700 و خورده ای چرا گرون گرفتی رفیق ..؟
سیستم عامل این گوشی 9.2 هست .....
که متاسفانه برنامه هاش بسیار کمه ....
700 و خورده ای چرا گرون گرفتی رفیق ..؟
سیستم عامل این گوشی 9.2 هست .....
که متاسفانه برنامه هاش بسیار کمه ....
مبارک باشه...!
راهنمایی هم قابل شما رو نداشت...!
فکر نمی کنی یه کم گرون خریدی...؟!مخلصیمما مال این حرفا نیستیم
من 700 و خورده ای گرفتمش
راضیم خفن!!! مخصوصا سرعتش که برام مهم بود
بازیه رو هم میریزم فعلا تو شارژه
بازیای 9.1 روش کار میکنه؟ __________________
والا من بدون گارانتی تو علاءالدین ارزونترشو گیر اوردم! خواستم همونو بگیرم که ناگهان... (خط بعدی)
مادرم هی بهم گفت با گارانتی بگیرم!!!! (میگفت اگه خراب شه میتونی ببری درستش کنی!!! منم هر چی میگفتم گارانتی به درد نمیخوره گوش نمیکردآخرش گفت برو با گارانتی از اتصالات بخر من پولشو میدم!!
)
ما هم خواستیم حرف بزرگترمونو گوش کنیم دیگه.....![]()
اتصالات تایید میشه...!
خوب گرفتی...!
در هر صورت امیدوارم برید حالشو ببرید ......
راستی هیچ کسی پیدا نمیشه یه عکسی فیلمی که با گوشیش گرفته رو اینجا بزاره .....
ببینیم این 5 مگا همچین اش دهن سوزی هست یا نه بچسبیم به همون 3.2 خودمون ...؟
چشم سامان جان...
سعی می کنم تا فردا یه سری نمونه بذارم تا همه ببینن...
سلام به همه دوستان عزيز مخصوصا سامان كه دوست قديمي ماست
يادش به خير اون زماني كه من اين كلوپ رو زدم خيلي عشق ان95 داشتم سامان حتما يادشه ولي اون موقع قيمتش عجيب غريب بود مثلا شيراز قيمت گرفتم مي گفت يك ميليون و هفتصد تومن البته اون موقع بحث رجيستر هم داغ بود به هر صورت من در نهايت پاكت پي سي گرفتم و بي خيال ان95 شدم البته كاملا بي خيال نشدم منم مثل خيليها منتظر اين روزا بودم كه ارزون بشه ....در نهايت به دوستاني كه اين پادشاه موبايلها رو گرفتن تبريك مي گم و خواهش مي كنم بدون تعصب و منصفانه از نقاط ضعف و قوتهاش در مقايسه با ديگر گوشيها بگين
خوش باشيد دوستان
بابت تبریک ممنونم...!
سعی می کنیم تا جایی که ممکنه این کارو بکنیم (حتی در چند صفحه قبل میشه این موضوع رو مشاهده کرد!) تا دوستان دیگه مطلع بشن...
سلام ایمان جان ..... کم پیدایی ..؟
اره والا خوب یادمه ..... چه بحثهایی که در مورد قیمت و رجیستر و اینجور حرفها نبود ....
اون موقع واقعا قیمتش بالا و کاذب بود .... من رفته بودم علاالدین پسره یه N93i داشت یه ماه هم کارکرده بود .. میداد 950 تومن ...... N95 کمتر از 1.200.000 پیدا نمیکردی ...!!!!
اما الان چی ...؟ روز به روز قیمتش داره میاد پایین .... قیمت دیروز 675 تومن ...یعنی تقریبا نصـــــف
شده مثل قیمت P990 ....اون موقعی که اومده بود بالای 750 تومن بود اما الان 310 تومن .... از نصف هم کمتر ..
در هر صورت سرقفلی این تاپیک ماله شماس .... خوشحال میشیم ببینیمت ...![]()
راستی دوستانی که N95 گرفتن لطف کنن و بگن که رم فابریک داخل جعبه N95 چند مگ هست ...؟
صحبت از 128 و 1 گیگ هست ...
هر کسی یه چیزی میگه .........
ممنون میشم یکی از دوستان کل لوازم موجود در جعبه N95 رو بگه ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)