ببخشید این سوالو اینجا میکنم از دوستان اصفهانی کسی تعمیر کار خبره مجهز و با انصاف دراصفهان سراغ نداره بمن معرفی کنه
ممنون
ببخشید این سوالو اینجا میکنم از دوستان اصفهانی کسی تعمیر کار خبره مجهز و با انصاف دراصفهان سراغ نداره بمن معرفی کنه
ممنون
با سلام خدمت عزيزان
ما هم طي 2 روز گذشته به يك سفر علمي-تحقيقي تفريحي به شمال غرب تا جلفا (لب مرز نخجوان) داشتيم.تو راه از شهراي كوچك و بزرگ زيادي گذشتيم كه تعريف بخش تفريحش خالي از لطف نيست اما ميخوام بخش علمي-تحقيقي اون رو براتون بگم.
به هر شهر حتي خيلي كوچك هم ميرسيديم ايرانسل با آنتن فولش ازمون پذيرايي كرد، البته بعضي شهرها هم به كل GPRS نداشت (اين هم ربطي به بزرگي يا كوچكي شهر نداشت).
اما نكته قابل توجه و كاملا تعجب آور براي من اينه كه اگه تو راه به يك منطقه وسيع و بدون مانع ميرسيديم تقريباً از فاصله 17 كيلومتري تا نزديكترين شهرآنتن برام ميومد و جالب تر اينه كه همه اين شهرها بنا به اسناد فقط از 1 يا 2 BTS تغذيه ميكردند يعني در يك منطقه تقريباً بدون مانع هر BTS حدود 16 17 كيلومتر اطراف رو پوشش ميداد.
اما اگه جايي ميرسيديم كه داراي پستي و بلندي و مانع ميشد حداقل از فاصله 12 13كيلومتري 100% آثاري از آنتن مشاهده ميشد، اين در حالي بود كه تو همون جاده ها هر 7 8 كيلومتر يك آنتن TCI ديده ميشد.
نشون ميده كه BTSهاي ايرانسل از قدرت بالايي برخوردارند.
سرتون رو درد نيارم ولي من به اين نتيجه اطمينان بخش رسيدم كه آينده ايرانسل كاملاً روشنه، كمترين هزينه بيشترين امكانات، البته اگه سريعتر ادامه بده و پنچر نكنه تو راه.
Last edited by moderntalking123; 31-08-2007 at 12:10.
پیغام خصوصی برات دادم.
منم یه بار رفتم خارج شهر جایی که ایرانسل آنتن نمیداد.بعد رفته بودم کوه واسه تفریح که دیدم آنتن میداد.البته سه تا خط.اولش فکر کردم اینجا رو هم پوشش دادن ولی وقتی از کوه اومدم پایین دیدم آنتن رفت!!!!!!!
یه سوال ؟؟!!
تو جلفا هم آنتن میداد ؟
آخه جلفا جزوه او 3 تا شهرستانه آذربایجان شرقی بود که ایرانسل توش پوشش نداشت !!!
كسي از اين سيم كارت هاي ايرانسل كه فقط مولتي مدياست
خبر نداره
شنيدم قراره يك سيم كارت به قيمت 10000 تومان بده كه
فقط sms و mms و gprs داره و تعرفه ارزونتري داره
كي ميخواد بده و جزييات بيشتر رو اگه كس ميدونه بگه
ایول من نشنیده بودم شما از کجا شنیدی؟ من شنیده بودم همراه اول میکنه این کارا اما ایرانسلا نمیدونستم!!
من یه اعتباری ایرانسل دارم نمیتونم این سرویسی که وقتی موبایل خاموشه یا در دسترس نیست اگر کسی زنگ زد و وقتی من موبایل رو روشن کردم اونایی رو که با من تماس گرفتن رو به هم اس ام اس کنه رو فعال کنم؟
در ادامه صحبت هام اجازه بديد بگم كه دقيقاً تا 30 كيلومتر مانده به جلفا آنتن داشتم ولي اونجا به كل قطع شد. اما تو جلفا يا نزديك مرز 3 4 تا از اوپراتور هاي خارجي هم وجود داشت كه فقط با خط TCI ميشد از اونا استفاده كرد، اسمهاشون دقيقاً يادم نيست يكي Aze BKCELL ويه چيزايي تو اين مايه ها ماله نخجوان و تركيه بود كه يك sms هم وقتي وارد محوده شدم اومد به اين شكل:
Nar Mobile: Nice to see you with Nar Mobile network. We are ready to answer to your inquiries. Just call from your handset to 777.
جاتون خالي از خط اونا هم استفاده كردم ولي كيفيت TCI اونجا واقعاً فاجعه بود. با اينكه آنتن فول بود اما نميشد زنگ يا sms زد. زود قطع ميشد.![]()
عرضه سیم کارت ۱۰ هزار تومانی مخصوص تبادل پیام و اتصال به اینترنت توسط ایرانسل
ایرانسل اعلام کرد به زودی سیم کارت هایی با نام "پیام رسان" و با بهای 10 هزار تومان به بازار عرضه خواهد کرد.
به گزارش ایستنا از روابط عمومی ایرانسل، سیم کارت های پیام رسان مخصوص تبادل پیام کوتاه (SMS)، پیامهای چند رسانه ای (MMS) و اتصال به اینترنت (GPRS) میباشند.
بنابر اعلام ایرانسل هزینه ارسال هر پیام کوتاه (SMS) به هر یک از اپراتورهای تلفن همراه کشور از طریق سیم کارت های پیام رسان، پایین ترین هزینه تبادل پیام کوتاه در بین تمامی اپراتورهای تلفن همراه فعال کشور بحساب می آید. همچنین بهای ارسال هر پیام چند رسانه ای (MMS) و هزینه اتصال به اینترنت و تبادل اطلاعات از طریق سرویس GPRS ایرانسل کاهش قابل ملاحظه ای یافته است.
بهای بسته سیم کارت های پیش پرداخته پیام رسان ایرانسل همراه با 5 هزار تومان شارژ اولیه و با احتساب مالیات و عوارض قانونی 10 هزار تومان میباشد که ارزانترین سیم کارت عرضه شده به بازار کشور به حساب می آید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)