امروز رفتم پارس انلاین 256 نامحدود بگیرم ،همین ویزه ها .گفت برو تا 2 هفته دیگه میایم وصل میکنیم .2هفته مگه می خوان چیکار کنن؟الان 2 گیگ حجم اضافه از حسابگر گرفتم تا ببینم چی کار کنم .
امروز رفتم پارس انلاین 256 نامحدود بگیرم ،همین ویزه ها .گفت برو تا 2 هفته دیگه میایم وصل میکنیم .2هفته مگه می خوان چیکار کنن؟الان 2 گیگ حجم اضافه از حسابگر گرفتم تا ببینم چی کار کنم .
آقا من مجبورم باآخه اون وقت مجبورن هر بار که میخوان استفاده کنن صدبار ریکانکت کنن ولی اگه مودم رو بذارن رو pppoe دیگه میتونن تا ابد از اون آیپی استفاده کنن فقط کافیه مودم رو خاموش نکنن.
من مودم رو قبلا چند ماه هم روشن نگه داشتم و هیچ مشکلی پیدا نکرده و قاعدتا هم باید این طور باشه.Bridge بیام مودمو ریست کنم تا پینگ خوب بشه ... اینطوری دیگه بقیه افراد خانواده نمیتونند به نت دسترسی داشته باشند ...روشpppoe شو میشه بگین که چطور آیپیو عوض میشه کرد ؟ + یه آیپی خوب
حدود 120-140 ( نوسانیش)
پارس راحت پورت نمیده... اکثر مرکز ها پره... به جز هفته پیش، که یکی دو روز مشکل داشت، من ندیدم کسی ایرادی بگیره
انشاالله توام مشکلی نداشته باشی:-)
البته هنوزم به نظر من بهترین کیفیت رو صبانت میده;-)
256 ویژه 45 تومنی رو چند گرفت ازت؟
زلزله گرجستان عامل اختلال اینترنت ایران
از مخابراتیها خبر میرسد از هفته پیش اینترنت برخی استانها از سمت زیرساخت با اختلال تامین میشود و این اختلال به دلیل قطعی لینک گرجستان است.
از یک هفته پیش اینترنت برخی استانهای کشور برای شرکت مخابرات از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت با اختلال و کمبود تامین میشود.
به سبب این موضوع ارتباط اینترنت برخی استانهای کشور دچار اختلال شده و این اختلال در استان البرز و برخی نقاط استان تهران محسوستر از سایر استانها است.
همچنین شنیدهها حاکی از این است که منبع اختلال قطعی لینک پهنای باند ایران گرجستان است و این اختلال هماکنون نیز ادامه دارد.
مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موضوع اختلال در لینک اینترنت گرجستان را تایید کرد.
وی گفت: در هفته گذشته زلزلهای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.
اما خدایی این را هم اضافه کرد که هر زمان مشکلی برای هر یک از درگاههای اینترنت ایجاد شود این امکان وجود دارد که بسته به نیاز از دیگر فروشندههای اینترنت ظرفیت بیشتری برای جایگزینی خریداری شود.
وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از 7 تا 8 درصد کاهش سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمیکند.
به گزارش فارس با تمام صحبتهای مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر میرسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.
بچه ها کدوم ip خوبه؟روش تغییر ip چیه؟
اره جون خودت! منظورش اینه که کاربر نهایی 7-8% باندشو داره!!!!
فکر کنم منظورش از اختلال هفته پیش این بود که اختلال از اول ماه!!!!
یکی نیست بگه 7% کاهش سرعت امریست عادی!!!! و ما هر دفعه زنگیدیم مخابرات، اینا کاهش سرعتو داشتن!!!
الانم چون دیگه صداش درومده، زحمت مصاحبه کشیده
احتمالا یکم با درس ریاضی مشکل داره :-D
تو رو خدا ببینید اصلا اسمی از کرمانشاه بردن!!!!! تازه نوشتن تو تهران محسوس تره در حالی که این جا تقریبا میشه گفت اینترنت تعطیل شده. چرا؟ چون اونا اعتراض میکنن و حقشون رو میگیرن ولی ما چی
اگه تو صفحه تنظیمات مودمت بتونی بدون نیاز به ریبوت کردن تنظیمات رو ذخیره کنی بهترین راهش اینه که اول حالت bridge رو انتخاب و ذخیره کنی بعد دوباره بزاری رو pppoe و اینکار رو تکرار کنی. این جوری سریعتتر میتونی آیپی عوض کنی. اما اگه مودمت برای ذخیره تنظیمات نیاز به ریبوت داره که همون روشن خاموش کردن راه سریع تریه.
آیپی هایی که اولشون 46.100.177 بهترن ولی در کل همه 46 ها نسبت به 2.185 ها خیلی بهترن. البته از امروز سرعتشون پایین تر اومده که شاید به خاطر این همه تعریف ما و شلوغ تر شدنشون باشه.
Last edited by AliMirzaie; 07-01-2013 at 18:33.
پس بهترین کار اینه که یه روز بشینم اینقدر مودم رو خاموش روشن کنم که بیاد روی یه آیپی خوب , دیگه هم مودم رو خاموش نکنم ؟ مودم چیزیش که نمیشه ؟اگه تو صفحه تنظیمات مودمت بتونی بدون نیاز به ریبوت کردن تنظیمات رو ذخیره کنی بهترین راهش اینه که اول حالت bridge رو انتخاب و ذخیره کنی بعد دوباره بزاری رو pppoe و اینکار رو تکرار کنی. این جوری سریعتتر میتونی آیپی عوض کنی. اما اگه مودمت برای ذخیره تنظیمات نیاز به ریبوت داره که همون روشن خاموش کردن راه سریع تریه.
آیپی هایی که اولشون 46.100.177 بهترن ولی در کل همه 46 ها نسبت به 2.185 ها خیلی بهترن. البته از امروز سرعتشون پایین تر اومده که شاید به خاطر این همه تعریف ما و شلوغ تر شدنشون باشه.
نمیشه زنگ زد بهشون و گفت خودشون بذارن روی یه آیپی خوب ؟
نانمان کردیتَ کُچگ ...البته از امروز سرعتشون پایین تر اومده که شاید به خاطر این همه تعریف ما و شلوغ تر شدنشون باشه.![]()
Last edited by TR4NC3; 07-01-2013 at 18:50.
نه من یه مودم معمولی دارم و الان 4 ساله ازش استفاده کردم تو این مدت هم خیلی وقتا بوده که ماه به ماه ازش استفاده میکنم.
والا امتحان نکردم اما این تخصیص آیپی یک کاریه که اتوماتیک توسط سرور انجام میشه ولی اگه دسترسی لازم رو داشته باشن شاید بتونن.
آخه ناود تک خوری کیم وَ لِمان نَچَسبد
ویرایش: منظورم این بود که ماه به ماه خاموشش کردم.
Last edited by AliMirzaie; 07-01-2013 at 19:14.
سرعتا به حالت عادی برگشته؟
چون من الان دارم با 70 تا دانلود میکنم(512 نامحدود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)