابليت را نداره)لطفا يك نفر به من جواب بده چطور مي تونم بازي هاي ps2 خودم را در ps3 اجرا كنم ؟ دستگاه رو هم به ورژن 2.10 آپديت كردم
ضمنآ بازيها بايد اصل باشن در غير اين صورت بازي اجرا نميشه... البته PS3 از نظر اجراي بازي PS2 كپي خور شده ولي به طور كلي توصيه ميشه به هيچ وجه DVDهاي فله اي و بازيهاي كپي PS2, PS1 را در PS3 اجرا نكنيد. چون به لنزش آسيب ميرسونه و 120-140 پياده ميشيد.
این Ps 3 همه چیش خوبه اما این که واسه یه بازیش نزدیک 60 . 70 تومن پیاده شی خیلی ستمه البته واسه ما که تو ایرانیم واسه اونی که تو اروپا یا آمریکاست پولی نیست
اینو همه میدونن. ولی انگار یه خبرایی داره میشه در مورد کپی خور شدنش. فعلا برو بچ به 2.17 آپدیت نکنند. یه سر هم به بازی سنتر بزنید بیشتر 2زاریتون میفته!
2.17 آپدیت نکنیم؟من 2.10 آپدیت کردم چی؟
10 دلیل برای کاهش نیافتن قیمت PS3:
10. Free online play
9. Home
8. Brand loyalty
7. Sony's three-pronged attack
6. Long life left
5. Plenty of good game to choose from
4. Blu-ray
3. Great games due this year
2. Yet to fulfil its potential
1. Hardware quality
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعید،میشه خودت بگی چه خبره؟من نتونستم تو بازیسنتر برم!
بعد از مدت های مدیدی که از آخرین بازی که من گرفتم میگذره،بالآخره امروز Dmc4 رو از دبی گرفتم.اولین بازی منه که از Sixaxis استفاده میکنه.سنسورش خیلی حال میده.کف همه ی خانواده هم برید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)