آقا ما برنامه skecaller pro را می خواستیم که واقعا برنامه توپیه . ولی من هرجا دانلودش می کنم نسخه آزمایشی دانلود میشه مثه اینکه اصلاً نسخه کراک شدش نیست !
حالا اگه کسی کد یا سریال برنامه یا اصلا برنامه کراک شدشو سراغ داره به ما هم بگه .
آقا ما برنامه skecaller pro را می خواستیم که واقعا برنامه توپیه . ولی من هرجا دانلودش می کنم نسخه آزمایشی دانلود میشه مثه اینکه اصلاً نسخه کراک شدش نیست !
حالا اگه کسی کد یا سریال برنامه یا اصلا برنامه کراک شدشو سراغ داره به ما هم بگه .
سلام
اين برنامه هايي كه با اين مشكل برمي خوري را يك كار ساده حل كن:
تاريخ گوشيت رو براي 6 يا 12 ماه بيار عقب، برنامه رو نصب كن و بعد از نصب تاريخ گوشيت رو بيلر سر جاش.
به همين راحتي.
موفق باشي.
تاریخ گوشی من الان دقیقا یک سال قبل از تاریخ واقعیه یعنی الان 2006/12/13 هست ولی بازم کار نمیکنه !!
مژدهههههههههههههههههههه بدید که برنامه کنترل تلوبزیون و دستگاه های صوتی و ماهواره و اینا را بدست آوردم اونم برای ان 73 یا اصلا بهتر بگم برای سری 60 v3 !!!!!
ولی یه مشکلی داره که باید کمکم کنید اونم اینه که همه دستگاهای صوتی یا همه تلویزیون های دنیا را ساپورت نمی کنه مثلا تلویزیون مدل پارس اصلاً نداره!!!
ولی بازم مشکل اینجاست که اگه مثلا تلویزیون سونی داشته باشید بازم ممکنه که مدلشو نداشته باشه ( مثلاً مدل تلویزیون براویا که ته تلویزیونه را داره!!!!) روی همین حساب به نظرم به ذوق کردنش نمی ارزید من که دیدم اینجوریه اصلاً ازش زده شدم حالا شایدم ما بلد نیستیم .
من لینکشو می ذارم اگه تونستید باهاش کار کنید ما را هم بی نصیب نذاریداااااااااا .
mosh.nokia.com/content/3F267641870B6AE4E040050AEE046F0B
Last edited by essi_beckham; 14-12-2007 at 14:30.
ايشون اشتباه راهنماييتون كردن . در مواجه با پيغام فوق بايد تاريخ گوشيتونو به جلو بيارين نه به عقب .
ممنون درست شد
از لينك زير بگير :
ابتدا بايد فايل Pithon for s60 رو نصب كني بعد برنامه Sms Scheduler رو نصب كن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی اینهمه برنامه برای nokLAچیزی هست![]()
![]()
لطفا این سه برنا مرو برام بزارین که احتیاج زیادی بهشون دارم.
1: برنامه ارسال sms فارسی ( تا حالا هرچی گرفتم نصب نشده)
2: برنامه task manager برای مدیریت فایل های در حال اجرا مثل کامپیوتر
3: برنامه ای که بتونه برنامه ها رو بطور کامل از رو گوشی حذف کنه و فیلی رو جا نذاره.یه uninstaller کامل.
لااقل بگید اصلا یه همچین برنامه هایی وجود دارند؟
گوشیم: 5500
Handy Taskman 1.05
http://www.4shared.com/file/32080812/819cdeab/HandyTaskman_v105.html
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)