تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 1291 اولاول ... 894895395795855865875885895905915925935996396891089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

منم ماهی 30 گیگ دانلود دارم

حالا این سقف دانلود چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها ، برای شارژ جدید همون مبلغ تعرفه رو شارژ کنیم و اعتبار داشته باشیم برای سر ماه کافیه دیگه؟

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بابا بیخیال مگه 1 مگ نداری ؟ بعد ماهی 30 گیگ ؟ من 256 نا محدود دارم ماهی 30 گیگ می گیرم

فکر این سقف نباش خیالت راحت باشه از اینترنتت استفاده کن ، شما ماهی 100 گیگ حداقل باید بگیری

----------------

من ساعت 3 صبح یهو اینترنتم قطع شد هر چی هم صبر کردم وصل نشد ، مشکل سراسری بوده ؟

داره خودمونی میشه frobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منم نقشه رو نگاه کردم و فقط یکسری خط و علامت دیدم ولی تو تقویم یک مناسبت بود که دوستمون اشاره کرد 16 آذر روز دانشجو که فکر نکنم واسه وایمکس طرحی بدن ولی شب یلدا هم هست که ایرانسل همیشه براش طرح داره شاید امسال واسه وایمکس هم طرح بزاره
    مرسی از جوابتون،ایرانسل از هر فرصتی برای نیم بها کردن مودماش استفاده میکن[/QUOTE]
    دوست عزیز بهترین راه همونه که دوستان گفتند . زیاد در بند نقشه و این صحبتها نباش. یه مودم از دوستی کسی گیر بیار و ببر توی محل چک کن . من توی کیانپارس و مرکز شهر دارم استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم . اما برادرم دو خیابون پایینتر از من هزارتا مشکل داره و اعصابش خرابه ! هر دومون هم توی منطقه سبز هستیم . به نظر می یاد ساختمونهای با ساختار بتنی نسبت به ساختمونهای فولادی خیلی مشکلات بیشتری دارند. ضمن اینکه هر چقدر طبقه بالاتری باشی مشکلاتت کمتره .

خوش باشی.

5. این کاربر از frobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان مودم جیبی ایرانسل کی قراره عرضه شه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

330 گیگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان این مودمهای وای فای ایرانسل قابلیت pppoe هم داره ؟ می خوام به ----- وصلش کنم .

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بابا بیخیال مگه 1 مگ نداری ؟ بعد ماهی 30 گیگ ؟ من 256 نا محدود دارم ماهی 30 گیگ می گیرم

فکر این سقف نباش خیالت راحت باشه از اینترنتت استفاده کن ، شما ماهی 100 گیگ حداقل باید بگیری

----------------

من ساعت 3 صبح یهو اینترنتم قطع شد هر چی هم صبر کردم وصل نشد ، مشکل سراسری بوده ؟
    عزیز همه دنبال دانلود نیستن این طوری نیست که هر کی سرعت بالا تر داشته باشه بشینه کل اینترنت رو دانلود کنه این بیجنبه بازی ها فقط ماله ایرانی ها هست

10. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عزیز همه دنبال دانلود نیستن این طوری نیست که هر کی سرعت بالا تر داشته باشه بشینه کل اینترنت رو دانلود کنه این بیجنبه بازی ها فقط ماله ایرانی ها هست
    قربون تو که با جنبه ای
    دوستمون سقف دانلود رو پرسیده بود گفتم نگران نباشه برای دانلود
    بعد مریض نیستم که بشینم دانلود کنم بعد با فایل های دانلودی کار نداشته باشم حتما از چیزایی که دانلود می کنم استفاده می کنم وگرنه نیاز به دانلود نداشتم نا محدود نمی گرفتم
    اتفاقا عادت ایرانیا به بی جنبه نیست فکر کنم بعضی از ایرانیا به جای اینکه اول فکر کنن حرف بزنن اول حرف می زنن بعد فکر می کنن
    هر کسی هم به خودش ربط داره با اینترنتش چه کار کنه ربطی به با جنبه و بی جنبه نداره تو 2 مگ نا محدود بگیر بیا همین تاپیک روزی یه بار نگاه کن و برو به کسی چه

12. 3 کاربر از T_E_X_A_S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها ، برای شارژ جدید همون مبلغ تعرفه رو شارژ کنیم و اعتبار داشته باشیم برای سر ماه کافیه دیگه؟
    بله کافیه؛ ولی شارژ رو به روز آخر موکول نکنید بهتره. البته من ماه پیش صبح روز 30 ام شارژ کردم ، یک ساعت بعد ثبت شد ولی خودشون میگن ممکنه تا 24 ساعت طول بکشه.
    دوستان مودم جیبی ایرانسل کی قراره عرضه شه؟
    من توی نمایشگاه پرسیدم جواب درست و حسابی نشنیدم. فکر می کنم بیشتر تبلیغاتی بوده این قضیه مودم جیبی و برای اینکه از مبین نت عقب نیفتن! البته خود مبین نت هم فقط ثبت نام می کرد توی نمایشگاه. من هنوز ندیدم کسی مودم جیبی رو تحویل بگیره.

14. این کاربر از mahdi_206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •