از چه ویندوزی استفاده میکنید..............
از چه ویندوزی استفاده میکنید..............
سلام بچه ها من میخواستم بدونم که من توی این بازی میخوام پنالتی بزنم مثلا فلش راست رو میگیرم ضربه میزنم میزنه وسط میشه بگید چه طوری پنالتی بزنم؟خواهش ممنون.![]()
بجای فلش راست بالا رو بزن ببین چه تغییری می کنه !
---------------
بچه ها این پچ جدید PESEdit هم خیلی طولانی شدا فکر کنم دارن دسته دو هارو آماده می کنن تا به پچ اضافه کنن واگرنه خیلی از پچ های دیگه نسخه جدیدشون رو که با DLC 7 سازگاره منتشر کردن
سلام،
شما براي نصب Microsoft .NET Framework 4، اگه از ويندوز xp استفاده مي كنين، حتما بايد ويندوزتون سرويس پك 3 باشه...
Microsoft .NET Framework 4 رو اين سيستم ها قابل نصبه:
Supported Operating Systems: Windows 7;Windows 7 Service Pack 1;Windows Server 2003 Service Pack 2;Windows Server 2008;Windows Server 2008 R2;Windows Server 2008 R2 SP1;Windows Vista Service Pack 1;Windows XP Service Pack 3
سلام سال نومبارک
بازیکن که حرکت کرد نزدیک توپ شد ان وقت فلش چپ یاراست را بگیر.بایدخودت رابزاری جای بازیکن.سخته اماتومیتونی![]()
سلام
من همه روگوشه گوشه میزنم ولی داداشم همه رومیگیره![]()
شما یه اصلو رعایت نمی کنی !!
وقتی می خوایی پنالتی بزنی دستتو جوری بگیر که داداشت نبینه و گرنه اون که علم غیب نداره !!![]()
سلام ، کسی PES رو به صورت آنلاین بازی کرده ؟
بله، فقط اونایی که بازی نسخه اصلی رو خریده باشن میتونن بازی کنن چون سریال نامبر اونا اصلی هستش.
دوستانی راهی نیست که بتونیم در Become a legend ، پول بیشتری در بیاریم و مدیر برنامه ها رو سریع عوضش کنیم؟ نرم افزار و راه تقلبی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)