تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 645 اولاول ... 89489539579585586587588589590591592593599639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه dimoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کولپدهایی که فن بزرگ دارن رو بخرین . فن های کوچک کارآمد نیستن (خودم تجربه عملی رو دارم)
    بعنوان مثال مدل کولید من مدل کولر مستر NotePal X2 هست (اصل). گرچه فقط یه فن 14 سانتی داره ولی کاملا کفایت میکنه

چند نکته
    1. از اونجایی که ورودی هوای این کولپد از زیر هست بهتر هست که یه پایه ای زیر کولپد بذارین تا هم بتونه راحتتر هوا رو از زیر بکشه و هم گرد و خاک های جمع شده از روی میز رو به زیر لپتاپ هدایت نکنه .
    یعنی اگر شما فقط چند سانتی متر کولپد رو از روی میز بلند کنین به راحتی متوجه افزایش جریان هوا میشوید.

2. به نظر من برای اینکه یه پورت usb بیخودی اشغال نشه بهتره که یه آداپتور بخرین که ولتاژهای 1.5 الی 12 ولت رو داشته باشه و با اتصال کولپد به اون آداپتور نه تنها از اشغال بیمورد پورت usb جلوگیری میشه بلکه میتونین با افزایش ولتاژ تا یه حد ، لپتاپ رو بیشتر خنک کنین البته حواستون جمع باشه که بیش از حد ولتاژ ندین مثلا حداکثر تا 7.5 ولت مناسبه
    نحوه سیم کشی هم در پست زیر توضیح دادم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته یه نکته هم بود که من اضافه میکنم...
    اول اینکه کول پد با فن بزرگ معمولا جریان هوا رو به مرکزیت لپتاب منعکس میکنه و از اون جایی که فن داخلی سی پی یوی اکثر لپ تاپ ها قسمت بالا سمت چپ هست عملا در بازی که حرارت بالای 70 میره زیاد کارایی نداره....(منظور ...باید فن کولپد درست زیر فن سی پی یو لپ تاپ باشه تا بیشترین کارایی رو داشته باشه...)
    ولی واسه کار های معمولی این کول پد ها مناسب هستن....مخصوصا اگه با آداپتور تغذیه بشن....
    واسه بازی باید خودتون دست بکار شین.....

کد:
    Last edited by dimoos; 30-05-2011 at 21:08.

2. این کاربر از dimoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود
    پس تا اینجا من دریافتم که برندی مانند کولرمستر که برای PC خنک کننده می سازد در زمینه لپ تاپ هم راهکارهایی ارائه داده است.
    آیا بنچ مارکی از دیگر برند ها در دست است؟آیا جنس فلزی(آلیمینیوم)و یا پلاستیکی آن تاثیری در خنک کنندگی دارد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با دروود
    پس تا اینجا من دریافتم که برندی مانند کولرمستر که برای PC خنک کننده می سازد در زمینه لپ تاپ هم راهکارهایی ارائه داده است.
    آیا بنچ مارکی از دیگر برند ها در دست است؟آیا جنس فلزی(آلیمینیوم)و یا پلاستیکی آن تاثیری در خنک کنندگی دارد؟
    کولپد ها کلان تعوری خنک سازی واسشون یکسانه(یا با 3 تا فن کوچیک و یا با یک فن مرکزی بزرگ----بعضی هاشون دارای امکانات جانبی دیگست مثلا دیود نورانی واسه زیبایی و یا سوکت یو اس بی اضافی ......)

تفاوت اصلی در جنس بدنه .. وزن...اندازه(واسه حمل و نقل)....و موقعیت فن ها هستش..

نکته قابل تامل... چون ولتاژ یو اس بی 5.5 ولت هستش...این فن ها با این ولتاژ کار زیادی نمیتونن انجام بدن...اگه هم تعدادشون بیشتر باشه به یو اس پی لپ تاپ فشار میاد.

پس میبینید که در کارایی زیاد تفوتی ندارن(به دلیل استفاده از ولتاژ 5.5 ولت...دست کارخونه ها برای افزایش کارایی از طریق طراحی فن و تعدادش بستست.)
    تنها کاری که این طراح ها میتونن انجام بدن...بازی با جای فن ها و کوچک و بزرگ کردنشون هستش....
    در عمل هم چون ولتاژ کاری ثابته تفاوت شاید به 10 درصد نرسه...
    واسه خرید هم:
    همه چیز بستگی به کارتون داره..(کار در خانه...بیرون...بازی...)
    ولی جنس فلزی رو من بیشتر توصیه میکنم....(میتونید بعدن یه تغیراتی روش بدین....)
    در آخر هم ....زیاد بفکر این نباشین که چیز گرون بخرین....(من تجربشو در کولپد دارم)....باید ببینید 20تومن اضافه دادن ارزش 10 درصد(شایدم کمتر) کارایی بیشترو واستون داره یا نه.

