سلام به نظرتون honor 8 بخرم یا p9 یا LG nexus 5x یا شیائومی mi 5s?
مهم ترین چیز برای من اول باتری هست بعدش دوربین.
ممنون
سلام به نظرتون honor 8 بخرم یا p9 یا LG nexus 5x یا شیائومی mi 5s?
مهم ترین چیز برای من اول باتری هست بعدش دوربین.
ممنون
Last edited by mhk.khm; 01-03-2017 at 13:08.
من طرفداری برند خاصی رو نمیکنم ولی در این دو سال اخیر بنظرم گوشی های سامسونگ (با اینکه طراحی تکراری شبیه به هم دارن) بهترین انتخاب واسه خرید هستن. بیشتر بخاطر صفحه نمایش AMOLED که اگه از نزدیک با صفحه نمایشهای IPS موجود در گوشی های LG, Sony, HTC, Huawei ,... مقایسه کنید خودتون می تونید ببینید که چی میگم.
در ضمن شما با دو میلیون تومن پول میتونید به S7 یا S7 Edge سامسونگ فکر کنید بجای گوشی Sony xz!
به این دلایل که تو سال های اخیر سونی از نظر بازار فروش خیلی عقب مونده نسبت به سامسونگ و الجی و هوآوی. اگه این چند سال اخیر درگیر بازار این برندها بودید میفهمید چی میگم.
ولی خلاصه بگم که دوربین پیچیده پرچمدار s7 با 12مگاپیسلی 1.7 دیافراگم Dual LED سامسونگ کجا و دوربین ساده سونی با 19 مگاپیکسل 2 دیافراگم کجا!
سوای باطری و طراحی و هماهنگی سخت افزاری و سرعت عملکرد چیپست اگزینوس ساخته شده توسط سامسونگ در گوشی سامسونگ کجا و چیپست ساخته شده توسط کوالکام بنام اسنپدرگن که اکثر شرکت های سازنده موبایل ازش استفاده میکنند کجا. البته منظورم این نیست اسنپدرگن ضعیف یا بده ولی تو تست های به عمل آمده و مقایسه چیپست اگزینوس سامسونگ کاملا مشخص شد که عملکرد بهتری داره تو گوشی سامسونگ s7 نسبت به نسخه اسنپدرگن.
دوست نازنین، مرسی و مرسی از راهنمایی
در این چند ساله از بازار دور نبودم، اما به دلیل اینکه تقریبا همیشه از اندروید خالص استفاده کرده ام، کار کردن با پوسته سفارشی نصب شده بر روی گوشی های سامسونگ را نمیپسندم. با عدم ارایه سری پیکسل در ایران به دنبال جایگزین نکسس هستم.
اگر اینطور هست من گوشی های سونی رو پیشنهاد میدم؛رابط کاربری با کمترین میزان تغیبر رو داردتجربه استفاده اش رو داشتم و میتونم بگم عالی هست
توضیحاتتون به نظر من عالی وکامل بود واقعامن تازه بعد از کلی گشتنو تحقیق درباره ی اینکه گوشی باید چه مشخصاتی داشته باشه به نتایج شما رسیدم حرفاتون خلاصه ی خوبی بود به طور کلی
من می خواستم تا حدود یک میلیون سیصد گوشی بگیرم بین سونی اکسپریا زذ 5 و سونی اکسپریا ایکس موندم هرکدوم یه مزیت هایی داره یه ضعف هایی نمی دونم کدومشون رو بگیرم؟ یا اصلا تو این رنج چه گوشی های دیگه ای می شه گرفت؟یا ممکنه بعد از عید گوشی ارزون بشه؟ درکل تو این رنج نمی دونم چه گوشیی بخرم؟خواستم ببینم کسی پیشنهادی داره یا نه؟
A7 2017 سامسونگ هم گزینه خوبیه نسبت به سال قبل پیشرفت خوبی داشته و ضد آب هم هست
سونی که عالی هست
تو این رنج قیمت xiaomi mi 5 هم هست که گزینه خوبیه
شیاموی برند خیلی خوبیه ولی تو ایران هنوز ناشناخته هست و لوازم جانبی و قطعات راحت براش پیدا نمی شه
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
ببین مال من خراب شد(در اثر ضربه)،سه روزه برام درستش کردن؛تعویضقطعه شد؛
تازه شهرستان هستم،تهران مطمئنا راحت تر گیر میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)