اقای منصوری کارت واقعا علیه . حاله هرچی خارجیه گرفتی . راستی اگه فایلت یک گیگ هست میتونی zip کنی که شاید بشه 800 مگ . اگه کاری فتوشاپی داری به خودم بده برات درست کنم . میشه یه تاریخی برای انتشار پکت بدی .ممنون.
اقای منصوری کارت واقعا علیه . حاله هرچی خارجیه گرفتی . راستی اگه فایلت یک گیگ هست میتونی zip کنی که شاید بشه 800 مگ . اگه کاری فتوشاپی داری به خودم بده برات درست کنم . میشه یه تاریخی برای انتشار پکت بدی .ممنون.
آخر نگفتي اين اطلاعات را از كجا داري؟از صحبتات به نظر ميياي كه ارتشي باشيد آخه ميدوني چيه پدر من كه افسر توپخانه ي ارتشه اين اطلاعات را داره
امروزه با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی وبوجود آمدن شبکه جهانی اینترنت به دست آوردن همچین اطلاعاتی نباید خیلی مشکل باشه .به وسیله ی اینترنت حتی یک غیر نظامی هم میتونه از اطلاعات نظامی سر در بیاره .
پس لطفا دیگه اینقدر از این سوال ها نپرس.
خیلی ممنون.![]()
آره حرف تو درسته ولي مشكل اينه كه بيشتر اون هايي كه شغلشون مربوط به اين مسائل ميشه به اين مطلاب علاقع دارند براي همين زياد كسي نميره دنبال اين چيزها
یکی بگه چه جوری این پیغام رو حذف کنم
Last edited by ali121314; 13-09-2009 at 11:53.
ببخشید آقا منصوری اون صحنه ای که پس زمینه ی منو هست رو هک کردید.؟
هی داره نشون میده که GLA ها بی عرضه هستند .
لطفا یه چیزی بزار که کلشونو بخوابونه .یه چیز کلاس بالا.
چون هر دفعه این صحنه رو میبینم خیلی حرصم میگیره.لطفا جای GLA رو با USA عوض کنید.
![]()
اطلاعات كه تو اينترنت فراوون هست ولي علاقه خودم از وقتي تو سربازي بودم. فكر كنم جزو معدود آدمايي بودم كه با كله رفتم سربازي بعدش دانشگاه! نيروي زميني ارتش البته بماند كه پدرمون هم درومد ;-)
در قسمت سرآغاز انجمن بپرس
خيلي از كمك همتون ممنون......................دارم پچه رو دانلود ميكنم.............راستي با نصب دوباره هم درست نميشه...اخه من تا حالا 3 بار نصبش كردم همش همينجوري بوده....
راستي نگفتيد ......من يه جنرال 1 سالم دارم ....از اونجايي كه ديگه جنرالز 2 گير نمياد نميشه با همون 1 كه سالمه و دارم درستش كنم
راستي علي121314 مپ هات همش ايرور ميداد.....راستي اون پچه هم كه گذاشته بوديد(1-اموزش نصبش و اينكه كجا بريزيمش رو بذاريد )2 -من با اطلاعات خودم نصبش كردم..موقع اجراي جنرال1 ايرور ميده و بازي نمياد
مشكل چيه؟راستي لطفا اين پچه(ايران )رو يكمزودتر اماده كنيد
راستي دربارهي تغيير اون مپه كه امريكا جي ال ا رو ميزنه ...تو صفحهي اول اموزش عوض كردنشو اقا محسن گفته...
![]()
سلا م
از ابر از محبتت بسیار متشکرم
درمورد فتو شاپ تما م کار ها شو تقر یبا کردم البته با نرم افز ار های مشا به البته دسپاه شکسته ..
در مورد تار یخ انتشار پک هم چو ن نمی خوام بد قو لی بشه فعلا هیچی نمی گم ولی انشا ئالله سعی می کنم هر چه زو دتر بشه ...شاید 20 روز آینده
من سا عتهای زیادی روی این پک کار کردم ولی شاید باورتو ن نشه روزی 16-17 سا عت هم بو ده و نز دیک به 600-700ساعت کار بر ده..........
د و ست من او ن اسمش شل مپهاو ن رو هم عوض کردم ا کار جالبیه ....
امروز هم کار دمو رو تما م کردم یک چیزی تو مایه های دموی پک :reborn the rise to power شده این کار واقعا سخت و وقت گیر بو د الان چندین روز در رگیر این هستم
الا ن فقط کار های غلط گیری و خورده کاری ها مونده دارم بعضی اصلا حات رو انجا م می دم .......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)