سروش خان یه گیت وی جستم با سرور بازیم پینگ 130 میده تو کل شبانه رو زسرور بازی تو انگلیسه . 2.185.6.1
ممنمون از کمکت ...
سروش خان یه گیت وی جستم با سرور بازیم پینگ 130 میده تو کل شبانه رو زسرور بازی تو انگلیسه . 2.185.6.1
ممنمون از کمکت ...
با سلام:
دوست عزیز
در این 8ماه که از مخابرات سرویس میگیرم قطعی نداشتم. سرعت دانلودم از سرور های داخلی روی 180 تا 190 هستش.
از سرورهای خارجی هم روی 80 تا 90 به زور میادش.
البته چند روز پیش صبح ها از سرور خارجی روی 300 هم میرفت.
اگه از جبعه تقسیم که توی پارکینگ هستش سیم مستقیم بکشم امکان داره نویز بیاد پایین. و توی سرعت دانلود چشم گیر هستش؟؟؟؟
يكي بگه قضيه اين تست ها چيه؟
خب 0.75 مگ ميشه 96 سرعت دانلود تازه تك لينك!
يا 0.88 كه ميشه 112 پس چطوره كه ميگيد سرعت از 80 بالاتر نميره؟![]()
کسی نمیدونه چرا از وقتی پورتم رو دادن به اواسیس سرعتم روی تمام گت وی ها از سرور داخل کمه ؟ سرورهای خارج سرعت فضاییست ولی داخلی افتضاح من سایت دولتی و بانک ها رو که لازم دارم به سختی باز میکنم.
512 نامحدوده دیگههی میگیم سرعتا واقعی شده یعنی چی
![]()
مال پارس ماندانا هست
تو هم هی فرصت پیدا کن بپر به ما
یه تریس بگیر ببینم کجاس، احتمالا همون آذربایجان باشه.
دستور:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولا که 0.88 مال من نیست.
ثانیا اون 0.75 با هزار تا نوسان اومد البته تا 1 مگ هم رفت ولی خوب سرور داخلی بخوره تو مخشون.
شاید باورت نشه ولی برای من رو گیت وی آذربایجان، سرعت تک کانکشن خیلی زیاده به نسبت بقیه.
ولی چند کانکشنه برای من تا نزدیک 90 هم میره، بیشتر دو رو بر 80 میگرده.
احتمالا تایم اوت داری، خیلی احتمالش کمه که روی همه ی گیت وی ها اینطوری بشه. اونم با سرور داخلی.
بعضی اوقات تایم اوت خیلی میره بالا و یا سرعت تک کانکشنه خیلی کم میشه. در اونصورت هاس که اذیت میکنه.
والا مردم از خداشونه سرعت خارجیشون عالی باشه![]()
بیا اینم سرور خارجی، جون خودم سرورش اصلِ اصلِ ، مال خارجِ
کیش اواسیس(ای خدا اسم ضایع تر نبود) 512 نامحدود
سروش الان سرعتمو دوست داری؟![]()
Last edited by 4rooos; 01-08-2013 at 23:03.
آره سرعتت خوبه، ایشاا... پایدار بمونه![]()
خیلی دوستش دارم، فردا میام خواستگاری
فقط جون عمه ات کیش اواسیس رو درست بنویس![]()
خیلی جالبه حالا انگلیسیش رو نمیدونم که Kish Oasis هست یا نه، ولی Oasis به آبادی خوش آب و هوای وسط بیابون میگن... کیش که جزیره اس و دورش همه اش آبه![]()
Last edited by soroosh_cz; 02-08-2013 at 02:27. دليل: درست کردن اسم ضایع نقل قول شده D:
من 2 روز مودم خاموش نکردم و گیت وی هنوز 0پینگ هنوز عالیه . یه 1-2 روز دارم طعم اینترنت و وبگردی خوب میچشم
![]()
سروش الان فهمیدم سرویست چیه ولی یادم رفت تستش چقدر بوده الان به خاطر من مجبوری دوباره تست بزاری وبالاش نوع سرویست رو ذکر کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)