5. این کاربر از dimoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سپاس از در اختیاز گذاشتن آگاهی ها و دانشهایتان،آیا اگر به صورت دست ساز و سفاررشی با مثلا آلیمینیوم خوبمان بسازیم ،ممکن است کارایی بالاتری داشته باشد؟
    من از ساختمان درونی این ابزار ها دانشی ندارم،آیا امکان استفاده از ولتاژ بالاتری نیست؟مگر این پد ها مستقیم به برق وصل نمی شوند؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سپاس از در اختیاز گذاشتن آگاهی ها و دانشهایتان،آیا اگر به صورت دست ساز و سفاررشی با مثلا آلیمینیوم خوبمان بسازیم ،ممکن است کارایی بالاتری داشته باشد؟
    من از ساختمان درونی این ابزار ها دانشی ندارم،آیا امکان استفاده از ولتاژ بالاتری نیست؟مگر این پد ها مستقیم به برق وصل نمی شوند؟
    اصلا واسه بازی بنظر من باید خودت بسازی و حتما هم با آداپتور تغذیه بشه...از لحاظ ظاهری شاید یکم بد در بیاد ولی از لحاظ کارایی گزاف نگیم بالای 60 درصد بهتر از کولپد های بازار واستون کار میکنه...نمونشم در تاپیک زیر...
    کد:
    این کولپد ها به یو اس بی وصل میشن و ولتاژ خودشون رو از لپتاپ میگیرن...مگر اینکه با طراحی سیم کشی خودتون بخواهین اون رو با آداپتور تغذیه کنید.
    از لحاظ دانش درونی چیز زیادی ندارن فقط چون فن ها برای ولتاژ usb 5.5 توسط کارخونه طراحی شدست...دیگه شما نهایت 7-8 ولت میتونید به فن ها ولتاژ بدین....بیشتر از این باعث داغ کردن و سوختن فن کولپد میشه...واسه همین اگه بخواین به این کولپد ها ولتاژ زیاد بدین باید نوع فنشو عوض کنید(فن12 ولت ببندید).

8. این کاربر از dimoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروود
    همین مشکل من این بود که اینها منبع بقشون رو ا زکجا تهیه می کنند که فرمودید از یو اس بی!خوب،می شود طراحی را جوری انجام داد که خنک کنندگی بیشتری داشته باشد...البته اینکه مستقیم به برق وصل شوند شاید کار بیهوده ای باشد چراکه سبب سیمکشی بسیار می شود..!و دست و پا گیر!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دروود
    همین مشکل من این بود که اینها منبع بقشون رو ا زکجا تهیه می کنند که فرمودید از یو اس بی!خوب،می شود طراحی را جوری انجام داد که خنک کنندگی بیشتری داشته باشد...البته اینکه مستقیم به برق وصل شوند شاید کار بیهوده ای باشد چراکه سبب سیمکشی بسیار می شود..!و دست و پا گیر!
    توضیح دادم که بخاطر اینکه از ولتاژusb استفاده میکنن در طراحی دست طراح از لحاظ فنی بسته است...زیرا usb قادر به تامین مقدار مشخصی از جریان فن هستش...و اگه بیشتر از استاندارد ازش چریان بکشی..یواس بی میسوزه.پس راهی نیست که شما از usb واسه تغذیه ی کولپد استفاده کنی و انتظار هم داشته باشی که خنک کنندگی بیشتری واست بده(به زبان ساده تر... usb یه منبع تغذیه ضعیف واسه کولپد هستش)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من یه لپ تاپ dell 1015 دارم. یه مدت بود که وقتی داشتم باهاش کار میکردم یهو کل صفحش سفید میشد، وقتی LID شو میبستم دوباره باز میکردم درست میشد. 1ماه پیش دادم درستش کردن، دیگه مشکلی نداشت اما حالا دوباره اینطوری شده. یه نکته یگه اینکه وقتی با شارژر روشن میکنم دیگه اینطوری نمیشه، ولی بدون شارژر کل صفحه سفید میشه!!
    شما فکر میکنید باهاش چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که کلا تا حالا با لپ تاپم بازی نکردم چی و قصد بازی کردن هم ندارم
    یه کولپد قوی موجود در بازار رو معرفی کنید

داره خودمونی میشه golbehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    روی لپ تاپم ویندوز سون اورجینال نصب هست،حالا اگه من یه سون غیراورجینال روی اون نصب کنم (مثلاUltimate)چون از خودم نسخه Homeهست،اگه بعدها بخوام دوباره ویندوز اورجینالمو ریکاوری کنم امکانش هست؟
    بعد یه چیز دیگه:
    اگه هارد لپ تاپو کلا فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم چی؟؟؟؟؟
    Last edited by golbehi; 31-05-2011 at 14:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •