سلام دوستان من ديكشنري دانلود كردم و رو گوشيم جواب داد. v3i فقط فارسي ها مربع مربع نشون ميده بايد چه كنم؟
سلام دوستان من ديكشنري دانلود كردم و رو گوشيم جواب داد. v3i فقط فارسي ها مربع مربع نشون ميده بايد چه كنم؟
همونfexplorer
مرسی از جوابهاتون!
از درایور هم ممنون...
گوشیم مستر ریست رو داره! من میگم گزینه اسکین رو نداره! اینکه گفتم ما رو قاطی بازیهای پیچیده نکن, واسه خاطر عوارض جانبیش بود! لطفا یه راه بدون مستر ریست بگید!
خدا کنه سمیه هم برگرده تا بعد از شما مقام دوم موتو بازا رو کسب کنه!
باز هم مرسی
سلام دوست عزیز
باید در هنگام فلش کردن پک فارسی هم نصب کنید!!!
برای اطلاعات در مورد فلش یه صفحات قبل سر بزنید!!!
alibarca جان اگه پسوند این فایل جاوا باشه ( که فکر نمی کنم) با کپی کردن اون در فایل kjava و نصب از طریق گوشی کارتون میشه!!
آخه مستر ریسیت گوشی شما رو به حالت لول بر میگردونه!!!! احتمال داره این فایل برگرده!!!
اگه دنبال راه دیگه میگردی به مپ سیم که قبلا گذاشتم سر بزن ببین چیزی در این مورد می بینی!!!
با سلام به خدمت مديران
من يك وي تري ايكس دارم
من دو تا مشكل دارم خواهش ميكنم كمك كنيد:
1- آن پك فلشي را كه چند پست پايين تر گذاشته بوديد دانلود و با آن فلش كردم (0039) اما بعد از نصب متوجه شدم كه همه زبان فارسي از بين رفته.
هر كاري هم مي كنم نمي تونم پك عربي رو كه گذاشتيد دانلود كنم حتي با برنامه Download Accelerator Plus 7.4.0.1 و برنامه FlashGet 1.65 Final هم نتونستم چون موقع دانلود پيغام ميده كه اين فايل بر روي سايت ميزبان نيست.
خواهش ميكنم كه دانلود مستقيم فايل پك عربي ديگه اي (0032 ) رو اگه سراغ داري همينجا برام بزار كه بد جور گيرم.
2- در صفحه اصلي گوشي يك طرف منو من بعد اينكه اسكين ( به اشتباه ) نصب كردم رفته حالا بايد چيكار كنم.
با نهايت تشكر
میترسم با مستر ریست اطلاعات گوشیم پاک بشه! اگه نمیشه.... حداقل بگو چه چیزایی به حالت اول برمیگرده!
ولی من با گوشیم کاری نکردم که اون فایلی که شما میگی پاک شهشاید از اول نداشته
![]()
اصلا از مپ سیم و اینا هم هیچی نمیفهمم!
باز هم مرسی از جوابت![]()
خواهش میکنم
بین برای راحتی خیالت یه سر به دفتر چه راهنما بزن!!! اونجا نوشته چی پاک میشه و چی نمیشه!!!
در مورد مپ هم اگه آموزش سیم رو کامل بخونی به راحتی میتونی!!! این فرمان ها رو بفهمی و انجام بدی!!
به صفحه 30 یه سر بزن!!!
دوست عزيز مرسي از پاسختون.اگه ممكنه
بگيد پك فارسي از كجا دانلود كنم و چه جوري نصب كنم.
در مورد اطلاعات فلش لطفا لينك صفحه رو بزاريد.مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)