سلام عزیز .خوش اومدی.
با این میتونی صداتو ظبط کنی.
پخش کنندش کامله اما باز بستگی به کاری که ازش میخای داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیز .خوش اومدی.
با این میتونی صداتو ظبط کنی.
پخش کنندش کامله اما باز بستگی به کاری که ازش میخای داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و یه خواهش از هرکی که این تاپیک رو میبینه میخواست یه نگاه کوچیک به هندزفری گوشیتون بندازین بگید کدوم دو سیم با چه رنگی به میکروفن میره مرسی
دوست عزیز این که کاری نداره قسمتی که داخلش میکروفن هست رو باز کن و نگاه کن ببین کدوم سیمها به میکروفن رفته در ضمن واسه باز کردنش دقت کن که کیت داخلش نشکنه و همین طور مواظب باش قابشو نشکنی
اینو میونم ولی من فقط فیشش رو دارم و اون قست رو گم کرم اگه میشه با گوشیت یه عکس توپ ازش بنداز یا خودت نگا کن و اینجا بگو
سیم مسی و قرمز به گوشی ها رفته ولی بقیه رو نمیدونم به کجا میرن احتمالا باید به میکروفن و......
سلام
موقعی که گوشیم شارژش داره تموم میشه فقط بیپ میزنه در حالی که تو مشخصات v3x گفته شده موقع تموم شدن شارژ گوشی یه نور قرمز رنگ بسیار زیبا شروع به چشمک ....
آیا باید از جایی فعالش کنم یا؟
سلام
این مورد برای همه پیش میاد عزیز.فکر نمی کنم صدا رو بتونی قطع کنی. توv3i که اینجوری بود.
سلام دوباره
ببخشید یه چیز دیگه
دوستانی که پک Heartles رو نصب کردن
این مونستر پک heartless خوندم که 3gp به mp4 تبدیل شده واقعا رو کیفتش هم به صورت محسوس تاثیر داره من تو هیچ گوشی 2 مگی ندیدم که mp4 ضبط کنه اصلا فکر نکنم باشه تو دوربینهای 3.2 و3.2 به بالا mp4 هستش این سیم تقویت هم که فقط مشکل پرش روحل میکنه ولی کیفیت تصویر خیلی بد نصبت به گوشی های 2 مگ دیگه میگم خدا کنه حداقل با نصب این پک حالا اگه پسوند mp4 الکیه منظورم اینکه با همون کیفیت 3gp ضبط میکنه فقط پسوند عوض میکنه حداقل با همون کیفیت واقعی 3gp باشه اگه هم واقعا mp4 ضبط میکنه که بعید به نظر میرسه واسه دوربین 2 مگ فبها اصلا خیلی فبها
یکی از دوستان که این پکو نصب کرده (heartless) الان 3 سالی هم میشه v3x داره و کارش همینه گفت که اصلا تغییرات قابل توجهی تو گوشی نمیده نه تو آنتن نه هیچ جای دیگه حالم حسابی گرفته شده
خدا کنه که حرفاش درست نباشه آخر هفته میخام پکو نصبش کنم ای خدا یه کاری کن با نصب این پک گوشی من تبدیل بشه به ROKER E7![]()
Last edited by beckham7; 10-10-2007 at 01:08.
gsm جان ممنون
صدا رو نمی خام قطع کنم نورو میخام فعال کنم
سلام. این نور در هنگامه شارژ گوشی به صورته زیبایی چشمک میزنه. معمولا هم آبی هست. بسته به مدل.
در مورده اون بوق هم در بعضی از مانستر پکها مشکلش حل شده. یعنی صدا اونقدر ضعیفه که آزار دهنده
نیست.
بله در این پک فرمت mp4 هستش. کیفیت فرقه چندانی نکرده. اما به نظره من مجتبی جان با تقویتسلام دوباره
ببخشید یه چیز دیگه
دوستانی که پک Heartles رو نصب کردن
این مونستر پک heartless خوندم که 3gp به mp4 تبدیل شده واقعا رو کیفتش هم به صورت محسوس تاثیر داره ...
فیلمبرداریش خوب میشه. و اصلا ضعیف نیست در حده مدلهایه معموله نوکیا.!
در ضمن دوربینه 2 پیکسلی زیاد داریم که mp4 میگیره مثله n91 .
و در آخر این پک حرف نداره. اگر خاستی تغییراتش رو نام ببرم برات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)