معمولا 2 ماه برای صدور کارت پایان خدمت زمان میبره به +10 مراجعه کنید و این سوال رو مطرح کنید... احتمالا 80% قبول میکنن
معمولا 2 ماه برای صدور کارت پایان خدمت زمان میبره به +10 مراجعه کنید و این سوال رو مطرح کنید... احتمالا 80% قبول میکنن
آهاااان.یعنی دست مرکز آموزش هست که کی رو کجا بندازه دیگه؟!؟کی رو تو کدوم یکی از اون جاهایی که نیرو میخوان بندازه؟آره؟
یا مثلاً تو ستاد مشخص میشه و هرکی کد میخوره؟
Last edited by odise2004; 02-12-2011 at 22:51.
1 تا نهایت 2 ماه کارتت میاد.
مال من 27 روزه اومد تو نیروی زمینی ارتش بودم.
واسه مسافرت به خارج از کشور پاسپورت میخواد و یکی از گزینهای خیلی مهم واسه گرفتن پاسپورت داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت و یا ... میباشد.
به نظرم عجله نکن تا 28 روز بعد تسویه به احتمال 95 درصد پست میاره کارتت رو.
1 هفته هم واسه گرفتن پاسپورت زمان میبره.
حاجی من تو پدافند هوایی بودم 3 4 تا از دوستام الان 4 ماه کارتشون نیومده مسول انجا گفت 2 ماه دیگه بیا تصفیه بعد 2 ماه بعدش گیرت میاد کارت من نیمتونم اینقدر صبر کنم کلاسام تو خارج از کشور شروع میشه ایا میتونم استعلام از نظام وظیفه بگیرم ؟ یا سندی وثیقه بزارم ؟
سلام دوست من.
مرکز آموزش ربطی به تقسیم نداره چون شما فقط اونجا آموزش میبینی.
مثلا شما کد خوردی:
نیرو: ناجا
مرکز آموزش: مالک اشتر اراک
خوب یعنی دوماه آموزشتو میری اراک بعدش یه روز مونده به تقسیم یه حکم میدن دستتون که رو اون یگانتون نوشته شده مثلا: راهور تهران!
یعنی شما بعد آموزش میری راهور تهران و اونجا مثلا بت میگن که کجا باید خدمت کنی!
در ضمن تقسیم هارو هم سامانه نیروی انسانی انجام میده در تهران ربطی به مرکز آموزش نداره! و تا روز قبل ار ترخیص هم جای هیچکی معلوم نیست.
این تجربه من تو ناجا بود و از نیروهای دیگه مثل سپاه و ارتش اطلاعی ندارم.
من نیروی زمینی ارتش افتادم.
یعنی برای ارتش هم اینطوریه؟تهران مشخص میکنه؟
دوستان اصول تقسیم یه روندی داره:
مثلا نیرو انتظامی اراک واسه چند تا جا مختلف تقسیم داره و خود ناجا نیازهاشو مشخص کرده.
ولی مثلا مرزبانی بیرجند نیروهاشو برای مرزبانی اموزش میده و اکثر نفراتش هم میرن قسمت شرقی کشور.
Last edited by ahad_judo; 02-12-2011 at 23:52.
بچه ها یه سوال!نخندینا بهم!
تو بوفه پادگان شیر میفروشن؟کلاً شیر پیدا میشه اونجا؟
توی بوفه ما که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد پیدا میشد!!!ایشالا بوفه شما هم همینطوریه!
تازه هفته ای 3 بار همراه صبحانه شیر میدادن...در این مورد خاص جای تشکر داره!![]()
بله.شیرکاکائو و شیرموز هم پیدا میشه.
اصولا خودشون هفته ای 3 بار شیر-دوغ-ماست میدن.از لحاظ لبنیات مشکلی ندارید.
فقط باید میوه بگیرید که شدیدا دچار کمبود ویتامین میشید.قرص مولتی ویتامین همراهتان باشد.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)