تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 626 اولاول ... 89489539579585586587588589590591592593599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    ۲تا سوال دارم
    اول اینکه کلید ترکیبی sleep روی این مدل چی هست؟ یعنی کدوم کلیدارو بزنم تا فوری بره توی sleep ؟

سواب دوم اینکه ما توی ویندوز ۸ به بعد یه deep sleep داریم و یه sleep . دیپ اسلیپ موقعی هست که برق از روی باتری هست و وقتی میبریمش روی اسلیپ چراغ جلوی لپتاپ چشمک نمیزنه و اسلیپ موقعی هست که برق از روی آداپتوره و وقتی میبریمش روی اسلیپ چراغ جلو چشمک میزنه
    وقتی روی هر دو حالت اسلیپ هست با فشار دادن هر کلیدی لپتاپ روشن میشه. من نمیخوام اینجوری باشه. میخوام حتما دکمه پاور رو بزنم
    یا روی اسلیپ وقتی میره اگر موس رو تکون بدی روشن میشه. یه کم رو اعصابه این . کاریش نمیشه کرد فقط با دکمه پاور روشن شه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بئون سرعت انتقال فایل از یه درایو بخ درایو دیگتون چقدره؟ برا من بین 20 تا 30 مگ بر ثانیست حس می کنم خیلی خیلی کمه؟! سلامت هاردم رو good تشخیص میده برنامه ی CrystalDisk ولی به نظرم اصلا خوب نیست.
    ممنون
    دوستان نظری عقیده ای؟گاهی اوقات هم INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY , not running میشه . راستش الان تو موقعیتی نیستم که بتونم اطلاعاتم رو جمع کنم از نو پارتیشن بندی کنم و ویندوز نصب کنم.یا مثا low level format کنم هارد رو
    شما عزیزان راهکاری نمیشناسین :|؟!

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان نظری عقیده ای؟گاهی اوقات هم INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY , not running میشه . راستش الان تو موقعیتی نیستم که بتونم اطلاعاتم رو جمع کنم از نو پارتیشن بندی کنم و ویندوز نصب کنم.یا مثا low level format کنم هارد رو
    شما عزیزان راهکاری نمیشناسین :|؟!
    سرعت انتقال فایل به خیلی چیزا بستگی داره از جمله اینکه فایل های کوچیک با تعداد زیاد با سرعت خییلی کمی انتقال پیدا میکنن .
    یه هارد اکسترنال usb3 بگیر به پورت usb3 وصل کن و یک فیلم از هارد اکسترنال داخل هارد لپ تاپت کپی کن ببین سرعتش چنده؟ من با هارد اکسترنال silicon power a30 تست کردم تا حدود 100 مگابایت بر ثانیه سرعتش رو نشون داد

4. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سرعت انتقال فایل به خیلی چیزا بستگی داره از جمله اینکه فایل های کوچیک با تعداد زیاد با سرعت خییلی کمی انتقال پیدا میکنن .
    یه هارد اکسترنال usb3 بگیر به پورت usb3 وصل کن و یک فیلم از هارد اکسترنال داخل هارد لپ تاپت کپی کن ببین سرعتش چنده؟ من با هارد اکسترنال silicon power a30 تست کردم تا حدود 100 مگابایت بر ثانیه سرعتش رو نشون داد
    بله درسته ولی این مشکل با تک فایل ها هم وجود داره مثلا فیلم. شما سرعت انتقال فایل از یک‌درایو به درایو‌ دیگتون(هارد اینترنال ) چقدره؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله درسته ولی این مشکل با تک فایل ها هم وجود داره مثلا فیلم. شما سرعت انتقال فایل از یک‌درایو به درایو‌ دیگتون(هارد اینترنال ) چقدره؟

من خودم z510 دارم و هاردش وسترنه ، این سرعتش برا کپی 3 تا فایل فیلم
    از حدود 200 شروع شد و به 27 رسید.

Last edited by sheytoon001; 16-05-2014 at 15:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من خودم z510 دارم و هاردش وسترنه ، این سرعتش برا کپی 3 تا فایل فیلم
    از حدود 200 شروع شد و به 27 رسید.

مرسی داداش خوب سرعت مال شما هم پایین هست متاسفانه.مشکل میتونه از بایوس باشه. تا به حال ویندوز ۷ ریختید روش تو اون هم همین وضع بود؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

نیاز به کمی رفع ابهام هست تا این مساله سرعت پایین هارد حل شود .

1 - اولا با توجه به نرم افزار های بنچ مارک ، ماکزیمم سرعت این مدل هارد 130 MBps و سرعت متوسط 110 MBps هست. دلیل اینکه دوستان به سرعت های بالاتر در هنگام کپی می رسند ، صرفا وقفه ویندوز جهت نمایش میزان سرعت متوسط انتقال فایل هست و واقعیت ندارد

2 - میزان سرعت انتقال فایل در ویندوز به عامل های بسیاری بستگی داره . که یکی از اونا رو دوست عزیزمون عرض کردند ( تعداد فایل ها )

3 - هارد یه قطعه مکانیکی هست . میزان سرعت دسترسی به اطلاعات در سطح هارد بالاتر از سطوح پایین تر می باشد. در صورت وجود پارتیشن بندی، این میزان باز هم کاهش پیدا می کند . زیرا هارد دیسک سرعت دسترسی بالاتری به سطوح اولیه نسبت به سایر سطوح داراست . تجربه نشان داده در پارتیشن های سوم به بعد ، سرعت دسترسی/خواندن/نوشتن تا 50 % نسبت به پارتیشن اولیه کاهش داره . ( نکته : با توجه به سیستم بوت ویندوز 7 و بالاتر ، الزاما پارتیشن اول ، پارتیشن C نمی باشد )

4 - سیستم عامل و نرم افزار های اجرا نیز در سرعت خواندن/نوشتن هارد تاثیر دارند ( خود سیستم عامل در حال استفاده از هارد است . همچنین نرم افزار های در حال اجرا )

5 - سرعت کپی از پارتیشن به پارتیشن دیگر در یک دیسک با سرعت کپی از یک دیسک به دیسک دیگر کاملا تفاوت دارد .

6 - برای جلوگیری از توقف ناخواسته و یا کاهش محسوس سرعت سایر نرم افزار ها ، ویندوز از تمام قدرت هارد برای جابه جایی داده استفاده نمی کند . برای اینکه به سرعت بالاتر برسین ، نرم افزار هایی برای افزایش سرعت جابه جایی داده طراحی شده که سرعت انتقال داده را تا حد محسوسی افزایش می دهند .

با توجه به نکته های بالا ، در صورتی که بخواین از یه درایو ، تک فایلی رو به درایو دیگه انتقال بدین ، سرعت تقریبی 30 کاملا طبیعی است و مشکل خاصی که به لپ تاپ برگرده وجود ندارد ( "طبیعی است" یعنی اینکه اگر سرعت حول و حوش اینقدر بود نگرانی نداره !!!!! نه اینکه بلند شین بگین آقا من با سرعت مثلا 50 دارم کپی می کنم چرا اطلاعات غلط می دی !!!!! )

در ارتباط با USB 3.0 : ماکزیمم سرعت پورت USB 3.0 حدود 4.8 گیگابایت بر ثانیه هست . اما هنوز دیسکی ساخته نشده که بتونه از این سرعت استفاده کنه !!!!!! لذا سرعت پایین تر از 100 مگابیت بر ثانیه در این لپ تاپ کاملا طبیعی است چون سرعت خواندن اطلاعات از روی این مدل هارد همین حدوداست !!!!! فلش مموری یا کول دیسک هاتونم اونقدر با کیفیت نیستند که بتونند با سرعت بالای 100 مگابایت بر ثانیه اطلاعات رو بنویسند !!!! ( اگر وجود داشته باشه گرونند !!!! )

9. 6 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی داداش خوب سرعت مال شما هم پایین هست متاسفانه.مشکل میتونه از بایوس باشه. تا به حال ویندوز ۷ ریختید روش تو اون هم همین وضع بود؟

نه ، ویندوز 7 نصب نکردم روش اما تا جایی که یادمه لپ تاپ قبلیم سرعتش از اینم شاید کمتر بود
    رو یک لپ تاپ z500 دیگه هم تست کردم سرعت کپی کردن یک گیگابایت فایل mp3 بین 20 تا 60 در نوسان بود که میانگینش همون روی 30 اکثرا بود
    فکر کنم طبیعیه
    Last edited by sheytoon001; 17-05-2014 at 00:33.

11. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون از دوستان عزیز میانگین سرعت انتقال فایل من تقریبا 18 هست
    ولی به یک نکته ی جالب وجود داره که اگه من فایلی رو مثلا از درایو D تو درایو C کپی کنم و بعد از درایو C پاکش کنم و دوباره پیست کنم یا حتی توی درایو سوم مثلا G پیست کنم میانگین سرعت حدود 80 هست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    می خواستم گرافیک z500 رو اپذیت کنم نمی دونم گرفیکم کدومه
    intel hd 4000
    یا
    nvidia 635m
    دنبال کدوم یگی و از کچا بگردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •