ما معمولا در فصل نقل و انتقالات با مشكلاتي مواجه ميشويم و همين مسئله اجازه نميدهد استقلال كارش را به نحو احسن انجام دهد.
محمود فكري در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق از علل انجام نشدن اين سفر و انتقاداتي كه در مورد تيم استقلال ميشود، به مسائل قابل توجهي اشاره كرد.
مگر در سفرهاي خارجي براي تمام بازيكنان ويزاي تيمي تهيه نميشود پس چرا براي شما و چند نفر ديگر اين اتفاق نيفتاد؟
من هم اين موضوع كه شما گفتيد را شنيدهام ، اما چيزي كه به خودم در زمان مصدوميتم گفته بودند، اين بود كه ليست را قبلا به سفارت براي اخذ ويزا داده بودند و بعد از آن تعدادي بازيكن اضافه شد كه سفارت به چند نفر ويزا نداد.
در مورد تعطيلي ليگ چه نظري داريد؟
به هر حال به اين موضوع عادت كردهايم هر چند تعطيلي مسابقات شرايط كار را براي تيمها و مربيان سخت ميكند.
انتقاداتي در مورد نوع بازي استقلال ميشود. به عنوان كاپيتان تيم، آنها را قبول داريد؟
فكر نميكنم استقلال بد بازي كند ما از 4 بازي 10 امتياز گرفتهايم. معمولا بازيهاي زيبا و هماهنگ از هفته پنجم و ششم آغاز ميشود و هيچ تيمي از شروع فصل خوب بازي نميكند. در واقع نبايد زياد به حرف و حديثها فكر كنيم چون از هدفمان دور ميشويم.
امسال چه تيمهايي مدعي كسب عنوان قهرماني هستند؟
سطح تيمهاي اين دوره بد نيست و نميتوان تيمي را از قبل قهرمان دانست اما به نظرم پرسپوليس، استقلال، پاس، سپاهان و ذوبآهن و حتي سايپا ميتوانند مدعي باشند. ضمن اينكه تيمهاي ابومسلم و صباباتري نيز خوب هستند.
صحبتهاي زيادي درخصوص خريدهاي استقلال و به خصوص مهاجمان اين تيم مطرح ميشود...
اگر انتقاد كارشناسي باشد، خيلي خوب است اما به نظرم آنها كه انتقاد ميكنند، اول جيب استقلال را ببينند، بعد انتقاد كنند قطعا اگر مشكل نبود، باشگاه بازيكنان بهتري جذب ميكرد.
بيشتر توضيح ميدهيد؟
ما معمولا در فصل نقل و انتقالات با مشكلاتي مواجه ميشويم و همين مسئله اجازه نميدهد استقلال كارش را به نحو احسن انجام دهد. همين نفرات فعلي را هم با مشكل جذب كردهايم. توان باشگاه در اين حد بوده و به نظر من به بهترين شكل تيم بسته شده است. ضمن اينكه براي هماهنگي بيشتر بين بازيكنان، زمان لازم است.