تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 312 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط tom boy
    از همتون خیلی ممنون که بهم جواب دادین
    طرفدارترین نوع گیاهخواری رو انتخاب کردم که فقط گوست و اعضای بدن حیواناتو از برنامه ی غذا شون حذف می کنن.
    راستی هر گیاهی که بتونم می خورم.خیلی خوبه یه روز امتحان کنید .خیلی حس خوب و سبکی به آدم دست می ده.
    راستی آقا امیر می شه ب÷رسم شما با استناد به کدوم آیه از قران تناسخ رو رد می کنید.من یکی رو می شناختم که داشت با یه ایه تناسخ رو ثابت می کردکه من درست یادم نیست اخه بچه بودم.الانم ایشون زنده نیستن . اگه بتونم حتما سعی می کنم اون آیه رو بذارم.
    راستی اگه مطلب برام بفرستین تا جائی که بتونم ترجمه می کنم . اما یه کم طول می کشه آخه سرم گرم عروسیه خواهرمه و سرعت تای÷ فارسیم ÷ائینه ولی هر کمکی بتونم می کنم
    من یه سوال دیگه دارم:
    به نظرتون هنگام تولد رنگ هاله ی همه ی ادما یکیه ؟
    بازم از همتون ممنونم

سمانه(hisss_5)
    با سلام
    در مورد گیاه خواری فرمودین یکی از بزرگان میفرمایند که شکمهای خود را گورستان حیوانات نگردانید
    در مورد تناسخ هم همونطور که عرض کردم دلایلی هم برای رد و هم قبول تناسخ وجود دارد اما شما در مسیر سلوک به جایی میرسید که این موضوع را درک میکنید و دیگر احتیاجی به رد یا قبول چیزی ندارید .هرکس به قدر فهمش فهمید مدعا را
    اگه تمایل به ترجمه دارین یه سایت هست که مطالب جالبی در مورد بیماری ها و شفا و آموزشهای شفای انرژیکی دارد اینهم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد رنگ هاله ها هم در یه سایت دیگه که لینکشو میزارم توضیح کامل داده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینهم لینک در مورد برداری از هاله و خود درمانی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینهم لینک در مورد روش شفابخشی ریکی
    Last edited by mercedes; 03-08-2006 at 22:50.

داره خودمونی میشه yaghish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

سلام دوستان. این داستان رو از کتاب در باب عشق نوشتم.اگه تونستین بهتره انگلیسی شو بخونین اما من دست و ڀا شکسته به فارسی هم ترجمه کردم.
    Heaven and hell
    The real difference
    A man spoke with the Lord about heaven and hell. The Lord said to the man: “Come, I will show you hell”.
    They entered a room where a group of people sat around a huge pot of stew. Every one was famished, desperate and starving. Each held a spoon that reached the pot, but each spoon had a handle so much longer than their own arm that it could not be used to get the stew into their own mouths. The suffering was terrible.
    “Come, now I will show you heaven” the Lord said after a while. They entered another room, identical to the first – the pot of stew, the group of people. The same long-handled spoons. But there everyone was happy and well-nourished.
    “I don’t understand,” said the man. “Why are they happy here when they were miserable in the other room and everything was the same?”
    The Lord smiled. “Ah, it is simple,” he said. “Here they have learned to feed each other”.
    From a book named: on love
    The writer: Ann Landers

بهشت و جهنم
    مردی داشت در مورد بهشت و جهنم با خدا حرف می زد.خدا بهش گفت:بیا می خوام جهنم رو بهت نشون بدم.اونا وارد اتاقی شدند که یه گروه دور دیگ بزرگی از غذا نشسته بودند.همشون لاغر و گرسنه و بد حال بودند.هر کدوم از این آدما یه قاشق بلند داشتند که به داخل دیگ می رسید اما دسته ی این قاشق ها بلند تر از بازوی اونا بود.انقدر بلند که نمی تونستند با اون غذا رو تو دهن خودشون بذارن.اوضاشون فجیع بود.
    بعد یه مدت خدا گفت : بیا می خوام بهشت رو بهت نشون بدم.اونا وارد یه اتاق دیگه شدند.کاملا شبیه اولی بود- یک دیگ غذا-یه گروه از آدما-و همون قاشق های دسته بلند.اما تو این اتاق همه شاد بودند و معلوم بود خوب تغذیه شدند.
    مرده گفت:من نمی فهمم.چرا اینجا همه خوشحال هستند اما وضع اون اتاق فاجعه است در حالیکه شرایطشون کاملا یکسانه؟
    خدا لبخند زد و گفت: خیلی ساده است. ادمای اینجا یاد گرفتن چطور به هم دیگه غذا بدن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

خيلي ممنون mercedes جان.
    خوشحالم كه شما مثل بقيه گياهخواري رو رد نمي كنيد.
    مي دونيد دو سال بود كه چند تا سوال تو ذهنم بود و باعث مي شد به عدل خدا شك كنم. اما تناسخ باعث مي شه برا همه ي اين سوالها جواب پيدا كنم. اما چيزي كه نمي تونم دركش كنم اينه كه اگه با مرگ ادم روح وارد جسم ديگه مي شه اون وقت بايد جمعيت جهان هميشه ثابت باشه . و يه سري سوالهاي ديگه. متاسفانه شهر ما يعني مراغه كوچيكه و غير ممكنه بتوني يه كتاب در مورد تناسخ يا هاله پيدا كني برا همين من كل اطلاعاتم رو از اينتر نت جمع مي كنم .
    راستي مي شه جواب سوال قبليمو بدين چون اين روزا سرم خيلي شلوغه نمي تونم مطلب انگليسي بخونم.
    در مورد داستان نظر بدين:سمانه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط moaref
    با سلام خدمت دوست گرامي مرسدس عزيز

من منتظر ميمانم و از لطف شما متشكرم

من دوست دارم بيشتر مديم باشم و به روشن بيني خيلي علاقه دارم و منظور من از تله پاتي بيشتر قراعت افكار هست.
    در اين ضميه ها يكي دو كتاب معمولي خوانده ام ولي آنچه كه ميخواستم نبود . شايد يك نكته را نميدانند يا نميخواهند بگويند و يا من متوجه نميشوم. (بخاطر همين هست كه دنبال استادي ميگردم كه در اين ضمينه ها كاركرده باشد و به من كمك كند).
    برونفكني را بلدم (اگر آنچه كه من ميدانم برونفكني باشد)
    تصوير سازي را هم ميدانم.
    تمركز را هم كمي كار كردم.
    و بر تفكر م هم مسلط هستم و در بيشتر اوقات روز ميتوانم فكرم را آرامش بدهم وحتي اگر لازم باشد فكر نكنم.

ولي تا حالا به هيچ يك از موارد برخورد نكردم و هيچكدام را حتي براي يك بار هم تجربه نكردم.

ممنون ميشوم اگر باز هم لطف كرده و مرا راهنمايي كنيد.
    با سلام به همه دوستان بخصوص دوستان جديد

مرسدس عزيز سلام
    من متاسفانه نتونستم اون كتاب رو تهيه كنم.
    نه انتشارتش داره و نه در كتابفروشهايي كه گشتم بود.
    باز هم از شما ممنونم و منتظر راهنمايي شما هستم.

از دوستان عزيز ديگه هم ممنون ميشم اگر مرا راهنمايي كنند.
    Last edited by moaref; 04-08-2006 at 10:16.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط moaref
    با سلام به همه دوستان بخصوص دوستان جديد

مرسدس عزيز سلام
    من متاسفانه نتونستم اون كتاب رو تهيه كنم.
    نه انتشارتش داره و نه در كتابفروشهايي كه گشتم بود.
    باز هم از شما ممنونم و منتظر راهنمايي شما هستم.

از دوستان عزيز ديگه هم ممنون ميشم اگر مرا راهنمايي كنند.
    با سلام
    خوشبختانه چند سال پیش که بنده حقیر در محضر این استاد بودم ایشان دو جلد از این کتاب را به بنده هدیه دادند میتوانم یک جلد از آن را به شما به رسم یاد بود بدهم در قسمت پیغام خصوصی آدرس بدهید تا ارسال نمایم.امیدوارم مفید واقع گردد.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط tom boy
    خيلي ممنون mercedes جان.
    خوشحالم كه شما مثل بقيه گياهخواري رو رد نمي كنيد.
    مي دونيد دو سال بود كه چند تا سوال تو ذهنم بود و باعث مي شد به عدل خدا شك كنم. اما تناسخ باعث مي شه برا همه ي اين سوالها جواب پيدا كنم. اما چيزي كه نمي تونم دركش كنم اينه كه اگه با مرگ ادم روح وارد جسم ديگه مي شه اون وقت بايد جمعيت جهان هميشه ثابت باشه . و يه سري سوالهاي ديگه. متاسفانه شهر ما يعني مراغه كوچيكه و غير ممكنه بتوني يه كتاب در مورد تناسخ يا هاله پيدا كني برا همين من كل اطلاعاتم رو از اينتر نت جمع مي كنم .
    راستي مي شه جواب سوال قبليمو بدين چون اين روزا سرم خيلي شلوغه نمي تونم مطلب انگليسي بخونم.
    در مورد داستان نظر بدين:سمانه
    با سلام
    در مورد گیاه خواری که فرمودید بدن به انواع غذا ها و ویتامین ها احتیاج داردو فقط باید اعتدال را رعایت کرد. خوردن صرف گیاه می تواند از اعتدال فاصله بگیرد.پس همانطور که حضرت علی فرمودند عدالت بهترین است.
    در مورد سوالاتی که فرمودید عرفا و بزرگان ما را به تفکر در آفاق و انفس فرا می خوانند :
    از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به کجا میبری آخر ننمایی وطنم
    مانده ام سخت عجب کز چه سبب ساخت مرا یا چه بود است مراد وی از این ساختنم
    مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم
    ای خوش آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم
    همچنین عرفا میفرمایند گرچه پاسخ بسیاری از این سوالات را نمی فهمیم اما تفکر در مورد آن به ما میفهماند که هیچ نمی فهمیم و فقیر هستیم همانطر که در قرآن آمده یا ایهالناس انتم الفقرا یا پیغمبر میفرمایند الفقرو فخری همین که متوجه شویم که هیچ نمی فهمیم باعث می شود که احساس فخر و برتری نسبت به دیگران نداشته باشیم و میفرمایند نشانه تقوی خشیت و افتادگی است .
    همچنین میفرمایند این راه (سلوک) رفتنی و دیدنی است و نمی توان برای دیگران تعریف کرد مثل اینکه شما برای یک کور مادر زاد بخواهید مثلا رنگ قرمز را توصیف کنید مسلما نمی توان او باید خود ببیند . هر کس به قدر فهمش فهمید مدعا را .
    در اطراف شهر شما عرفا و بزرگان مشهوری وجود دارند یا داشته اند از کتابهای انها میتوانید استفاده نمایید.
    در ضمن از داستانهای زیبایتان بسیار سپاسگزارم .تلنگریست برای حرکت . خوشحال میشویم ادامه دهید.
    Last edited by mercedes; 04-08-2006 at 12:21.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

دوستان همگی سلام
    مرسدس جان ممنون که وقت می ذاری برام جواب می نویسی.
    می شه این عرفا رو به من معرفی کنید؟ البته آقای اکبری رو می شناسم و دو تا از کتاباشون رو خوندم که فکر می کنم کتاب دیگه ای نداشته باشند.ممنون می شم اگه از این آدمای جالب و کتاباشون برام معرفی کنید.
    راستی من هنوز نمی دونم وقتی متولد می شیم رنگ هاله هامون یکیه یا نه؟
    If there is light in the soul,
    There will be beauty in the person,
    If there is beauty in the person,
    There will be harmony in the house,
    If there is harmony in the house,
    There will be order in the nation,
    If there be order in the nation,
    There will be peace in the world.
    Chinese proverb
    I hope all of u 2 have a light in your soul
    سمانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مريم خانم
    لطفا مطالب جمع آوري شده از اسرار ماورا را براي من هم بفرستيد
    memarzadeh.h@gmail .com

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

هر كس يك عقيده خودش را داره اما من هم اين مسائل را قبول ندارم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

1

Start with yourself
    The following words were written on the tomb of an Anglican Bishop in the Crypts of Westminster Abbey:
    When I was young and free and my imagination had no limits, I dreamed of changing the world. As I grew older and wiser, I discovered the world would not change, so I shortened my sights somewhat and decided to change only my country.
    But it, too, seemed immovable.
    As I grew into my twilight years, in one last desperate attempt, I settled for changing only my family, those closest to me, but alas, they would have none of it.
    And now as I lie on my deathbed, I suddenly realize: if I had only changed my self first, then by example I would have changed my family.
    From their inspiration and encouragement, I would then have able to better my country and, who knows; I may have even changed the world.
    از خودت شروع کن
    کلمات زیر روی قبر یک اسقف انگلیسی در صومعه ای غربی نوشته شده بود:
    وقتی جوان بودم و تخیلاتم نامحدود بود فکر تغییر دادن جهان را در سر داشتم. وقتی بزرگتر و عاقل تر شدم دریافتم که جهان تغییر نخواهد کرد
    ڀس هدفم را کوچک تر کردم و تصمیم گرفتم که کشور خود را تغییر دهم.
    اما این هم همچنان دست نیافتنی به نظر می رسید.
    وقتی که سنم بیشتر شد ناباورانه سعی کردم خانواده ام را که نزدیک ترین افراد به من هستند تغییر دهم. اما افسوس که این هم شدنی نبود.
    و حالا که در بستر مرگ خفته ام به یکباره دریافتم که: اگر اول خودم را تغییر داده بودم می توانستم در ادامه خانواده ام را تغییر دهم.
    با تاثیرات و تشفیقات خانواده قادر بودم کشورم را تغییر دهم. و از کجا معلوم شاید می توانستم جهان را نیز تغییر دهم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •