دوستان من از هنگامی که outpost را نصب کرده ام نمی توانم ویندوز را update کنم....کسی می تواند راهنمائی کند که چگونه باید تنظیمات آن را تغییر دهم ؟
در ضمن نسخه کرک شده whoeasy برای ورژن 3 outpost را از کجا دانلود کنم؟
با سپاس
دوستان من از هنگامی که outpost را نصب کرده ام نمی توانم ویندوز را update کنم....کسی می تواند راهنمائی کند که چگونه باید تنظیمات آن را تغییر دهم ؟
با سپاس
دوستان من فايروالم kerio 4.2.2 و وقتي kazaa lite رو اجرا مي كنم
اين پيام رو ميده .
حالا بايد كجاي kerio رو تغيير بدم كه به كازا گير نده
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
با سپاس
من با outpost یه مشکل دارم موقع نصب نرم افزارهایی مثل autocad ، corel draw و... هی eror هایی میده
انگار نمیذاره یه چیزایی توی registry بره
کسی می دونه چرا و راه حلش چیه؟آیا باید outpost رو uninstall کنم و بعد نصب دوباره install کنم؟
حالا چه اصراری هست موقع نصب نرم افزار فایروال داشته باشی؟من با outpost یه مشکل دارم موقع نصب نرم افزارهایی مثل autocad ، corel draw و... هی eror هایی میدهانگار نمیذاره یه چیزایی توی registry برهکسی می دونه چرا و راه حلش چیه؟آیا باید outpost رو uninstall کنم و بعد نصب دوباره install کنم؟
خوب اول فایروال رو از کار بنداز و بعد برنامه رو نصب کن، این جوری مشکلی هم پیش نمیاد.
فایروال فقط موقع اتصال به اینترنت ضروریه ، نه همیشه.
شما WUAUCLT.EXE رو در قسمت Trusted application قرار بده شاید مشکلت حل شد.دوستان من از هنگامی که outpost را نصب کرده ام نمی توانم ویندوز را update کنم....کسی می تواند راهنمائی کند که چگونه باید تنظیمات آن را تغییر دهم ؟
موقع آپدیت هم به پروسه هایی که اجازه میخوان جواب مثبت بده.
در صفحات قبل همین تاپیک معرفی شده، باید بگردی.در ضمن نسخه کرک شده whoeasy برای ورژن 3 outpost را از کجا دانلود کنم؟با سپاس
من تو این تاپیک خیلی دنبال whoeasy گشتم. نبود
کسی لینکی از این برنامه سراغ دارد؟
در ضمن آیا می شود در outpost آی پی (IP) را hide کرد؟
سلام یمدت نبودم
اقا برزو شما اول با سایت cmyip.com ای پی خودتو پیدا کن
اکثرا ای اسپیها تو ایران خودشون از یک ------ سرور استفاده میکنن برای همین شما با دادن اون ای پی در اصل مکان
------ سرورتو پیدا میکنی
در هر حال در مرحله اول چک اپ کاملی بصورت عمیق با انتی ویروس درستو حسابی از سیستمت بکن
از برنامه های انتی اسپای هم بهتره استفاده کنی
در مرحله بعدی تو قسمت لوگ اوت پوست میتونی جزی ترین و ریز ترین اطلاعاتی که تز سیستمت خارج و وارد میشه رو
چک کنی با زدن F7 تو محیط برنامه دقت کن ببین ای پی مشکوکی در حال خارج و وارد کردن اطلاعات هست یا نه
با سیستم ادمینستور ویندوز میشه یوزهای دیگرو پاک کرد
ولی مثل اینکه شما خیلی وقته این مشکلو داری قبلا گفته بودی
در آخر میتونی یه فرمت درست حسابی از سیستمت بکنی و یه ویندوز به روز نصب کنی تا خیالت راحت بشه
[QUOTE=hossein84x]حالا چه اصراری هست موقع نصب نرم افزار فایروال داشته باشی؟
خوب اول فایروال رو از کار بنداز و بعد برنامه رو نصب کن، این جوری مشکلی هم پیش نمیاد.
فایروال فقط موقع اتصال به اینترنت ضروریه ، نه همیشه.
به خدا هیچ اصراری ندارم فقط مشکل اینه که disableشم می کنم exitشم می کنم ولی باز گیر می ده!
سلام دوست خوبمبه خدا هیچ اصراری ندارم فقط مشکل اینه که disableشم می کنم exitشم می کنم ولی باز گیر می ده!
اينطوري كه شما گفتي، مي ترسم دفعه بعد بگي كه حتي آنيستالش هم كردي، اما باز هم گير مي ده!!!!!![]()
من تو این تاپیک خیلی دنبال whoeasy گشتم. نبود
کسی لینکی از این برنامه سراغ دارد؟
در ضمن آیا می شود در outpost آی پی (IP) را hide کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)