تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 222 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

اقای منصوری کارت واقعا علیه . حاله هرچی خارجیه گرفتی . راستی اگه فایلت یک گیگ هست میتونی zip کنی که شاید بشه 800 مگ . اگه کاری فتوشاپی داری به خودم بده برات درست کنم . میشه یه تاریخی برای انتشار پکت بدی .ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما تانک هایی که در ارتش ایران هستند. این تانک روسی T-72s هست که ظاهرا با امتیاز روس ها در ایران تولید. از تانک هایی که نمونه های قدیمی ترش در دوران جنگ زدنشون با RPG بسیار سخت بود چون تانک بسیار پیشرفته و قوی هست.

اینم T-72 s در یک مانور:

تانک دیگر ایران که ارتقا یافته T-72 z هست تانک معروف سفیر 74

سفیر 74 در یک مانور

اینم تانک معروف به مبارز که در واقع ارتقا یافته چیفتن انگلیسی است:

و اما تانک معروف ذوالفقار که البته خیلی از کارشناسان میگن هنوز در مراحل آزمایشیه. آخرین ورژن اون ذوالفقار 3 هست. اینم عکسش:

البته جالب بدونید برخلاف دو تانک قبلی ذوالفقار کاملا برگرفته از تانک معروف آمریکایی M-1 است. به تصویر پایین که یک M-1 آمریکایی است دقت کنید:

نکته قابل توجه اینکه تانک های سری T-72 عراق در جنگ اول خلیج فارس در مقابل M-1 های آمریکایی هیچ حرفی برای گفتن نداشتند. احتمالا برای همین که مثل ذوالفقار 1 و 2 برجک اون از نوع روسی نیست.
    در ضمن گفته میشه ایران T-90 هم داره که خوب تائید نشده یعنی من جایی عکسش رو ندیدم.

اصولا یکی از مشکلات نظامی ما اینه که معلوم نیست تکنولوژی شرقی هستیم یا غربی. بگذریم...
    آقای منصوری عزیز. اطلاعات نظامی ما بدک نیست. اگه باز هم سوالی بود ما در خدمتیم. امیدوارم مفید بوده باشه.
    آخر نگفتي اين اطلاعات را از كجا داري؟از صحبتات به نظر مي‌ياي كه ارتشي باشيد آخه مي‌دوني چيه پدر من كه افسر توپخانه ي ارتشه اين اطلاعات را داره

داره خودمونی میشه ali121314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو کره ی زمین

12

آخر نگفتي اين اطلاعات را از كجا داري؟از صحبتات به نظر مي‌ياي كه ارتشي باشيد آخه مي‌دوني چيه پدر من كه افسر توپخانه ي ارتشه اين اطلاعات را داره
    امروزه با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی وبوجود آمدن شبکه جهانی اینترنت به دست آوردن همچین اطلاعاتی نباید خیلی مشکل باشه .به وسیله ی اینترنت حتی یک غیر نظامی هم میتونه از اطلاعات نظامی سر در بیاره .
    پس لطفا دیگه اینقدر از این سوال ها نپرس.
    خیلی ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروزه با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی وبوجود آمدن شبکه جهانی اینترنت به دست آوردن همچین اطلاعاتی نباید خیلی مشکل باشه .به وسیله ی اینترنت حتی یک غیر نظامی هم میتونه از اطلاعات نظامی سر در بیاره .
    پس لطفا دیگه اینقدر از این سوال ها نپرس.
    خیلی ممنون.
    آره حرف تو درسته ولي مشكل اينه كه بيشتر اون هايي كه شغلشون مربوط به اين مسائل ميشه به اين مطلاب علاقع دارند براي همين زياد كسي نميره دنبال اين چيزها

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو کره ی زمین

پيش فرض

یکی بگه چه جوری این پیغام رو حذف کنم
    Last edited by ali121314; 13-09-2009 at 11:53.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو کره ی زمین

پيش فرض

ببخشید آقا منصوری اون صحنه ای که پس زمینه ی منو هست رو هک کردید.؟
    هی داره نشون میده که GLA ها بی عرضه هستند .
    لطفا یه چیزی بزار که کلشونو بخوابونه .یه چیز کلاس بالا.
    چون هر دفعه این صحنه رو میبینم خیلی حرصم میگیره.لطفا جای GLA رو با USA عوض کنید.

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اطلاعات كه تو اينترنت فراوون هست ولي علاقه خودم از وقتي تو سربازي بودم. فكر كنم جزو معدود آدمايي بودم كه با كله رفتم سربازي بعدش دانشگاه! نيروي زميني ارتش البته بماند كه پدرمون هم درومد ;-)

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی بگه چه جوری این پیغام رو حذف کنم
    در قسمت سر‌آغاز انجمن بپرس

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6

خيلي از كمك همتون ممنون......................دارم پچه رو دانلود ميكنم.............راستي با نصب دوباره هم درست نميشه ...اخه من تا حالا 3 بار نصبش كردم همش همينجوري بوده....
    راستي نگفتيد ......من يه جنرال 1 سالم دارم ....از اونجايي كه ديگه جنرالز 2 گير نمياد نميشه با همون 1 كه سالمه و دارم درستش كنم
    راستي علي121314 مپ هات همش ايرور ميداد.....راستي اون پچه هم كه گذاشته بوديد(1-اموزش نصبش و اينكه كجا بريزيمش رو بذاريد )2 -من با اطلاعات خودم نصبش كردم..موقع اجراي جنرال1 ايرور ميده و بازي نمياد
    مشكل چيه؟راستي لطفا اين پچه(ايران )رو يكمزودتر اماده كنيد
    راستي دربارهي تغيير اون مپه كه امريكا جي ال ا رو ميزنه ...تو صفحهي اول اموزش عوض كردنشو اقا محسن گفته...

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقای منصوری کارت واقعا علیه . حاله هرچی خارجیه گرفتی . راستی اگه فایلت یک گیگ هست میتونی zip کنی که شاید بشه 800 مگ . اگه کاری فتوشاپی داری به خودم بده برات درست کنم . میشه یه تاریخی برای انتشار پکت بدی .ممنون.
    سلا م
    از ابر از محبتت بسیار متشکرم
    درمورد فتو شاپ تما م کار ها شو تقر یبا کردم البته با نرم افز ار های مشا به البته دسپاه شکسته ..
    در مورد تار یخ انتشار پک هم چو ن نمی خوام بد قو لی بشه فعلا هیچی نمی گم ولی انشا ئالله سعی می کنم هر چه زو دتر بشه ...شاید 20 روز آینده
    من سا عتهای زیادی روی این پک کار کردم ولی شاید باورتو ن نشه روزی 16-17 سا عت هم بو ده و نز دیک به 600-700ساعت کار بر ده..........

ببخشید آقا منصوری اون صحنه ای که پس زمینه ی منو هست رو هک کردید.؟
    هی داره نشون میده که GLA ها بی عرضه هستند .
    لطفا یه چیزی بزار که کلشونو بخوابونه .یه چیز کلاس بالا.
    چون هر دفعه این صحنه رو میبینم خیلی حرصم میگیره.لطفا جای GLA رو با USA عوض کنید.
    د و ست من او ن اسمش شل مپه او ن رو هم عوض کردم ا کار جالبیه ....

امروز هم کار دمو رو تما م کردم یک چیزی تو مایه های دموی پک :reborn the rise to power شده این کار واقعا سخت و وقت گیر بو د الان چندین روز در رگیر این هستم

الا ن فقط کار های غلط گیری و خورده کاری ها مونده دارم بعضی اصلا حات رو انجا م می دم .......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •