تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 752 اولاول ... 89489539579585586587588589590591592593599639689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا رضا se535 معمولی با لیمیتد ادیشنش چقدر فرق داره؟ میرزه به اختلاف قیمتش؟
    535 جدید Limited نیست بلکه special edition هست چون:
    Limited Edition ها معمولآ کالایی با تولید بسیار محدود در یک زمان مشخص هستند که اغلب پیش فروش می شوند یعنی در حقیقت قبل از اینکه اون کالا ساخته بشه مشخصات اون اعلام میشه و پیش فروش میشه و تا زمانی که تمام اون تعداد مورد نظر که معمولآ تعداد کمی هم هستند مثلآ 100 الی 1000 عدد (برای هدفون) پیش فروش نشوند درگاه خرید باز هست و هیچ هدفونی ارسال نمیشه ولی همینکه برای تمام هدفونها مشتری پیدا شد اونها رو با اعلام قبلی برای مشتری ها ارسال خواهند کرد معمولآ مدلهای Limited جدای از اینکه با تعداد کم تولید می شوند تقریبآ هیچ تفاوت کیفی با مدل مرجع ندارند ولی نکته مهم اینه که اغلب قیمت اونها بسیار بیشتر یا بسیار کمتره که بعدآ همه رو میگم

اما special edition ها مدلهای اختصاصی از مدل مرجع هستند که شامل هر گونه تغییراتی چه فیزیکی چه صوتی شامل اونها می شه و اغلب هر دو تغییر رو شامل حال اونها میکنند ولی این تغییرات چون زیاد چشمگیر نیست که بشه اون رو مدل جدید معرفی کرد به نام special edition نام گذاری می شوند معمولآ قیمت اونها با توجه به تغییرات خیلی بالاتر از مدل مرجع هست و گاه ممکنه یک مدل مرجع که فرضآ 500 دلار قیمت داره مدل special edition اون قیمتی معادل 800 دلار هم داشته باشه به خاطر مسائلی معمولآ برندها کمتر دست به ارائه این نوع هدفونها می زنند چون ریسک زیادی بابت برگشت سرمایه دارند هر چند که مدلهای این چنینی از جانب خیلی ها جلو جلو خریداری میشد حتی اگر پیش فروش هم می شدند که هیچ وقت این مدلها پیش فروش نمی شوند ، اونها دوست دارند که بهترین رو تجره کنند

به هر حال 535 جدید هم در ظاهر تغییر داشته و هم در باطن یعنی هم اینکه کابل بلند و کمی آزار دهنده اون کوتاه شده و به اندازه استاندارد 116 سانتی متری کاهش پیدا کرده و اینکه رنگ کابل و بدنه با توجه به اینکه Shure هم اذعان کرده که هدف از این دیزاین صرفآ فشن بوده و هیچ نوع اصلاحی در اون صورت نگرفته ، مطمئنن خوشایند کسانی هست که سعی در جلب توجه دیگران دارند و یک کمی بیش از اندازه استایل و رنگ هدفونشون براشون مهمه

رنگ قرمز تیره (قرمز آجاری) بدنه کاملآ توی گوش شما تابلوی ، تابلو هست چه بخاید و چه نخاید همه شما رو نگاه می کنند پس 1 ، 1 در مقابل بیتس اینکاره
    رنگ خاکستری روشن کابل هم انچنان روشنی به کت و شلوار شما در یک مجلس یا مهمانی خصوصی میده که بعید میدونم کسی اون رو تا انتها دنبال نکنه و این بار 1، 0 به نفع Shure در مقابل بیتس همه کاره

علت اینکه رنگ قرمز خیلی توی چشم میاد اینه که پوست اغلب ماها رنگ روشن و کمی زرد هست به همین خاطر کنتراست زیادی تولید میکنه و رنگ خاکستری روشن کابل هم با اینکه کابل کوتاه شده روی پوست ما خوب دیده نمیشه ولی همینکه کابل از روی یک رنگ با چند درجه تیرگی بیشتر عبور کرد کنتراست بسیار خوبی میده و هر چه اون رنگ لباس تیره تر باشه کابل بسیار ، بسیار درخشان تر به چشم میاد

و اینکه چه ارتقایی در باطن صورت گرفته مهمترین اونها اینه که Shure کمی فرکانسهای میانی البته به قول خود Shure "فرکانسهای بالا" بهبود کیفیت داده شدند اما این بهبود به نظر یک حرفه ای شاید یک اشتباه باشه چون مدل مرجع یا همون Se535 خود به خود صداش کمی رنگی بود حالا با این افزایش مید چقدر رنگارنگ شده من اطلاعی ندارم چون بعید میدونم هیچ وقت برای خرید این هدفون هزینه ای پرداخت کنم مگر اینکه مدل بالاتری از مدل مرجع ارائه بشه
    به نظر کسانی که استفاده کردند بیس تغییری نداشته البته خود Shure هم تاییدی از این نظر نداه و با توجه به بدون تغییر موندن ظاهر هدفون از نظر پکیج فکر می کنم تنها راه حل Shure برای بهینه کردن فرکانسهای مید ، طراحی مجدد قسمت Micro Crossover این هدفون بوده چون درایورهای این هدفون همون درایورهای مدل مرجع هستند بدون هیچ تفاوتی یعنی دوتا پک شده برای بیس و یکی مجزا برای های

و نکته ای که خود Shure هم تاکید کرده بود ارتقاء Soundstage این هدفون هست ولی اینکه این ارتقاء به چه شکلی هست و چقدر موفقیت آمیز بوده منبع معتبری پیدا نکردم هر چند که خود Shure به اندازه کافی معتبر هست ولی دقت این افزایش و کیفیت Soundstage ارتقاء یافته رو نمیدونم چقدر هست هر چند که تقریبآ تمام مالتی داریورها هر چقدر هم توسعه و ارتقآء پیدا کنند بعید میدونم اون چیزی که به عنوان Soundstage واقعی مد نظر ما هست را ارائه بکنند

در آخر این هدفون فقط برای آسیا و ژاپن تولید شده که از دو پسوند اونها می شه این رو متوجه شد احتمالآ Shure به این رسیده که تنها جاهایی که دنبال لذت تفریحی و فشن هستند همین دو منطقه هستند و به همین خاطر هیچ محصولی با این نام برای آمریکا و اروپا تولید نکرده

شما هم موفق باشید.

2. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برای خرید کریتیو 830 به بازار کامپیوتر رفتم. یه مدل با گارانتی آواژنگ بود Creative 830A دوستان این همون 830 اصلی هست؟ الان قیمتش چنده؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستانی که ایرفون shure se315 رو دارن لطف کنن بگن چجور هدفونی؟بیسش خوبه برا راک و متال و رپ؟
    کسی هست برا من گیر بیاره؟
    من میخوام رو.گلاکسی نوت استفاده کنم ازش.نیار به آمپ داره؟

من دارم، ولی نمی تونم بهت بگم چطوره
    چونکه باید چند تا مدل رقیب هم موجود باشه تا بشه مقایسه کرد؛ وگر نه من صرفاً بگم خوبه، خوب باید گفت در مقابل کی؟
    ولی کلاً خوبه

اینور گیر نمیاد، آمپ هم نمی خواد. 535 اش هم برای راه اندازی، آمپ نمی خواد.
    اگر الأن من 2 باره می خواستم توی این محدوده قیمت هدفونی بخرم، احتمالاً 315 نمی خریدم و به جاش vsonic gr07 می گرفتم.

head-fi.org/t/536342/review-vsonic-gr07-labor-of-love

head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-218-iems-compared-fischer-audio-paradigm-v-3-fa-977-jazz-added-1-29-12

amazon.com/Dynamic-Isolation-Earphones-Earbuds-multiple/dp/B005FDXZJU
    Last edited by rave-87; 04-02-2012 at 15:56.

5. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    خوبی برادر؟چند وقت پیش یه لینک از headfi برامون گذاشته بودین که متاسفانه الان نگاه کردم پیدا نکردم .در باره ریتینک هدفونها یه inear بود که خیلی جالب هم امتیاز داده بود و هم اینکه توضیحاتی در بارش داده بود.چند تا هدفون خوب بینشون دیدم که متاسفانه تو هیچ سایت دیگه ای ندیده بودم و البته جای چند تا هدفون هم خالی بود تو لیستش.لطفا دوباره اون لینک رو برامون قرار بدین و یه سوالی برام پیش اومده که چطور و از روی چه معیار هایی تشخیص بدیم که چه هدفونی براحتی میشه پرتابل ازش استفاده کرد و از کجا و از چه معیارهایی بدونیم که پلیر ما قادر هست اون هدفون رو براحتی درایو کنه.مثلا شما صرفا از روی امپدانس هدفون تشخیص میدین یا مشخصات دیگه ای هم دخیل هست.بعنوان مثال (اسم هدفون ها رو بخاطر طولانی شدن تاپیک حذف کردم )4 تا هدفون که دو به دو با امپدانسهای تقریبا مساوی با پلیر ipod ازمایش کردم به این صورت که شماره 1 و 2 با امپدانس 16 و شماره 3 و 4 با امپدانس تقریبا 36 (البته تو هر گروه یکی in ear و یکی full size ) .شماره 3و 4 با کاهش تقریبی 20% قدرت صدا نسبت به 1و2 بود .ولی با هدفونهایه دیگه با امپدانسهایه متفاوت حتی نتیجه برعکس هم داشتم.البته چون من اماتور هستم و با اصطلاحات اشنایی ندارم پوزش میخوام و اجازه میخوام با قدرت صدا عنوان کنم .لطفا یه توضیحی در این باره بدین و راهنمایی کنین چطور قبل از انتخاب هدفون بتونیم تشخیص بدیم که هدفون مورد نظر نیاز به امپ داره یا خیر.
    با تشکر

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام اقا رضا خوب هستین
    شرمنده یه سوال در باره کارت صوتی titanium hd داشتم.در باره خروجی هدفونش دو تا اطلاعات متفاوت یکی با 33 اهم و یکی با 330 اهم داده ولی فقط یه خروجی هدفون داره؟وقتی هدفون رو بهش وصل کنیم بصورت خودکار خودش تشخیص میده و اتوماتیک تنظیم میکنه یا از طریق setup باید دستی تغییر بدیم.و یه سوال دیگه اینکه ایا میشه قدرت این کارت رو افزایش بدیم و اگه بله چطوری.با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه ایرفون بگیرم حدود 50-60
    استفاده اصلی : موزیک ( پاپ ، یکم راک ، آهنگ های ایرانی قدیمی هم گوش میکنم )
    استفاده فرعی : فیلم
    قبلا ep630 داشتم که خراب شد ( صداش خوب بود فقط باسش یکم کم بود )
    هدفون bt3030 جبرا رو هم داشتم اون باسش یکم خیلی بالا بود ( ولی خوب میکوبوند )
    یه چی میخوام بین این دو تا و از هر دو بهتر
    هر چی ارزونتر هم بهتر

ممنون میشم جواب بدین

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام اقا رضا خوب هستین
    شرمنده یه سوال در باره کارت صوتی titanium hd داشتم.در باره خروجی هدفونش دو تا اطلاعات متفاوت یکی با 33 اهم و یکی با 330 اهم داده ولی فقط یه خروجی هدفون داره؟وقتی هدفون رو بهش وصل کنیم بصورت خودکار خودش تشخیص میده و اتوماتیک تنظیم میکنه یا از طریق setup باید دستی تغییر بدیم.و یه سوال دیگه اینکه ایا میشه قدرت این کارت رو افزایش بدیم و اگه بله چطوری.با تشکر
    سلام به شما
    به لطف شما خوب هستم

منظورشون از اون اطلاعات (مشخصه یا همون پارامتر) اینه که این کارت می تونه این دو استاندارد رو ساپورت کنه ولی به طور کلی هر وقت آمپی بتونه امپدانس بالایی رو ساپورت کنه معمولآ از پس درایو کردن امپدانس پایین هم برمیاد ولی این مسئله همیشه صحت نداره لطفآ به خاطر این جمله فردا چیزی بهم نگین

این کارت هیچ نوع سویچ یا تنظیم اتوماتیکی برای انتخاب امپدانس نداره و نخواهد داشت و اگر هم داشته باشه صرفآ با محدود کردن محدوده حداکثر ولوم این کار رو انجام میده یعنی وقتی شما هدفون با امپدانس پایین تر رو انتخاب میکنید (الان خاطرم نیست که توی Setup همچین گزینه ای داشت یا نه ولی چون خیلی نصب کردن درایور زمان میبره از این بابت شرمنده نمیتونم تست کنم) در حقیقت ولوم طوری تنظیم میشه که در حداقل و حداکثر اون کارت صدا توانی ارائه کنه که متناسب برای هدفونی با امپدانس مثلآ 32 اهم باشه ولی وقتی امپدانس بالا انتخاب میشه ولوم بدون محدود کننده در اختیار شما هست

به هر حال چه روی حالت 33 چه روی 330 اهم تنظیم شده باشه این شما هستید که باید مراقب توان اعمال شده به هدفون باشید چه بسا کارت شما قارد باشه 1 وات تولید کنه این شما هستید که نباید اجازه بدید که توانی بیش از نیاز هدفون تون اعمال بشه

تنها راه افزایش قدرت خروجی کارت استفاده از آمپ هست و هیچ راه حل دیگه ای وجود نداره البته تا جایی که سواد کمم میرسه

در آخر الان هم هر چی فکر میکنم یادم نمیاد که کریتیو چنین تنظیمی توی Setup گذاشته باشه ولی Asus داره

شما هم موفق باشید.

10. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان هدست philips shb9100 بد جوری چشمو گرفته.
    می خواستم ببینم ارزش خریدن( با قیمت 140 تومان ) رو داره؟
    کیفیت صداش چطوره؟ ( فروشندهه خیلی از کیفیتش تعریف می کرد.)
    آیا هدستی شبیه به این بهتر هست؟
    ممنون می شم جوابم را بدهید.
    با تشکر
    کسی جواب مارو نمیده؟

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان

امروز klipsch S4 رو برای دوستم خریدیم 105 و klipsch s5iهم 124 تومن بود.

هدف اطلاع رسانی قیمت بود

موفق باشید.

13. 4 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان

امروز klipsch S4 رو برای دوستم خریدیم 105 و klipsch s5iهم 124 تومن بود.

هدف اطلاع رسانی قیمت بود

موفق باشید.
    با سلام و تشکر.
    کجا؟آدرس بده جان تو؟

15. این کاربر از jefri6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •