تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 106 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

داره خودمونی میشه asghar_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا مصطفی دمت گرم " محشر کارت حرف نداره .
    مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ديپلمات's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سياست

پيش فرض

گوشیم روشن نمیشه!!!!
    w810i دارم
    دیشب گوشیمو وصل کردم به سیستم تا چند تا آهنگ بریزم روش
    وقتی ریختم و eject کردمش و کابلشو کشیدم دیگه گوشی روشن نشد
    یعنی وقتی روشن میکنم آرم سونی اریکسون میاد ولی دیگه جلوتر نمیره، فقط صفحخ سفید میشه دوباره خاموش میشه!!!
    چیکار کنم؟؟؟
    لطفا هرچه زودتر کمک کنین!!!
    بايد فلش بشه ..خيلي راحت .. 2 تا فايل main , fs فريمور رو بگير با setool رو گوشيت فلش كن .. راه ميفته

يه راه ديگه هم داري كه آپديتش كني ( اونم يه جور فلشه ) كه راحت تر و مطمئن تره ....

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

من k800 دارم . فونتشو عوض کردم خیلی قشنگ شده.
    tpa/preset/system/fonts

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چاکرتم مصطفی جان تو امتحانات دانشگاه بودم وقت نمیکردم سر بزنم.
    گل پسر تو برای ریختن منو این کارو کردی؟این چه کاری بود کردی؟این کار برای عوض کردن اسکین واکمنه نه منو(البته تقریبا).
    این منویی که تو ریختی احتمالا با پسوند thm بود خودت اکسترکت کردی بعد محتویاتش رو ... درسته؟این فایلها روحالت عادی یعنی با همون پسوند thm میریزن تو پوشه تم مثل ریختن آهنگ تو گوشی میمونه.
    اگه منوی گوشی رو میخوای عوض کنی بگو بهت منوی فلش بدم.باید منوی فلش بریزی تو گوشیت نه اینکه منوی thm رو بریزی!
    بعد از اینکه منوی فلش ریختی اون وقت باید تو اون فایل با پسوند XML رو ویرایش کنی تا بتونی منوی فلشت رو استفاده کنی.منظورم layout نیستا منظورم اون فایلیه که بعد از اکسترکت فایل thm بدست میاد.
    میخوای چیکار کنی؟دقیقا بهم بگو تا بهت بگم!
    عید همهی برو بچه های کلوپ مبارک!
    سلام گل پسر از صحبت هات ممنون...خوش به حالت من که هنوز یکی دیگه از امتحانام مونده
    .درسته تا حالا منو عوض نکردم اما اینقدرم تابلو نیستم یه فایل thm که اگه دیدم زیپ هست رو از حالت زیپ خارج کنم
    نه عزیزم پسوند رار داشت منم اکسترکتش کردم داخلش اینهایی بود که تو پست های قبلیم گفتم
    اخه هیچ فرقی نکرده منوی گوشیم...اگه به قول شما مال اسکین پلیرم هم که باشه باید اونو تغییر میداده دیگه...که اینجوری نشده من شاید اگه می خواستم با برنامهی فونیکس با اموزشی که تو صفحه ی اول افزایش صدای 810 حمید گذاشته پیش برم خیلی زودتر شاید جواب میگرفتم اما می خوام این کار رو با setool2 lite کنم که فعلا گیر کردم

اون فایل thm رو نباید بریزی...اون فقط یه تم هستش که به این ICon ها میخوره از نظر ظاهر.... میخواد Icon های منوی خود گوشیرو(نه فلش) تغییر بده که باید Icon ها رو به همراه Menu.ml ریخت تو مسیر زیر:
    tpa/preset/system/menu
    قربون شکلت ای کاش مشکل بلد نبودن مسیر بود!
    یعنی شما میگی فقط فایل های gif و فقط فایل منو باید کپی شن...همین؟
    اخه میدونید دوست خوبم(ایمان)یه جا جوابم رو اینجوری داده که در زیر می خوانید
    لطفا:
    یک فایل منو واسم بگذارید برای دبلیو810....بعد بگین این حرف ایمان هم لازمه ؟یعنی تغییر و دستکاری theme ؟
    مصطفی خان مسیر منو رو که میدونی ولی اگه منوهای شما فلش هست و پسوند Swf داره باید تو یک مسیر دیگه کپی کنی مسیرش الان یادم نیست ولی تو همین مایه بود برو خودت یک نگاه کن tpa/preset/system/Desktop برای استفاده از منوی فلشی که در گوشی ریخته شده باید تم هم دستکاری بشه و در یک خط توضیح داده بشه که از بین منوهای فلش از کدوم یکی استفاده بشه
    آقا مصطفی دمت گرم " محشر کارت حرف نداره .
    مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی
    نظر لطفته عزیزم
    من k800 دارم . فونتشو عوض کردم خیلی قشنگ شده.
    tpa/preset/system/fonts
    مرسی دوست عزیز که اینجوری قشنگ داری رو مسیر ها کار میکنی....هر چیزی که پیدا کردی اینجا بگذار اخر سری یه دفعه کل مسیر ها رو یه جا گلچین کنیم...دوستان تازه وارد تر کارشون راحت تر شه
    خوب ما بریم دسس بخونیم
    کامیاب باشید

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام مصطفی خان. من ایمانم که یکجا دیگه جوابتو دادم ولی به طور ناقص.متاسفانه من خودم W810 ندارم و گوشبم منوهای فلش رو ساپورت نمیکنه وگرنه کامل برات توضیح میدادم.ولی قبلا یادم نیست کجا خونده بودم که وقتی میخوای همراه با تم منوی گوشی(فقط منوی فلش) عوض بشه باید داخل فایل تم دستکاری بشه.حالا چجوری؟
    اول فایل تم رو با Winrar باز کن و از فایلهای داخل اون فایل theme.xml رو باز کن.چند خط اول باید به اینصورت باشه:
    <?xml version="1.0" ?>
    - <!-- Created with Sony Ericsson Themes Creator
    -->
    - <Sony_Ericsson_theme version="4.1">
    <Desktop_style Type="File" Source="orbit.swf" />
    همونطوری که میبینی در خط چهارم نام منوی فلشی که در تم استفاده میشه اومده:
    <Desktop_style Type="File" Source="orbit.swf" />
    که در این مثال Orbit.swf هست.کافیه شما به جای این فایل نام فایل فلش خودتونو که توی گوشی ریختین جایگزین کنید(البته خود گوشی هم چهار منوی فلش داره)
    مثلا اگه نام فایل فلش منوی شما aa.swf باشه و در گوشی ریخته باشید باید خط چهارم رو به اینصورت تغییر بدید.
    <Desktop_style Type="File" Source="aa.swf" />

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

درسته منم without SIM_card_w810_r4ea031.vkp رو تست کردم...وقتی بدون سیم کارت Start Phone رو زدم صفحه سفید موند ....ولی Music Only رو که زدم گوشی بدون سیم رفت تو حالتی که گوشیو با سیم روشن میکنی....باید music only رو بزنی ....
    مرسی میرم تست کنم!
    در واقع با این پچ انگار به جای Music Only نوشته Flight Mode...
    اون فایل thm رو نباید بریزی...اون فقط یه تم هستش که به این ICon ها میخوره از نظر ظاهر.... میخواد Icon های منوی خود گوشیرو(نه فلش) تغییر بده که باید Icon ها رو به همراه Menu.ml ریخت تو مسیر زیر:
    tpa/preset/system/menu
    ok.من تا حالا آیکن منو رو عوض نکردم ولی کار راحتی باید باشه.با این حال تست میکنم جوابشو اینجا میگم.

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام گل پسر از صحبت هات ممنون...خوش به حالت من که هنوز یکی دیگه از امتحانام مونده
    .درسته تا حالا منو عوض نکردم اما اینقدرم تابلو نیستم یه فایل thm که اگه دیدم زیپ هست رو از حالت زیپ خارج کنم
    نه عزیزم پسوند رار داشت منم اکسترکتش کردم داخلش اینهایی بود که تو پست های قبلیم گفتم
    اخه هیچ فرقی نکرده منوی گوشیم...اگه به قول شما مال اسکین پلیرم هم که باشه باید اونو تغییر میداده دیگه...که اینجوری نشده من شاید اگه می خواستم با برنامهی فونیکس با اموزشی که تو صفحه ی اول افزایش صدای 810 حمید گذاشته پیش برم خیلی زودتر شاید جواب میگرفتم اما می خوام این کار رو با setool2 lite کنم که فعلا گیر کردم

قربون شکلت ای کاش مشکل بلد نبودن مسیر بود!
    یعنی شما میگی فقط فایل های gif و فقط فایل منو باید کپی شن...همین؟
    اخه میدونید دوست خوبم(ایمان)یه جا جوابم رو اینجوری داده که در زیر می خوانید
    لطفا:
    یک فایل منو واسم بگذارید برای دبلیو810....بعد بگین این حرف ایمان هم لازمه ؟یعنی تغییر و دستکاری theme ؟
    مصطفی خان مسیر منو رو که میدونی ولی اگه منوهای شما فلش هست و پسوند Swf داره باید تو یک مسیر دیگه کپی کنی مسیرش الان یادم نیست ولی تو همین مایه بود برو خودت یک نگاه کن tpa/preset/system/Desktop برای استفاده از منوی فلشی که در گوشی ریخته شده باید تم هم دستکاری بشه و در یک خط توضیح داده بشه که از بین منوهای فلش از کدوم یکی استفاده بشه

نظر لطفته عزیزم

مرسی دوست عزیز که اینجوری قشنگ داری رو مسیر ها کار میکنی....هر چیزی که پیدا کردی اینجا بگذار اخر سری یه دفعه کل مسیر ها رو یه جا گلچین کنیم...دوستان تازه وارد تر کارشون راحت تر شه
    خوب ما بریم دسس بخونیم
    کامیاب باشید
    داداش بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که با فار یه دوری تو گوشیت بزنی.فکر کنم بشه فهمید چیکار باید کرد.من خودم اگه وقت کنم این کارو میکنم.

پروفشنال toliveistodie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.
    میخواستم k800 رو flash کنم.باید واسه این کار firmware کا800 رو داشته باشم همون fs و main . تو گوشیم تو قسمت software info که میرم R1JG001 هست.حالا من باید firmware مخصوص R1JG001 رو که cid 52 هست پیدا کنم؟؟از کجا میتونم؟ لطفا راهنمایی کنید.چون از این چیزا سر در نمیارم.
    ممنون.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

من داشتم منو عوض میکردم ییهو این ارور رو داد

welcome to setool2 lite edition v 1.07
    supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
    Loaded 51 flash descriptors
    ChipID:9900,EMP protocol:0301
    PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
    FLASH CID detected:52
    Speed:921600
    OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35399601506438 CERT:RED
    FLASH CID:52 COLOR:RED
    ldr blk write fail. fatal
    Abort all operations.
    payload block NAK
    can't load loader
    Elapsed:144 secs.
    به نظر شما مشکل از کجاست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام مصطفی خان. من ایمانم که یکجا دیگه جوابتو دادم ولی به طور ناقص.متاسفانه من خودم W810 ندارم و گوشبم منوهای فلش رو ساپورت نمیکنه وگرنه کامل برات توضیح میدادم.ولی قبلا یادم نیست کجا خونده بودم که وقتی میخوای همراه با تم منوی گوشی(فقط منوی فلش) عوض بشه باید داخل فایل تم دستکاری بشه.حالا چجوری؟
    اول فایل تم رو با Winrar باز کن و از فایلهای داخل اون فایل theme.xml رو باز کن.چند خط اول باید به اینصورت باشه:

همونطوری که میبینی در خط چهارم نام منوی فلشی که در تم استفاده میشه اومده:

که در این مثال Orbit.swf هست.کافیه شما به جای این فایل نام فایل فلش خودتونو که توی گوشی ریختین جایگزین کنید(البته خود گوشی هم چهار منوی فلش داره)
    مثلا اگه نام فایل فلش منوی شما aa.swf باشه و در گوشی ریخته باشید باید خط چهارم رو به اینصورت تغییر بدید.
    مرسی ایمان عزیز...اون صحبت تو این سایت نبود...فکر میکردم چیزه دیگه اییه این صحبت رو تو تاپیک افزایش صدای 810 دیده بودم....بازم ممنون
    داداش بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که با فار یه دوری تو گوشیت بزنی.فکر کنم بشه فهمید چیکار باید کرد.من خودم اگه وقت کنم این کارو میکنم.
    متاسفانه نه خیلی واردم به فار نه خیلی بهش علاقه دارم
    سلام.
    میخواستم k800 رو flash کنم.باید واسه این کار firmware کا800 رو داشته باشم همون fs و main . تو گوشیم تو قسمت software info که میرم R1JG001 هست.حالا من باید firmware مخصوص R1JG001 رو که cid 52 هست پیدا کنم؟؟از کجا میتونم؟ لطفا راهنمایی کنید.چون از این چیزا سر در نمیارم.
    ممنون.
    بله باید با توجه به فریمورتون دنبال مین و اف اس باشید...سری به تاپیک فریمورهای سونی اریکسون بزنید...اگه نداشت حتما درخواست بدین
    شاد باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •