تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 1124 اولاول ... 894895395795855865875885895905915925935996396891089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

امروز رفتم پارس انلاین 256 نامحدود بگیرم ،همین ویزه ها .گفت برو تا 2 هفته دیگه میایم وصل میکنیم .2هفته مگه می خوان چیکار کنن؟الان 2 گیگ حجم اضافه از حسابگر گرفتم تا ببینم چی کار کنم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

آخه اون وقت مجبورن هر بار که میخوان استفاده کنن صدبار ریکانکت کنن ولی اگه مودم رو بذارن رو pppoe دیگه میتونن تا ابد از اون آیپی استفاده کنن فقط کافیه مودم رو خاموش نکنن.
    من مودم رو قبلا چند ماه هم روشن نگه داشتم و هیچ مشکلی پیدا نکرده و قاعدتا هم باید این طور باشه.
    آقا من مجبورم با
    Bridge بیام مودمو ریست کنم تا پینگ خوب بشه ... اینطوری دیگه بقیه افراد خانواده نمیتونند به نت دسترسی داشته باشند ...
    روش
    pppoe شو میشه بگین که چطور آیپیو عوض میشه کرد ؟ + یه آیپی خوب

3. این کاربر از TR4NC3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

512 حجمی مخابرات اگه سرعت ها نرمال باشه(نه مثال الان که داغونه و باید شانسی بری رئ پورت خوب) شب و روزش چنده؟
    کسی داشته؟ آماری دارید؟

حدود 120-140 ( نوسانیش)

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

امروز رفتم پارس انلاین 256 نامحدود بگیرم ،همین ویزه ها .گفت برو تا 2 هفته دیگه میایم وصل میکنیم .2هفته مگه می خوان چیکار کنن؟الان 2 گیگ حجم اضافه از حسابگر گرفتم تا ببینم چی کار کنم .

پارس راحت پورت نمیده... اکثر مرکز ها پره... به جز هفته پیش، که یکی دو روز مشکل داشت، من ندیدم کسی ایرادی بگیره
    انشاالله توام مشکلی نداشته باشی:-)

البته هنوزم به نظر من بهترین کیفیت رو صبانت میده;-)

256 ویژه 45 تومنی رو چند گرفت ازت؟

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

زلزله گرجستان عامل اختلال اینترنت ایران

از مخابراتی‌ها خبر می‌رسد از هفته پیش اینترنت برخی استان‌ها از سمت زیرساخت با اختلال تامین می‌شود و این اختلال به دلیل قطعی لینک گرجستان است.
    از یک هفته پیش اینترنت برخی استان‌های کشور برای شرکت مخابرات از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت با اختلال و کمبود تامین می‌شود.
    به سبب این موضوع ارتباط اینترنت برخی استان‌های کشور دچار اختلال شده و این اختلال در استان البرز و برخی نقاط استان تهران محسوس‌تر از سایر استان‌ها است.
    همچنین شنیده‌ها حاکی از این است که منبع اختلال قطعی لینک پهنای باند ایران گرجستان است و این اختلال هم‌اکنون نیز ادامه دارد.
    مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موضوع اختلال در لینک اینترنت گرجستان را تایید ‌کرد.
    وی گفت: در هفته گذشته زلزله‌ای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.
    اما خدایی این را هم اضافه کرد که هر زمان مشکلی برای هر یک از درگاه‌های اینترنت ایجاد شود این امکان وجود دارد که بسته به نیاز از دیگر فروشنده‌های اینترنت ظرفیت بیشتری برای جایگزینی خریداری شود.
    وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از 7 تا 8 درصد کاهش سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمی‌کند.
    به گزارش فارس با تمام صحبت‌های مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر می‌رسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.

بچه ها کدوم ip خوبه؟روش تغییر ip چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

زلزله گرجستان عامل اختلال اینترنت ایران

وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از 7 تا 8 درصد کاهش سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمی‌کند.
    به گزارش فارس با تمام صحبت‌های مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر می‌رسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.

بچه ها کدوم ip خوبه؟روش تغییر ip چیه؟
    اره جون خودت! منظورش اینه که کاربر نهایی 7-8% باندشو داره!!!!
    فکر کنم منظورش از اختلال هفته پیش این بود که اختلال از اول ماه!!!!

یکی نیست بگه 7% کاهش سرعت امریست عادی!!!! و ما هر دفعه زنگیدیم مخابرات، اینا کاهش سرعتو داشتن!!!

الانم چون دیگه صداش درومده، زحمت مصاحبه کشیده

احتمالا یکم با درس ریاضی مشکل داره :-D

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو رو خدا ببینید اصلا اسمی از کرمانشاه بردن!!!!! تازه نوشتن تو تهران محسوس تره در حالی که این جا تقریبا میشه گفت اینترنت تعطیل شده. چرا؟ چون اونا اعتراض میکنن و حقشون رو میگیرن ولی ما چی

آقا من مجبورم با
    Bridge بیام مودمو ریست کنم تا پینگ خوب بشه ... اینطوری دیگه بقیه افراد خانواده نمیتونند به نت دسترسی داشته باشند ...
    روش
    pppoe شو میشه بگین که چطور آیپیو عوض میشه کرد ؟ + یه آیپی خوب
    اگه تو صفحه تنظیمات مودمت بتونی بدون نیاز به ریبوت کردن تنظیمات رو ذخیره کنی بهترین راهش اینه که اول حالت bridge رو انتخاب و ذخیره کنی بعد دوباره بزاری رو pppoe و اینکار رو تکرار کنی. این جوری سریعتتر میتونی آیپی عوض کنی. اما اگه مودمت برای ذخیره تنظیمات نیاز به ریبوت داره که همون روشن خاموش کردن راه سریع تریه.
    آیپی هایی که اولشون 46.100.177 بهترن ولی در کل همه 46 ها نسبت به 2.185 ها خیلی بهترن. البته از امروز سرعتشون پایین تر اومده که شاید به خاطر این همه تعریف ما و شلوغ تر شدنشون باشه.
    Last edited by AliMirzaie; 07-01-2013 at 18:33.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

اگه تو صفحه تنظیمات مودمت بتونی بدون نیاز به ریبوت کردن تنظیمات رو ذخیره کنی بهترین راهش اینه که اول حالت bridge رو انتخاب و ذخیره کنی بعد دوباره بزاری رو pppoe و اینکار رو تکرار کنی. این جوری سریعتتر میتونی آیپی عوض کنی. اما اگه مودمت برای ذخیره تنظیمات نیاز به ریبوت داره که همون روشن خاموش کردن راه سریع تریه.
    آیپی هایی که اولشون 46.100.177 بهترن ولی در کل همه 46 ها نسبت به 2.185 ها خیلی بهترن. البته از امروز سرعتشون پایین تر اومده که شاید به خاطر این همه تعریف ما و شلوغ تر شدنشون باشه.

پس بهترین کار اینه که یه روز بشینم اینقدر مودم رو خاموش روشن کنم که بیاد روی یه آیپی خوب , دیگه هم مودم رو خاموش نکنم ؟ مودم چیزیش که نمیشه ؟
    نمیشه زنگ زد بهشون و گفت خودشون بذارن روی یه آیپی خوب ؟

البته از امروز سرعتشون پایین تر اومده که شاید به خاطر این همه تعریف ما و شلوغ تر شدنشون باشه.
    نانمان کردیتَ کُچگ ...
    Last edited by TR4NC3; 07-01-2013 at 18:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه من یه مودم معمولی دارم و الان 4 ساله ازش استفاده کردم تو این مدت هم خیلی وقتا بوده که ماه به ماه ازش استفاده میکنم.
    والا امتحان نکردم اما این تخصیص آیپی یک کاریه که اتوماتیک توسط سرور انجام میشه ولی اگه دسترسی لازم رو داشته باشن شاید بتونن.

آخه ناود تک خوری کیم وَ لِمان نَچَسبد

ویرایش: منظورم این بود که ماه به ماه خاموشش کردم.
    Last edited by AliMirzaie; 07-01-2013 at 19:14.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سرعتا به حالت عادی برگشته؟
    چون من الان دارم با 70 تا دانلود میکنم(512 نامحدود)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •