سلام
میخواستم بدونم توی وایمکس مبین نت Burst هست؟ یعنی پهنای باند رو از اونی که اسمی میخریم بیشتر می بندن؟
سلام
میخواستم بدونم توی وایمکس مبین نت Burst هست؟ یعنی پهنای باند رو از اونی که اسمی میخریم بیشتر می بندن؟
سلام
دوستان مودم indoor چند تا چراغ برای قدرت آنتن داره؟ امروز خونه ما اومدن تست کردند 3 تا آنتن اومد.
ممنون
شما مودمتو خاموش نکرده بودی،اونا که ارتباطو قطع کرده بودن(قطعی این دوشبو میگم)
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
نه دوست عزیز
بعضی موقعا بعضی سایتا گیرن تو تغییر آی پی،مخصوصا بعضی دانلود سنترا
وگرنه میتونین با نرم افزار و یا برخی سایتا ببینین که بعد قطع و وصل شدن ارتباط آی پیتون عوض میشه
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
نخیر،البته تک و توک بودن اما اکثریت همون سرعت اسمی هس که باید باشن،تازه یه مدتیم هس سرعت افت کرده
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
کلا 3 تا چراغ آنتن داره که اگه 3 تاشم روشن باشه یعنی گیرندگی عالیه
خداحافظ اینترنت . هم امریکا به جونمون افتاده هم کشور خودمون . امریکا مگااپلود بسته برای کپی رایت . از اون طرف شرکت هایی اینترنتی ایران هم اینترنت مثل ادم ارایه نمیدن . دیگه شرایط برای اینترانت دارد فراهم میشود .![]()
لطفا برای حفظ نظم تاپیک از فونت بزرگ استفاده نکنید.مگر در مواقع تاکید بر نکته ای ضروری.ممنون...
سلام. اگه منظورشون BM632w باشه که پنج تا چراغ داره.
نمیدونم خوابم یا بیدار! دیشب با کم ترین نوسان دانلود کردم.
![]()
دیشب انگار وضعیت بدک نبود .. من 1.3 دانلود داشتم
برادران عزیز من پول 1 گیگابایت حجم رو از طریق وبسایت واریز کردم تماس هم گرفتم پشتیبانی گفت مودم رو خاموش کن 10 دقیقه بعد روشن کن استفاده کن .
روشن کردم کار می کنه ولی تو Summary Usage Record مانده رو 0 نشون میده !
مدلش اینطوریه ؟
اره :d
تو یه جای دیگه نوشته نمیدونم کجا (اسمش رو حفظ نیستم)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)