نه فکر کنم باید تماس بگیرید .
بله من راضی هستم از کیفیت ولی خب گرون هست همونطور که گفتید ولی قطعا با کیفیت ترین ISP ایران هست ( حداقل برای من )
نه فکر کنم باید تماس بگیرید .
بله من راضی هستم از کیفیت ولی خب گرون هست همونطور که گفتید ولی قطعا با کیفیت ترین ISP ایران هست ( حداقل برای من )
پارس آنلاین با این تعرفه ها قطعاً داره میره که نابود بشه. من خودم از پارس آنلاین خدمت اتصال به اینترنت دارم اما تا چند روز بعد قراردادم تمام خوهد شد و قطعاً تمدید نخواهم کرد من انتظار بسیار بیشتری ازش داشتم اما این ناامید کننده است. پارس آنلاین ( اگر اشتباه نکنم ) توسط صاحب/ان های وب خریداری شد و کاملاً مشخص هست که سیاست هاش جهت دار گرفته شده است. احتمالاً اونها می خوان که این شرکت تا چند وقته دیگه به سود شرکت خریداری کننده بسته و یا بسیار به حاشیه بره.
البته من تأیید می کنم که زمان تأخیر برای بازی های آنلاین در اتصالات این شرکت خوب است اما قطعاً این را نیز تأیید می کنم که سرعت و زمان تأخیر در این شرکت هم دچار افت و نوسان شدید می شود. شرکت های دیگر شاید چند میلی ثانیه زمان تأخیر بیشتری داشته باشند اما این گرانی ارزش ماندن در این شرکت را ار بین برده است.
100GB با 80 هزار تومان ( به قول فرهنگ کوچه-بازاری آمریکایی ) ریلی نیگا ( really nigga ).
سلام
من سرویس 512 گرفتم 1 ماهه 12500
اولا زده 16 گیگ ولی تو مدیریت حساب 8 گیگه
بعدشم چقد سرعتو اوردن پایین
سرویس قبلی من 256 میگرفتم سرعت دانلودم رو 500 بود الان شده 40![]()
تخلیه شد![]()
سلام
درسته در کل شما 8 گیگ ترافیک داری ولی اگر 8 گیگ و توی 500 سایتی که مشمول ترافیک داخلی میشن استفاده کنی 1/2 حساب میشه و 16 گیگ کنتور میندازه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که در کل سرکاری هست
سرعتم سرعت اسمی طرح شده یعنی 512 کیلوبیت و تقسیم به 8 کنی و اون سرعت واقعیتونه که قبلا کلا برای همه طرح ها تا 16کیلوبیت اگه میشد باز میزاشتن![]()
کجا میری سرویس بگیری ؟؟؟
احتمالا فن آوا
- - - Updated - - -
احتمالا فن آوا
الان با سرویس های جدید
پارس انلاین چطور هست مثلا سرویس
3مگابیت بر ثانیه
۵۰ گیگابایت | ۱ ماهه
حداکثر سرعت سرویس 16Mbps
2 تا 7 صبح نامحدود دارد
معادل ۲۵ گیگابایت ترافیک بین الملل
قیمت :
۴۰,۰۰۰
تومان
شبانه اش به چه صورته ؟ و اینکه خط رو روی 16 مگ میبندن ؟ بعد از اینکه حجم تمام شد چه اتفاقی می افته؟
Last edited by Hamed-M1; 09-12-2017 at 20:29.
ای بابا، شما هم تجربه شیرین ماندن در ISP دارید تا وقتی که خودش جمع کنه
با پارس این سومین شرکتی هستش که خود شرکت سرویسش رو باسه من جمع می کنه
من بیشتر روی گیم بودم بخاطر همین نظرم در رابطه با پینگ هست که کیفیتش خوب بوده باسه من ولی حجمش را تجربه ندارم
من هنوز روی سرویس بازی قدیمش هستم که تغییری برای من نداشته.ولی اگر قرار باشه اینجوری پیش بره مخصوصا با این قیمت/حجم من به احتمال زیاد به یک ISP دیگر کوچ می کنم چون قیمت هاش در صورتی که بخوام حجم بالاهاشو فعال کنم اصلا مناسب نیست.
![]()
خب
خداحافظ پارس آنلاین
یه ۶ ۷ سال خوبی بود
گرون تر بودی
ولی بهترین کیفیت رو داشتی
مشتری مداریت خیلی خوب "بود"
چند ساعت قطع میشد جاش بهمون روز و حجم میدادی
بهترین شبانه رو داشتی
ولی خودت شبانه رایگان رو برداشتی(اون مدتی که کلی ریزش مشتری داشت و 1/3 بود شبانه)
تعرفه بد دادی
کیفیتت بد شد.
مجبورمون کردی بریم.
قبلا مشترک های پارس آنلاین درسته یکم بیشتر پول می دادن ولی میدونستن دارن بهترین خدمات رو می گیرن
وقتی شاتل شبانه همه رو محدود میکرد شبانه پارس بدون محدودیت باز بود
با کوچکترین قطعی پیام میدادن معذرت خواهی میکردن و به جاش روز و حجم میدادن
بهترین پینگ رو داشت و کلا stable بود
حس میکردی پول بیشتر داره برای کیفیت بیشتر هزینه میشه.
به قول معروف
You should pay a premium for bests
ولی اینا بعد مدتی قیمت رو بالا نگه داشتن ولی تقریباً تمام فاکتور هایی که باعث میشد خاص بشن رو از دست دادن
نتیجش هم شد فروختنش به های وب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)