تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 827 اولاول ... 89489539579585586587588589590591592593599639689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ما معمولا در فصل نقل و انتقالات با مشكلاتي مواجه مي‌شويم و همين مسئله اجازه نمي‌دهد استقلال كارش را به نحو احسن انجام دهد.
    محمود فكري در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق از علل انجام نشدن اين سفر و انتقاداتي كه در مورد تيم استقلال مي‌شود، به مسائل قابل توجهي اشاره كرد.
    مگر در سفرهاي خارجي براي تمام بازيكنان ويزاي تيمي تهيه نمي‌شود پس چرا براي شما و چند نفر ديگر اين اتفاق نيفتاد؟
    من هم اين موضوع كه شما گفتيد را شنيده‌ام ، اما چيزي كه به خودم در زمان مصدوميتم گفته بودند، اين بود كه ليست را قبلا به سفارت براي اخذ ويزا داده بودند و بعد از آن تعدادي بازيكن اضافه شد كه سفارت به چند نفر ويزا نداد.
    در مورد تعطيلي ليگ چه نظري داريد؟
    به هر حال به اين موضوع عادت كرده‌ايم هر چند تعطيلي مسابقات شرايط كار را براي تيمها و مربيان سخت مي‌كند.
    انتقاداتي در مورد نوع بازي استقلال مي‌شود. به عنوان كاپيتان تيم، آنها را قبول داريد؟
    فكر نمي‌كنم استقلال بد بازي كند ما از 4 بازي 10 امتياز گرفته‌ايم. معمولا بازيهاي زيبا و هماهنگ از هفته پنجم و ششم آغاز مي‌شود و هيچ تيمي از شروع فصل خوب بازي نمي‌كند. در واقع نبايد زياد به حرف و حديثها فكر كنيم چون از هدفمان دور مي‌شويم.
    امسال چه تيمهايي مدعي كسب عنوان قهرماني هستند؟
    سطح تيمهاي اين دوره بد نيست و نمي‌توان تيمي را از قبل قهرمان دانست اما به نظرم پرسپوليس، استقلال، پاس، سپاهان و ذوب‌آهن و حتي سايپا مي‌توانند مدعي باشند. ضمن اينكه تيمهاي ابومسلم و صباباتري نيز خوب هستند.
    صحبتهاي زيادي درخصوص خريدهاي استقلال و به خصوص مهاجمان اين تيم مطرح مي‌شود...
    اگر انتقاد كارشناسي باشد، خيلي خوب است اما به نظرم آنها كه انتقاد مي‌كنند، اول جيب استقلال را ببينند، بعد انتقاد كنند قطعا اگر مشكل نبود، باشگاه بازيكنان بهتري جذب مي‌كرد.
    بيشتر توضيح مي‌دهيد؟
    ما معمولا در فصل نقل و انتقالات با مشكلاتي مواجه مي‌شويم و همين مسئله اجازه نمي‌دهد استقلال كارش را به نحو احسن انجام دهد. همين نفرات فعلي را هم با مشكل جذب كرده‌ايم. توان باشگاه در اين حد بوده و به نظر من به بهترين شكل تيم بسته شده است. ضمن اينكه براي هماهنگي بيشتر بين بازيكنان، زمان لازم است.

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض جرارد:متاسفم كه نمي‌‌توانم مقابل كرواسي بازي كنم

استيون جرارد، هافبك 26 ساله انگلستان هيچ گونه تلاشي در جهت پنهان ساختن ناراحتي خود به علت عدم حضور در ديدار برابر كرواسي انجام نداد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ جرارد كه دريافت كارت زرد در ديدار روز شنبه برابر مقدونيه به عنوان دومين كارت وي در رقابت هاي مقدماتي يورو 2008 محسوب مي شود، قادر به حضور در بازي روز چهارشنبه تيمش مقابل كرواسي نخواهد بود.
    وي در اين خصوص اظهار داشت: "ديدار برابر كرواسي يك مسابقه بزرگ بوده و هر بازيكني خواهان حضور در چنين ديدارهاي مهمي است و من نيز استثناء نيستم، اما اكنون بدون اينكه نتيجه و موفقيتي كسب كنم بايد به خانه بازگردم، نه به علت از دست دادن سه امتياز، بلكه به خاطر از دست دادن بازي برابر كرواسي.
    به هر حال بايد هم تيمي هاي خود را از خانه تشويق كنم و اميدوارم اين بار انگلستان با دستي پر و نتيجه اي مطلوب بازگردد."

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نگاه ليپي به آينده

مارچلوليپي، سرمربي تيم ملي ايتاليا در جام جهاني 2006 در مورد بازگشتش به مسند سرمربيگري يک تيم وعده و وعيد مي‌دهد. به رغم اينکه ليپي تاکيد مي‌کند به زودي کارخود را به عنوان يک سرمربي از سرخواهد گرفت، اما درحالي که مسابقات ملي در اين هفته به اواسط راه خود مي‌‌رسد، وي در مصاحبه‌اي با سايت يوفا مي‌گويد که عجله‌اي براي بازگشت ندارد. او در اين باره گفت: مايلم چند ماه ديگر را استراحت کنم و پس از آن حرفه‌ام را دنبال خواهم کرد. حتي اگرندانم مقصد بعدي‌ام کجا خواهد بود.
    پيشنهادهاي شغلي
    چنانچه اين مربي کهنه‌کار 58 ساله تصميم به بازگشت مسابقات فوتبال را بگيرد، با کمبود پيشنهاد مواجه نخواهد شد. مدافع سابق تيم سمپدوريا، فاتح ليگ قهرمانان 1996 در کنار يوونتوس و همچنين 5 جام اسکودتو درکنار اين باشگاه توريني در حال حاضر تنها بايد تصميم بگيرد که مايل است درسطح ملي کارش را دنبال کند يا در سطح باشگاهي.
    تفاوت بزرگ
    ليپي معتقد است: تفاوت بزرگي ميان هدايت يک باشگاه و يک تيم ملي وجود دارد. وقتي شما تمام طول تابستان را حدودا 4 و يا 5 ساعت در روز با شاگردانتان تمرين کنيد از امکان و زمان بيشتري براي انتقال آنچه که در ذهنتان در مورد فوتبال مي‌گذرد به آنها برخورداريد. اما وقتي مربيگري يک تيم ملي را عهده‌دار مي‌شويد از زمان کافي براي کار با بازيکنانتان بهره‌مند نيستيد و مجبوريد همه آن کارهايي که ديگر سرمربيان در طول يک هفته انجام مي‌دهند در حداقل زمان انجام دهيد.
    خاطرات بزرگ و فراموش نشدني
    اگر چه تيم ليپي براي صعود به فينال جام جهاني آلمان در برلين و تصاحب عنوان قهرماني اين جام با مشکلات فراواني دست و پنجه نرم کرد، اما اين سرمربي موفق خاطرات بسيار خوشي از دوران مربيگري تيم ملي کشورش در ذهن دارد. شيوه‌اي که او براي متمرکز و يکپارچه کردن تيم ملي ايتاليا آن هم در بحبوحه رسوايي تباني چند باشگاه در فوتبال اين کشور به کار برد، دليل محکمي براي هر چه محترم شمردن اين سرمربي است. ليپي گفت: بايد بگويم که 2 سال بسيار مثبت را در تيم ملي پشت سر گذاشتم. اين تيم در طول مسابقات انتخابي رشد کرد و تمامي بازيکنان طي اين مدت بسيار تلاش کردند. پس از اين زمان ما به مرحله پاياني مسابقات جام جهاني آلمان صعود کرديم و بازي‌ها را يکي پس از ديگري برديم زيرا همواره به توانايي‌هايمان اعتقاد داشتيم و به آنچه که مي‌توانستيم انجام دهيم کاملا مطمئن بوديم.
    لحظه‌اي رويايي
    آتزوري‌ها تحت هدايت ليپي براي اولين بار پس از سال 1982 جام قهرماني را بالاي سر بردند و عجيب نيست که او از پيروزي آن شب تيمش در برلين به عنوان نقطه عطف کارنامه حرفه‌اي‌اش ياد مي‌کند: شکي وجود ندارد که لحظات رويايي و خوشي را در دوران حرفه‌اي‌ام از جمله فتح اسکودتو، تصاحب عنوان نخست ليگ قهرمانان و جام آمريکاي جنوبي و اروپا را تجربه کرده‌ام اما هيچ يک از آنها قابل قياس با پيروزي درفينال يک جام جهاني نيست. قهرماني جام جهاني به مراتب پرافتخارتر و خوشحال‌کننده‌تر است.
    وظيفه‌اي سنگين
    تيم ملي ايتاليا از زمان رفتن ليپي تلاش بسياري را به کار بسته تا شايد در همان سطحي که تابستان بازي کرد، پيش برود، اما نتوانسته است. پس از قبول شکست در يک بازي دوستانه برابر کرواسي، آتزوري‌ها مرحله انتخابي خود براي يورو 2008 را با تساوي يک بر يک مقابل ليتواني و يک باخت 3 بر يک در مصاف با قربانيان خود در فينال جام جهاني آلمان يعني فرانسه آغاز کردند. ليپي از شاگردان سابقش خواسته است که خويشتن‌دار و آرام باشند و ضمن تکذيب خبر احتمال بازگشتش به تيم ملي حتي در راس کادر مربيگري تاکيد کرده است که روبرتو دونادوني، جانشينش به زودي شرايط را در اين تيم تغيير خواهد داد.
    رابطه‌اي خوب
    او در مصاحبه‌ اخيرش با مطبوعات اظهار داشت: وظيفه من نيست که درمورد کار دونادوني نظر بدهم، با اين حال براي او احترام فراواني قائلم و مطمئنم که اين سرمربي مي‌تواند رابطه خوبي را با ملي‌پوشان برقرار کند. ترديدي وجود ندارد که به زودي آنها آمادگي صد در صد خود را به دست خواهند آورد و روبرتو قادر خواهد بود بهترين بازي‌ها را با اين مردان به نمايش بگذارد. او مرد بزرگي است و در دوران بازيگري‌اش نيز به نوعي مربي ديگرهم تيمي‌هايش بود.
    مهرتاييد
    قبول پست مردي مانند ليپي هرگز آسان نخواهد بود و دونادوني هنگامي که قبول کرد سکان هدايت تيم ملي ايتاليا را به دست بگيرد، کاملا آگاه بود که اعضاي تيم قهرمان جهان به موقع و در لحظه سرنوشت‌ساز -ديدارهاي انتخابي يورو2008 بر اوکراين و گرجستان- مهر تاييد را به وي خواهند داد تا او با اتکا به کارنامه درخشان خود از تمام وجود مايه بگذارد و مانع دلسرد شدن سرمربي شاخص و سابق اين تيم شود.

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مك لارن:
    در حد استاندارد نبوديم

استيو مك لارن، سرمربي تيم ملي انگلستان از عملكرد بازيكنانش در ديدار برابر مقدونيه ابراز نارضايتي نمود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در ادامه رقابت هاي مقدماتي يورو 2008، ديدار بين دو تيم ملي انگلستان و مقدونيه با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد.
    در اين ديدار وين روني به علت عملكرد ضعيف خود در در دقيقه 75 از بازي خارج شد و جرماين دفو به جاي او به زمين رفت.
    از طرفي استيون جرارد نيز به علت دريافت كارت زرد در اين ديدار در بازي روز چهارشنبه برابر كرواسي حضور نخواهد داشت.
    اما چيزي كه در اين ميان بيش از همه موجبات نارضايتي مك لارن را فراهم آورد، ناكامي انگلستان در زدن گل بود.
    وي در مصاحبه‌اي پس از پايان بازي گفت: "اين بازي يك بازي بسيار سخت بود. بازيكنان مقدونيه خيلي خوب بازي كردند. اما ما انتظار داشتيم كه مانند ديدار قبلي كه سه امتياز گرفتيم، اين بار نيز با دست پر از زمين خارج شده و شاهد تشويق‌هاي هواداران باشيم در صورتي كه چنين نشد.
    در اين ديدار بازيكنان سرعت عمل كافي نداشتند و چه در خط حمله و چه در دادن پاس بسيار ضعيف عمل كردند و به طور كلي آن چيزي كه من از آنها انتظار داشتم به انجام نرسيد.
    همه ما مي‌دانيم كه نتيجه تساوي نتيجه خيلي بدي نيست، اما مي‌توانست بهتر از اين باشد. به ويژه اينكه ديدار برابر مقدونيه كه در اولدترافورد برگزار شد، يك ديدار خانگي بود و انتظار گلزني در ديدارهاي خانگي به مراتب بيشتر از بازي هاي خارج از خانه است.
    حال بايد خود را براي ديدار چهارشنبه برابر كرواسي آماده كنيم و بر تلاش‌هاي خود بيافزاييم تا بار ديگر بدون كسب نتيجه مطلوب ميدان را ترك نكنيم."
    مك لارن در مورد تعويض وين روني سعي در كم اهميت جلوه دادن اين موضوع کرد و گفت: "هدف من رسيدن به پيروزي و گلزني بود و تفاوتي نمي‌كرد كه كدام مهاجم حضور داشته باشد، چون به توانايي و مهارت همه آنها اطمينان دارم و از آنجا كه احساس كردم روني خسته شده است، بهتر ديدم تا نيروي تازه‌اي وارد كنم و دفو نيز كسي بود كه تاكنون گل‌هاي بسياري برايمان به ثمر رسانده و مي‌توانست بهترين جانشين براي روني باشد."
    سرمربي انگلستان در ادامه با اظهار تاسف در مورد كارت زرد استيون جرارد گفت: "از اينكه جرارد در اين ديدار كارت زرد گرفته خيلي متاسف شدم، چون اين كارت براي ما شوك بزرگي بود كه مي‌تواند هشداري باشد براي ما. بدين ترتيب او در بازي برابر كرواسي حضور نخواهد داشت و نبودش مي‌تواند ضربه بزرگي براي تيم ما به حساب بيايد.
    مك لارن در خاتمه در پاسخ به اين سوال كه آيا هنوز قصد ندارد از ديويد بكام در تركيب استفاده كند، پاسخ داد: "در حال حاضر خير. من حتي به اين موضوع فكر نمي‌كنم. چون كارهاي ضروري‌تري پيش رو داريم. ما بايد از هم اكنون خود را براي ديدار چهارشنبه برابر كرواسي آماده كنيم و تمام توجه خود را روي تمرينات سخت و رسيدن به آمادگي كامل متمركز سازيم."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

ژولي: چرا آنلكا را به جاي من دعوت كردند؟

لودويك ژولي هافبك فرانسوي بارسلونا هنوز باور ندارد كه "دومه‌نش" سرمربي تيم ملي فرانسه، نيكولا آنلكا، مهاجم بولتون را به جاي او به ميدان شنبه شب فراخوانده باشد.
    ژولي در گفت و گويي با شبكه راديويي Rmc اظهار داشت: "دليل اين كار دومه‌نش را نمي‌دانم. شنيده بودم كه گوو مصدوم است و قادر به همراهي خروس‌ها نيست. پس چرا دومه‌نش نيكو را به جاي من دعوت كرد؟
    حتماً مشكلي در ميان است. شخصاً بابت اين قضيه ناراحت و متاسف شدم."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

آراگونس:
    آينده‌ام در دستان فدراسيون و مطبوعات است

در پي شكست 2 بر صفر اسپانيا برابر سوئد در مرحله مقدماتي يورو 2008 لوئيس آراگونس، سرمربي اسپانيا تحت فشار انتقادات فراواني قرار گرفته است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اين شكست دومين ناكامي ماتادورها در گروه F پس از شكست 3 بر 2 شاگردان آراگونس برابر ايرلند شمالي به حساب مي آيد كه آنها را در پله پنجم گروه قرار داده است.
    دو گل اين ديدار را يوهان الماندر و ماركوس آلباك به ترتيب در نيمه‌هاي اول و دوم به ثمر رساندند تا سوئد در صدر گروه خود قرار گيرد.
    آراگونس در پي شكست تيم در گفت و گويي با خبرنگاران اظهار داشت: "وقتي دو بازي متوالي را واگذار مي‌كنيد، مسائل در هم پيچيده و دشوار مي‌شوند، اما من مدت ها است در فوتبال هستم و به اين شرايط عادت دارم. آينده‌ام قطعاً در دستان فدراسيون و مطبوعات خواهد بود. از نظر خودم تيم برتر ميلان اسپانيايي‌ها بودند، اما سوئدي‌ها هم از لحاظ فيزيكي قدرتمند بودند و خصوصاً در نيمه دوم شگفتي‌ آفريدند."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

تاپ مولر: به اين جوانان افتخار مي‌كنم

تيم ملي گرجستان به سرمربيگري کلاوس تاپ مولر در روشتوک و در يك ديدار تداركاتي مقابل آلمان مغلوب شد، اما اين مربي ژرمن‌ از عملكرد جوانان گرجي راضي به نظر مي رسد.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، كلاوس تاپ مولر سرمربي گرجستان بعد از بازي با آلمان گفت: "اين جوان ها بازي عالي را به نمايش گذاشتند. ما مي خواستيم رو به جلو بازي كنيم، ضمن اينكه شاگردان من خيلي راحت در زمين جا به جا شدند. حتي در دقايق بيست و پنجم تا چهل و پنجم نيز ما تيم برتر ميدان بوديم.
    شخصاً به اين جوان ها افتخار مي‌كنم. البته ما در اين ديدار بيشتر به دنبال ياد گرفتن بوديم. آلمان تيم قوي است و ما مي‌خواستيم از آنها درس بياموزيم. در اين بازي متوجه شديم كه شرايط مان بهتر شده است. ما در راه خوبي گام گذاشته ايم كه با تلاش بيشتر در آينده مي‌توان از اين جوانان گرجي يك تيم قوي و مدعي به ميدان فرستاد."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

برزيلي سفيد در آستانه هفتاد و پنجمين بازي ملي

برند اشنايدر هافبك تيم ملي آلمان و باشگاه بايرلوركوزن در صورتي كه مقابل اسلواكي روز چهارشنبه به ميدان برود هفتاد و پنجمين بازي ملي خود را تجربه خواهد كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ برند اشنايدر هافبك سي و سه ساله تيم ملي آلمان كه در اين كشور به برزيلي سفيد معروف است تا به حال هفتاد و چهار بازي ملي انجام داده و چنانچه روز چهارشنبه مقابل اسلواكي به ميدان برود، هفتاد و پنجمين باري است كه در قالب تيم ملي آلمان ظاهر شد، پيراهن سفيد ژرمن‌ها را برتن مي‌كند. او كه در حال حاضر با سابقه‌ترين فرد بين ملي پوشان است درباره سابقه حضورش مي‌گويد: "در تيم ملي بازي كردن براي هر بازيكني افتخار بزرگي است. اين روياي من بود كه سال‌ها صاحب پيراهن پرافتخار آلمان باشم و حالا اين رويا تحقق يافته است."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

دكو:
    همه چيز براي پيروزي هاي بعدي آماده است

دكو بازيكن خط مياني تيم ملي فوتبال پرتغال پس از پيروزي تيم ملي كشورش برابر آذربايجان اظهار داشت: "اين پيروزي موفقيتي بزرگ براي ما محسوب مي شود."
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ دكو ستاره بارسا در ادامه مطلب فوق تاكيد كرد: "موفقيت به دست آمده در بازي برابر تيم ملي آذربايجان ضامن پيروزي بعدي ما در بازي روز چهارشنبه مقابل لهستان به شمار خواهد آمد.
    ما مقدمات لازم را براي پيروزي‌هاي بيشتر در اختيار داريم دستيابي به چهار امتياز با ارزش طي دو بازي بي‌نهايت مهم است.
    خواهان پيروزي برابر تيم ملي لهستان هستيم، چون معتقدم موفقيت امروز فراهم كننده پيروزي‌هاي بعدي خواهد بود."

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

3 بازيكن تيم ملي فوتبال كشورمان براي بازي مقابل چين تايپه، بنا به دلايلي نمي‌توانند عازم اين كشور شوند.
    وحيد طالب لو و حسين كاظمي به دليل عدم صدور رواديد و وحيد هاشميان به علت شركت در تمرينات تيم هانوفر آلمان نمي‌توانند ساير ملي‌پوشان كشورمان را در ديدار مقابل چين تايپه همراهي كنند.
    تيم ملي ايران پس از غربال نفرات اعزامي به اردن و اضافه شدن چند بازيكن داخلي و لژيونر، از فرودگاه دوبي عازم كشور چين تايپه خواهد شد.
    گفتني است، آخرين بازي خارج از خانه تيم ملي ايران در مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا ، روز نوزدهم مهرماه مقابل چين تايپه برگزار مي‌شود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •