تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 942 اولاول ... 89489539579585586587588589590591592593599639689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببخشید این سوالو اینجا میکنم از دوستان اصفهانی کسی تعمیر کار خبره مجهز و با انصاف دراصفهان سراغ نداره بمن معرفی کنه

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض يك سفر علمي-تحقيقي تفريحي

با سلام خدمت عزيزان
    ما هم طي 2 روز گذشته به يك سفر علمي-تحقيقي تفريحي به شمال غرب تا جلفا (لب مرز نخجوان) داشتيم. تو راه از شهراي كوچك و بزرگ زيادي گذشتيم كه تعريف بخش تفريحش خالي از لطف نيست اما ميخوام بخش علمي-تحقيقي اون رو براتون بگم.
    به هر شهر حتي خيلي كوچك هم ميرسيديم ايرانسل با آنتن فولش ازمون پذيرايي كرد، البته بعضي شهرها هم به كل GPRS نداشت (اين هم ربطي به بزرگي يا كوچكي شهر نداشت).

اما نكته قابل توجه و كاملا تعجب آور براي من اينه كه اگه تو راه به يك منطقه وسيع و بدون مانع ميرسيديم تقريباً از فاصله 17 كيلومتري تا نزديكترين شهرآنتن برام ميومد و جالب تر اينه كه همه اين شهرها بنا به اسناد فقط از 1 يا 2 BTS تغذيه ميكردند يعني در يك منطقه تقريباً بدون مانع هر BTS حدود 16 17 كيلومتر اطراف رو پوشش ميداد.

اما اگه جايي ميرسيديم كه داراي پستي و بلندي و مانع ميشد حداقل از فاصله 12 13كيلومتري 100% آثاري از آنتن مشاهده ميشد، اين در حالي بود كه تو همون جاده ها هر 7 8 كيلومتر يك آنتن TCI ديده ميشد.
    نشون ميده كه BTSهاي ايرانسل از قدرت بالايي برخوردارند.

سرتون رو درد نيارم ولي من به اين نتيجه اطمينان بخش رسيدم كه آينده ايرانسل كاملاً روشنه، كمترين هزينه بيشترين امكانات، البته اگه سريعتر ادامه بده و پنچر نكنه تو راه.
    Last edited by moderntalking123; 31-08-2007 at 12:10.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ببخشید این سوالو اینجا میکنم از دوستان اصفهانی کسی تعمیر کار خبره مجهز و با انصاف دراصفهان سراغ نداره بمن معرفی کنه

ممنون
    پیغام خصوصی برات دادم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم یه بار رفتم خارج شهر جایی که ایرانسل آنتن نمیداد.بعد رفته بودم کوه واسه تفریح که دیدم آنتن میداد.البته سه تا خط.اولش فکر کردم اینجا رو هم پوشش دادن ولی وقتی از کوه اومدم پایین دیدم آنتن رفت!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12

با سلام خدمت عزيزان

ما هم طي 2 روز گذشته به يك سفر علمي-تحقيقي تفريحي به شمال غرب تا جلفا (لب مرز نخجوان) داشتيم. تو راه از شهراي كوچك و بزرگ زيادي گذشتيم كه تعريف بخش تفريحش خالي از لطف نيست اما ميخوام بخش علمي-تحقيقي اون رو براتون بگم.
    به هر شهر حتي خيلي كوچك هم ميرسيديم ايرانسل با آنتن فولش ازمون پذيرايي كرد، البته بعضي شهرها هم به كل GPRS نداشت (اين هم ربطي به بزرگي يا كوچكي شهر نداشت).

اما نكته قابل توجه و كاملا تعجب آور براي من اينه كه اگه تو راه به يك منطقه وسيع و بدون مانع ميرسيديم تقريباً از فاصله 17 كيلومتري تا نزديكترين شهرآنتن برام ميومد و جالب تر اينه كه همه اين شهرها بنا به اسناد فقط از 1 يا 2 BTS تغذيه ميكردند يعني در يك منطقه تقريباً بدون مانع هر BTS حدود 16 17 كيلومتر اطراف رو پوشش ميداد.

اما اگه جايي ميرسيديم كه داراي پستي و بلندي و مانع ميشد حداقل از فاصله 12 13كيلومتري 100% آثاري از آنتن مشاهده ميشد، اين در حالي بود كه تو همون جاده ها هر 7 8 كيلومتر يك آنتن TCI ديده ميشد.
    نشون ميده كه BTSهاي ايرانسل از قدرت بالايي برخوردارند.

سرتون رو درد نيارم ولي من به اين نتيجه اطمينان بخش رسيدم كه آينده ايرانسل كاملاً روشنه، كمترين هزينه بيشترين امكانات، البته اگه سريعتر ادامه بده و پنچر نكنه تو راه.
    یه سوال ؟؟!!
    تو جلفا هم آنتن میداد ؟
    آخه جلفا جزوه او 3 تا شهرستانه آذربایجان شرقی بود که ایرانسل توش پوشش نداشت !!!

پروفشنال nimamani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي از اين سيم كارت هاي ايرانسل كه فقط مولتي مدياست
    خبر نداره
    شنيدم قراره يك سيم كارت به قيمت 10000 تومان بده كه
    فقط sms و mms و gprs داره و تعرفه ارزونتري داره

كي ميخواد بده و جزييات بيشتر رو اگه كس ميدونه بگه

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

كسي از اين سيم كارت هاي ايرانسل كه فقط مولتي مدياست
    خبر نداره
    شنيدم قراره يك سيم كارت به قيمت 10000 تومان بده كه
    فقط sms و mms و gprs داره و تعرفه ارزونتري داره

كي ميخواد بده و جزييات بيشتر رو اگه كس ميدونه بگه
    ایول من نشنیده بودم شما از کجا شنیدی؟ من شنیده بودم همراه اول میکنه این کارا اما ایرانسلا نمیدونستم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من یه اعتباری ایرانسل دارم نمیتونم این سرویسی که وقتی موبایل خاموشه یا در دسترس نیست اگر کسی زنگ زد و وقتی من موبایل رو روشن کردم اونایی رو که با من تماس گرفتن رو به هم اس ام اس کنه رو فعال کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض سفر تفريحي علمي تحقيقي

یه سوال ؟؟!!
    تو جلفا هم آنتن میداد ؟
    آخه جلفا جزوه او 3 تا شهرستانه آذربایجان شرقی بود که ایرانسل توش پوشش نداشت !!!
    در ادامه صحبت هام اجازه بديد بگم كه دقيقاً تا 30 كيلومتر مانده به جلفا آنتن داشتم ولي اونجا به كل قطع شد. اما تو جلفا يا نزديك مرز 3 4 تا از اوپراتور هاي خارجي هم وجود داشت كه فقط با خط TCI ميشد از اونا استفاده كرد، اسمهاشون دقيقاً يادم نيست يكي Aze BKCELL ويه چيزايي تو اين مايه ها ماله نخجوان و تركيه بود كه يك sms هم وقتي وارد محوده شدم اومد به اين شكل:
    Nar Mobile: Nice to see you with Nar Mobile network. We are ready to answer to your inquiries. Just call from your handset to 777.

جاتون خالي از خط اونا هم استفاده كردم ولي كيفيت TCI اونجا واقعاً فاجعه بود. با اينكه آنتن فول بود اما نميشد زنگ يا sms زد. زود قطع ميشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12 ای ول ایرانسل

عرضه سیم کارت ۱۰ هزار تومانی مخصوص تبادل پیام و اتصال به اینترنت توسط ایرانسل

ایرانسل اعلام کرد به زودی سیم کارت هایی با نام "پیام رسان" و با بهای 10 هزار تومان به بازار عرضه خواهد کرد.

به گزارش ایستنا از روابط عمومی ایرانسل، سیم کارت های پیام رسان مخصوص تبادل پیام کوتاه (SMS)، پیامهای چند رسانه ای (MMS) و اتصال به اینترنت (GPRS) میباشند.

بنابر اعلام ایرانسل هزینه ارسال هر پیام کوتاه (SMS) به هر یک از اپراتورهای تلفن همراه کشور از طریق سیم کارت های پیام رسان، پایین ترین هزینه تبادل پیام کوتاه در بین تمامی اپراتورهای تلفن همراه فعال کشور بحساب می آید. همچنین بهای ارسال هر پیام چند رسانه ای (MMS) و هزینه اتصال به اینترنت و تبادل اطلاعات از طریق سرویس GPRS ایرانسل کاهش قابل ملاحظه ای یافته است.

بهای بسته سیم کارت های پیش پرداخته پیام رسان ایرانسل همراه با 5 هزار تومان شارژ اولیه و با احتساب مالیات و عوارض قانونی 10 هزار تومان میباشد که ارزانترین سیم کارت عرضه شده به بازار کشور به حساب می آید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •