تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 1298 اولاول ... 894895395795855865875885895905915925935996396891089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای دانلود شبانه یوزر و یا پسورد جدا وارد می کنید؟ اگر اینطوری نیست شاید باید مودم رو ی بار خاموش و روشن بکنید تا شبانه محاسبه کنه...
    نه داداش شبانه مخابرات نیازی به خاموش کردن مودم نداره. خودکار 1 به بعد میره رو شبانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شبانه رایگان طرح کمبین مثل شبکیه باید آخر یوزر n بگذاری یا اینکه همان یوزر روزانه هست؟؟ در مورد کم شدن حجم مگه زمان های استفاده را تو پنل ثبت نشده؟؟
    نه n نمیخاد اضافه کنی. ریز کارکرد رو هم میده که فوق العاده مسخرست و کاربردی نیست و نمیشه خیلی ریز ببینی مثلا بین ۱ تا ۵ چقدر مصرف کردی

3. 2 کاربر از hidden2255 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

نه داداش شبانه مخابرات نیازی به خاموش کردن مودم نداره. خودکار 1 به بعد میره رو شبانه
    پس بالاخره چی؟ یا نیاز هست که مودم خاموش و روشن بشه که شما اینکارو نمی کنید و یا اینکه یوزر و یا پسورد رو تغییر بدید.از پشتیبانی پرسیدید دقیقا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نه n نمیخاد اضافه کنی. ریز کارکرد رو هم میده که فوق العاده مسخرست و کاربردی نیست و نمیشه خیلی ریز ببینی مثلا بین ۱ تا ۵ چقدر مصرف کردی
    حالا از این به بعد برای محکم کاری هم که شده برای استفاده ار شبانه یک بار مودم را خاموش و روشن کن و سعی کن 5 دقیقه بعد از زمان شبانه شروع به دانلود کنی( دربعضی از شرکت ها وقتی چند دقیقه زودتر از زمان شبانه شروع به دانلود کنی سرعت شبانه و روزانه یکی میشه ولی ممکنه مشابه مشکل شما پیش بیاد)

راستی طرح کمپین شما چه سرعتی هست و سرعت دانلود شبانه تون چنده؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام

یه سوالی داشتم((سوالات))

کسی که طرح زرین فعال داره میتونه کمپین را فعال کنه و زرین را غیرفعال((شارژ خودکار هر ماه قطع بشه))
    خط من روی 2 مگ بسته شده ولی معمولا سرعت میانگین دانلودم زیر150 هستش((با اینکه خط نویز خیلی کمی داره)) حالا اگه 1 مگ کمپین بگیرم ممکنه بیاد زیر100
    شبانه سرعت تا چند میشه(((و از همه مهمتر شبانه 2 مگ و 1 مگ تفاوت محسوسی داره)))
    و در اخر ثبت نام کنم مودم هم به ما تعلق میگیره
    ((البته میدونم الان میگید برو از خود مخابرات بپرس ولی گفتم تجربه دوستان ارجح تر هستش))

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

دوست من در مورد سرعت چه شبانه و چه روزانه هیچ تضمینی وجود نداره و اینا هر جوری دلشون بخواد رفتار می کنن ، وقت هایی که سرعت خوبه که هیچ ولی وقت هایی که پایینه می گن مشکلی نیست و اصلا سرعت باید اینطوری باشه.!

خلاصه هیچ تضمینی وجود نداره که اگه دوستان گفتن سرعتش انقدره برای شما هم همینقدر باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

سلام دوستان
    وقتتون به خیر
    من یه سوال داشتم در مورد سرویس های نا محدود
    سرویس نا محدود سرعتش دانلودش چقدر هستش/
    مثلا 512 : 64 تا رو ثابت میده ؟؟ بعد از یه مدت دانلود سرعت رو محدود نمیکنه؟؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نامحدود های مخابرات توی نوروز به درد نمیخورد و سرعتش تقسیم بر 8 میشد یعنی سرعت 512 میشد 64 و سرعت دانلودش میشد 8 !!!
    اگه الان درست شده نمیدونم
    ضمنا اینچیزا قطعی و سراسری نیست ممکنه یه نفر یه جا اینجوری باشه و کسی دیگه جای دیگه اینجور نباشه اونی که نیست که خوب خوش به حالش ولی اونی که هست هم اگه زنگ بزنه به 2020 جوابیکه بهش میگن این هسن که باید همنطور باشه چیزی که بارها خودم دیدم کلا ساپورت مخابرات رو بیخیال بشید

10. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه meysamghaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهون طوخچی

پيش فرض

وقتی با تبلت و گوشی بخواهی به وایفا به اینترنت وصل بشی نباید تنظیمات مودمت روی bridge باشه چون در این حالت مودمت وایفاش کار نمی ده و در حقیقت چراغ دیتا مودت خاموش هست و فقط در ویندوز با کانکش می تونی به نت وصل بشی و حتی وقتی هم که با کانکشن در ویندوز به اینترنت وصل بشی باز وایفات کار نمیده.. و اصلا وصل شدن وایفا گوشی و یا تبلت کاری به وی.. پی ..ان نداره و شما فقط کافیه وایفا دستگاه روشن کنی خودش سرچ می کنه و فقط یوز و پسورد می خواهد ...اون حالتی که شما در دانشگاه وصل میشه فرق می کنه با مودم خانگی چون اینترنت دانشگاه ها معمولا هم اتصال ویندوز و هم اتصال وایفاشون از طریق شبکه با وی .. پی.. ان.. هست.پس با این تفاسیر باید مودم خود را از حالت bridge به حالت pppoe تغییر دهید.

راستی سرویس شبکیه شما چه سرعتی هست؟؟ سرعت دانلود شبانه رایگان شما چنده؟؟

من سرویس 256 خریدم ...3گیگ یک ماهه 15 تومن... سرعت شبانه هم افتضاح!!یارو پشتیبانیش میگفت سرعت روزانت هر چقدر هست شبانت تقسیم به 4 میشه!!! سرعت دانلود شبانم 24 کیلو هستش!!!!

12. این کاربر از meysamghaderi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه meysamghaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهون طوخچی

پيش فرض

حالا از این به بعد برای محکم کاری هم که شده برای استفاده ار شبانه یک بار مودم را خاموش و روشن کن و سعی کن 5 دقیقه بعد از زمان شبانه شروع به دانلود کنی( دربعضی از شرکت ها وقتی چند دقیقه زودتر از زمان شبانه شروع به دانلود کنی سرعت شبانه و روزانه یکی میشه ولی ممکنه مشابه مشکل شما پیش بیاد)

راستی طرح کمپین شما چه سرعتی هست و سرعت دانلود شبانه تون چنده؟؟
    دادا منم این هچلا خوردم!!! دقیقا همینه... باید مودما خاموش روشن کرد... من قبلا از مخابرات سرویس داشتم ولی حالا شبکیه دارم... خونه را عوض کردیم ..مخابرات گفت که خطط dlc هستش و پورت خالی نداریم!!!! و باید رزرو کنی... همه میگفتند 6ماه تا 1 سال طول میکشه تا بهت بدند!!! زنده بااااااااااااااااااااااد تکنولوژِی!!!

14. این کاربر از meysamghaderi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •