تعمیر میشه اما هزینش بالاست معمولا
می تونه سرعت رو کم کنه. البته فکر نکنم گوشی شما از کارت حافظه 64 گیگی پشتیبانی کنه
تعمیر میشه اما هزینش بالاست معمولا
می تونه سرعت رو کم کنه. البته فکر نکنم گوشی شما از کارت حافظه 64 گیگی پشتیبانی کنه
با سلام خدمت دوستان گرامی
از خدمت اساتید محترم یه سوال داشتم
و اون اینکه برنامه ای برای مدیریت گوشی های اندرویدی سامسونگ (علی الخصوص Ace 3 و S4 mini) در کامپیوتر میخواستم
ضمن اینکه طبق تجربه قبلی برنامه Samsung Kies رو بدلیل عدم پشتیبانی از بخش مدیریت پیام ها، در پیشنهاداتتون لحاظ نکنید
چون برای بنده به شخصه اولویت اول مدیریت پیام ها ی گوشی در کامپیوتر هست (یه چیزی مثل Nokia PC Suite)
ممنون میشم راهنمائیم کنید
Last edited by brothers000; 02-08-2014 at 13:31.
شما می تونی از برنامه wondershare mobile Go استفاده کنی.
ممنون از پاسخ شما
ولی این برنامه هم تا جایی که میدونم فقط میشه پیام ها رو بصورت xlm یا txt ذخیره کرد (که البته مد نظر بنده با پسوند خود اس ام اس در آندروید هست که گویا امکان پذیر نیست !)
ضمنا مشکل اصلی در عدم پشتیبانی اکثر این برنامه ها از گوشی هایی همچون Ace 3 و S4 mini هست...
پسوند اس ام اس منظورتون چیه؟ فایلها بصورت تکست ذخیره میشه.
با همه گوشی ها هم سازگاره...فقط باید از قسمت developer تیک usb debugging رو بزنید. (شاید تو بعضی گوشی ها جایی غیر از developer باشه)
دوستان من یه مشکلی دارم...از وقتی که فریمور جدید زدم گوشیم هی هنگ میکنه و سنگین شده بدجور و شارژ هم خیلی مصرف میکنه هروز میزارمش شارژ قبلا اینطور نبود...اگه باطریش خراب شده باشه به هنگ کردن و سنگین کار کردنش ربط داره؟ میشه گوشی رو دانگرید کرد؟
بله میشه دانگرید کرد. امکان داره رام جدیدی که زدید باعث زیاد شدن مصرف باطری شده باشه...شاید هم یه نرم افزاری..چیزی نصب کردید. باتری ربطی به هنگ کردن نداره
بهترین رام برای اس ادونس چیه؟ و چطوری میتونم از بعضی برنامه ها و بازیها بکاپ بگیرم که سیوهاشو پاک نشه
منظورم پسوند فایل اس ام اس بود
که به قول شما بصورت تکست ذخیره میشه
ولی در کنار تکست میشه بصورت فرمتی به نام xlm هم ذخیره کرد
که معمولا این نوع فایل با مرورگر قابل باز شدن هست
خواستم ببینم میشه این فایل رو با برنامه ی دیگه ای هم باز کرد که بشه بصورتی که در گوشی نمایش داده میشه در کامپیوتر هم دید ؟
ضمنا تیک usb debugging هم فعال کردم
ولی متاسفانه برقراری ارتباط با گوشی مقداری کند انجام میشه
با همین موبایل گو پیام ها هم تو کامپیوتر قابل مشاهده و مدیریت هست. می تونید با کامپیوتر هم مسیج بفرستید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)