آقا مصطفی دمت گرم " محشر کارت حرف نداره .
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی
آقا مصطفی دمت گرم " محشر کارت حرف نداره .
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی
بايد فلش بشه ..خيلي راحت .. 2 تا فايل main , fs فريمور رو بگير با setool رو گوشيت فلش كن .. راه ميفته
يه راه ديگه هم داري كه آپديتش كني ( اونم يه جور فلشه ) كه راحت تر و مطمئن تره ....
من k800 دارم . فونتشو عوض کردم خیلی قشنگ شده.
tpa/preset/system/fonts
سلام گل پسر از صحبت هات ممنون...خوش به حالت من که هنوز یکی دیگه از امتحانام مونده
.درسته تا حالا منو عوض نکردم اما اینقدرم تابلو نیستم یه فایل thm که اگه دیدم زیپ هست رو از حالت زیپ خارج کنم
نه عزیزم پسوند رار داشت منم اکسترکتش کردم داخلش اینهایی بود که تو پست های قبلیم گفتم
اخه هیچ فرقی نکرده منوی گوشیم...اگه به قول شما مال اسکین پلیرم هم که باشه باید اونو تغییر میداده دیگه...که اینجوری نشده من شاید اگه می خواستم با برنامهی فونیکس با اموزشی که تو صفحه ی اول افزایش صدای 810 حمید گذاشته پیش برم خیلی زودتر شاید جواب میگرفتم اما می خوام این کار رو با setool2 lite کنم که فعلا گیر کردم
قربون شکلت ای کاش مشکل بلد نبودن مسیر بود!
یعنی شما میگی فقط فایل های gif و فقط فایل منو باید کپی شن...همین؟
اخه میدونید دوست خوبم(ایمان)یه جا جوابم رو اینجوری داده که در زیر می خوانید
لطفا:
یک فایل منو واسم بگذارید برای دبلیو810....بعد بگین این حرف ایمان هم لازمه ؟یعنی تغییر و دستکاری theme ؟
مصطفی خان مسیر منو رو که میدونی ولی اگه منوهای شما فلش هست و پسوند Swf داره باید تو یک مسیر دیگه کپی کنی مسیرش الان یادم نیست ولی تو همین مایه بود برو خودت یک نگاه کن tpa/preset/system/Desktop برای استفاده از منوی فلشی که در گوشی ریخته شده باید تم هم دستکاری بشه و در یک خط توضیح داده بشه که از بین منوهای فلش از کدوم یکی استفاده بشه
نظر لطفته عزیزم
مرسی دوست عزیز که اینجوری قشنگ داری رو مسیر ها کار میکنی....هر چیزی که پیدا کردی اینجا بگذار اخر سری یه دفعه کل مسیر ها رو یه جا گلچین کنیم...دوستان تازه وارد تر کارشون راحت تر شه
خوب ما بریم دسس بخونیم
کامیاب باشید![]()
سلام مصطفی خان. من ایمانم که یکجا دیگه جوابتو دادم ولی به طور ناقص.متاسفانه من خودم W810 ندارم و گوشبم منوهای فلش رو ساپورت نمیکنه وگرنه کامل برات توضیح میدادم.ولی قبلا یادم نیست کجا خونده بودم که وقتی میخوای همراه با تم منوی گوشی(فقط منوی فلش) عوض بشه باید داخل فایل تم دستکاری بشه.حالا چجوری؟
اول فایل تم رو با Winrar باز کن و از فایلهای داخل اون فایل theme.xml رو باز کن.چند خط اول باید به اینصورت باشه:
همونطوری که میبینی در خط چهارم نام منوی فلشی که در تم استفاده میشه اومده:<?xml version="1.0" ?>
- <!-- Created with Sony Ericsson Themes Creator
-->
- <Sony_Ericsson_theme version="4.1">
<Desktop_style Type="File" Source="orbit.swf" />
که در این مثال Orbit.swf هست.کافیه شما به جای این فایل نام فایل فلش خودتونو که توی گوشی ریختین جایگزین کنید(البته خود گوشی هم چهار منوی فلش داره)<Desktop_style Type="File" Source="orbit.swf" />
مثلا اگه نام فایل فلش منوی شما aa.swf باشه و در گوشی ریخته باشید باید خط چهارم رو به اینصورت تغییر بدید.
<Desktop_style Type="File" Source="aa.swf" />
ok.من تا حالا آیکن منو رو عوض نکردم ولی کار راحتی باید باشه.با این حال تست میکنم جوابشو اینجا میگم.
داداش بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که با فار یه دوری تو گوشیت بزنی.فکر کنم بشه فهمید چیکار باید کرد.من خودم اگه وقت کنم این کارو میکنم.
سلام.
میخواستم k800 رو flash کنم.باید واسه این کار firmware کا800 رو داشته باشم همون fs و main . تو گوشیم تو قسمت software info که میرم R1JG001 هست.حالا من باید firmware مخصوص R1JG001 رو که cid 52 هست پیدا کنم؟؟از کجا میتونم؟ لطفا راهنمایی کنید.چون از این چیزا سر در نمیارم.
ممنون.
من داشتم منو عوض میکردم ییهو این ارور رو داد
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35399601506438 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
ldr blk write fail. fatal
Abort all operations.
payload block NAK
can't load loader
Elapsed:144 secs.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
مرسی ایمان عزیز...اون صحبت تو این سایت نبود...فکر میکردم چیزه دیگه اییه این صحبت رو تو تاپیک افزایش صدای 810 دیده بودم....بازم ممنون
متاسفانه نه خیلی واردم به فار نه خیلی بهش علاقه دارم
بله باید با توجه به فریمورتون دنبال مین و اف اس باشید...سری به تاپیک فریمورهای سونی اریکسون بزنید...اگه نداشت حتما درخواست بدین
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)