تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 59 از 645 اولاول ... 94955565758596061626369109159559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت مهران جان و بقیه دوستان
    همانطورکه مهران گفتند زیاد فرقی نمی کنه! اما نکاتی هست که باید یه مقدار توجه کنید! مهمترین نکته اینه که شما config مودم بلد باشید. مشکلی که شرکت ها با مودم های غیر از خودشون بر می خورند نوع مودم نیست وارد شدن به کانفیگ مودم برای تنظیمات ISP و VCI / VPI علل خصوص در نوع usb و گرنه تمام مودم ها استاندارد خاصی پیروی می کنند.
    نکته دوم سعی کنید امکان پشتیبانی ADSL 2/2+ داشته باشه چون الاوه بر پشتیبانی از adsl یه سری مزیت های دیگه ای داره از جمله مشکل نویز تقریبا تو این نوع مودم ها حل شده.

در پایان یه شرکتی به شما معرفی می کنم که نمایندگی انحصاری مودم های Planet مودم های خیلی خوب با تنوع بسیار زیاد با یک سال گارانتی تعویض. تبلیغ نباشه چون من نه خودم انجا کار می کنم نه کسی از دوستانم می شناسم که انجا کار کنند. فقط برای اطلاع رسانی گفتم در پایان شماره تلفن و ادرس می زارم می تونید مستقیما صحبت کنید و هر سوالی که داشته باشید بپرسید.

تهران خیابان ولیعصر میرداماد غربی نرسیده به پل ساختمان مهتاب پلاک 308
    تلفن: 88661961
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Salam....man alan 6-7 mahe az in modem estefadeh mikonam... raziam..tanzimatesh ham rahateh.kharabi nadareh.garantisham motabareh ....kolan planet tu kareh shabakeh va modem chizeh kamelie....age tabligh nabashe be dustan pishnahad mikonam beran pasazh iran tabagheye zire ham kaf.....unja kareshun faghat shabakas(dustan beran motevajeh mishan kojaro migam),......chon namayandegiha yekam sareh adam kola mizaran....

در آغاز فعالیت maziargan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام سوال من اینکه ایا می شه از شهریار به service adsl تهران وصل شد و استفاده کرد چون این جا هزینه ی adsl خیلی بالاست مرسی اگه بشه سرعت پایین می اید...

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

سلام سوال من اینکه ایا می شه از شهریار به service adsl تهران وصل شد و استفاده کرد چون این جا هزینه ی adsl خیلی بالاست مرسی اگه بشه سرعت پایین می اید...
    نه دوست خوبم
    نمیشه

پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تو این مودم های usb lan خروجی lan کجا کاربرد داره؟

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام . من چند وقتی است که تو نخ گرفتن adsl ام . چند تا مورد : یکی این که تو مرکز باهنر هنوز بیشتر از 3 تا شرکت نداده اند . . . که قیمت 64 آنها با احتساب مالیات و . . . به ماهی 16_17 تومان می رسه . من یه شرکتی رو می خوام که با مالیت و اینا به 12 _ 13 بالا تر نره و مودم هم اگه امانی باشه که بهتره یا اکه امانی نیست بیشتر از 40 تومان نباشه . . . ؟
    دوم اینکه دم خونه ما pcm گذاشته اند . . . . (امیدوارم بدونید که Pcm چیه ) با این هم همیشه adsl گرفت . . .گفتن باید برم مخابرات و بگم برام سیم جدا بکشن . . . ؟
    کسی این مورد رو داشه ؟ باید چی کار کنم . منتظر جوابتون هستم . . . ؟
    راستی چرا طرف آسیاتک نرم ؟ تو گفتی نرو . قیمت ها که بهتر از بقیه است . . . ؟
    Last edited by akhoond; 03-03-2007 at 12:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام . من چند وقتی است که تو نخ گرفتن adsl ام . چند تا مورد : یکی این که تو مرکز باهنر هنوز بیشتر از 3 تا شرکت نداده اند . . . که قیمت 64 آنها با احتساب مالیات و . . . به ماهی 16_17 تومان می رسه . من یه شرکتی رو می خوام که با مالیت و اینا به 12 _ 13 بالا تر نره و مودم هم اگه امانی باشه که بهتره یا اکه امانی نیست بیشتر از 40 تومان نباشه . . . ؟
    دوم اینکه دم خونه ما pcm گذاشته اند . . . . (امیدوارم بدونید که Pcm چیه ) با این هم همیشه adsl گرفت . . .گفتن باید برم مخابرات و بگم برام سیم جدا بکشن . . . ؟
    کسی این مورد رو داشه ؟ باید چی کار کنم . منتظر جوابتون هستم . . . ؟
    راستی چرا طرف آسیاتک نرم ؟ تو گفتی نرو . قیمت ها که بهتر از بقیه است . . . ؟
    با توجه به اينكه خط شما PCM است نمي توني Adsl بگيري بايد به مركز مخابرات مراجعه كني تا خط رو به MDF تبديل كنه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آیا می کنه ؟ . . .
    از چه شرکتی بگیرم با توجه به توضیحات بالا . . . . ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آیا می کنه ؟ . . .
    از چه شرکتی بگیرم با توجه به توضیحات بالا . . . . ؟
    در مورد تبديل خط بستگي به پيگيري شما داره كه تا چه حد مصر باشيد ممكن در اولين مراجعه دست به سرتان كنند
    و در مورد سرويس دهنده ها هم باز بسته به شركت هايي است كه در منطقه شما سرويس مي دهند با اين قيمت 13 تومن شما بايد با محدوديت حجمي رو انتخاب كني

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

چرا تو این بحث ( یه جاییش ) خوندم که از آسیاتک دوری کنم . چرا ؟
    آسیاتک داره 64 رو میده 10 تومان بدون عوارض و . . . ولی داتک داره میده 19 تومان (با احتساب عوارض و . . . )
    یعنی با یه حساب سر انگشتی میشه 2 برابر . . .
    چرا میگید از آسیاتک دوری کنم . . . ؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چرا تو این بحث ( یه جاییش ) خوندم که از آسیاتک دوری کنم . چرا ؟
    آسیاتک داره 64 رو میده 10 تومان بدون عوارض و . . . ولی داتک داره میده 19 تومان (با احتساب عوارض و . . . )
    یعنی با یه حساب سر انگشتی میشه 2 برابر . . .
    چرا میگید از آسیاتک دوری کنم . . . ؟
    مرسی
    سرويس آسياتك هم خوب است ولي در مجموع يك فاكتور ديگر هم وجود دارد و آن هم تعداد يوزر Adsl در مركز مخابرات شماست كه به Dslam سرويس دهنده متصل مي شوند كه هر چه بيشتر باشه ممكنه در سرعت شما در بعضي از ساعات تاثير بزاره و همچنين تعدادقطعي ها در سالن MDF خود مركز مخابرات كه در بعضي از مراكز كم هم نيست و فاصله شما تا مركز مخابرات كه هر چه كمتر باشه بهتر است و......براي همينه كه بعضي ها مي گويند اين سرويس دهنده خوب نيست يا فلان سرويس دهنده مشكل داره
    در مورد آن 10 تومن آسياتك كه گفتيد به نظرم بدون عوارض نوشته كه بايد پول آبومان و عوارض رو هم بهش اضافه كنيد
    ولي در مجموع در گرفتن ADSL اصلا زياد فكر نكن از هر سرويس دهنده اي كه مي خواهي بگير و حالشو ببر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •