اسم نرم افزار ping دوست عزیز
اسم نرم افزار ping دوست عزیز
داداچ داری اشتباه میگی! مودم من قابلیت دیسکانکت داره.هر بار که دیسی میکنم آیپی جدید میگیرم با پینگ متفاوت.
من مخابرات داشتم هر بار ریست میکردم کلا همه چی عوض میشد از اونجایی که ادمین سرور بازی بودم و هستم و قبلا که کاهش پینگ استفاده میکردم مودمم خود به خود ریست میشده به خاطر مشکل مخابرات یهو از ایران آی پی میرفت رو رومانی و نمی تونستم به سرور کاهش پینگ ایران وصل بشم چون مخابرات از هزار جا آی پی داشت و من مجبور بودم انقدر ریست کنم تا باز بیاد رو ایران من این موضوع رو رد نمی کنم من دارم در مورد شاتل میگم نه اصل موضوع ریست شدنو .
شاتل مثل مخابرات نیست من هزار بارم ریست کردم باز همون آی پی رو میده نمی دونم منظقه شما چجوریه ولی واسه من خیلی stable هست .
آقا این سرویس گیمینگ که واسه کاهش پینگه پولش چوطوریاس ؟
چقد تاثیر داره ؟
رایگان هست. می تونید با پشتیبانی برای فعال کردنش تماس بگیرید.
تاثیرش روی پینگ داخلی بیشتر و روی پینگ خارجی هم تا حدودی. برای من در بدترین حالت داخلی 18 و خارجی در حدود 125 (4.2.2.4 و 8.8.8.8)
در مجموع اگر پینگ برای شما مهمه توصیه می شه .
توجه کنید: با توجه به شهر و مرکز مخابراتی این اعداد می تونه بهتر یا بدتر باشه.
Last edited by dvb55; 11-11-2016 at 23:01.
منم در این مورد شنیدم ولی برای من اینطور نیست و پینگ کاملا ثابته و یا تغییر خیلی کمی میکنه اینم باید بگم که قبلا پارس آنلاین بودم و باز هم همینطور بود، در واقع تموم 6 ماهی که پارس بودم حتی یه بار هم پینگم نکشید بالا ولی ولی بعد از اون یهو کشید بالا و دیگه پایین نیومد یه علاوه ی اینکه تو بازی یکم dc داشتم واسه همین جمعش کردم در کل اینکه فکر نمیکم حداقل واسه من اینطور باشه![]()
پس دلیلش چیه؟ شانسیه یعنی؟
دیگه داره اعصابم خراب میشه هر شرکتی میرم یکی از یکی بدتره، فکر کنم باید برم کلش رو امتحان کنم![]()
نه معمولا ازخارج محدود میکنن
مزخرف تر از این شاتل وجود نداره منو سه هفتس که محدود کردن. حتی از سرورهای داخلی هم محدود شده بودم سرعت دانلود رسیده بود به 3 کیلوبایت کلا !!! . زنگ زدم میگم کی محدودیت من برداشته میشه میگه معلوم نیست ! میگم این سرویستون نامحدود نیست الکی اسمش رو میزارین نامحدود میگه نه سرویس شما 128 هست ما پرومشن میزاریم میشه 1 مگ !! سرمون منتم میزاره
. الان نزدیک سه هفتس من محدود شدم الکی هم پول مفت میدم . دنبال یه جایگزینم برای اینترنت
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)