شما اگه هم سینما می خوای هم بلوری پس یه سینما بلوری بگیر و خیال خودت رو راحت کن.هم ساپورت فرمت بهتری داری و هم ساپورت صدای بهتری و ... مثل مدل LH880XBH
شما اگه هم سینما می خوای هم بلوری پس یه سینما بلوری بگیر و خیال خودت رو راحت کن.هم ساپورت فرمت بهتری داری و هم ساپورت صدای بهتری و ... مثل مدل LH880XBH
LH-870HTS حدود 500 تومن
LH-W871HTS حدود 650
LH-880XBH حدود 900
LH-895XBH یک میلیون به بالاست
دو مورد آخر رو نمی دونم.
به غیر از مدل های 880 و 895 که سینما بلوری هست برای بقیه ساپورت فرمت MKV ذکر نشده.
بحث اینجاست که در حال حاضر پول تو دست و بالم نیست ... از طرفی نمیخوام 200 تومن هدیه ی LG رو هم از دست بدم ...
حالا لطفا منو راهنمایی کنید که از الجی سینمای LH-869HTS رو بردارم یا LH-860HTS یا LH-865HTS ؟؟؟
یا اصلا یه Blu-ray Player بردارم ؟ (آخه نمیدونم الجی سینماهاش بهتره یا بلوری هاش !! )
بین اون 3 تا مدل سینما از LH-869HTS بیشتر خوشم میاد ... (به خاطر ظاهرش) ... اما فکر کنم از اون دو مدل قدیمی تره ... اگه چیزی کمتر از اون 2 مدله دیگه داره بهم بگید لطفا
يعني از usb هم اجرا نميكنن؟؟
و راستي با اين 500 يا 650 گزينه اي هست كه بهتر از دو مدل اولي باشه؟
من به خاطر هماهنگي ميخواستم سينما رو هم الجي بگيرم ولي مثل اينكه نميشه ...
كيفيت صداي دو مدل اولي چه طور هستش؟؟ميگن الجي صداي خوبي داره ولي من كه امتحان نكردم
من ميخوام 2400 بدم واسه تي وي مدل LW9500 يه ميز هم ميخوام كه حدوداي 350 تا 400 هستش و با يه سينما ميره واسه 3300 تا 3500
كه ديگه بيش از اين نميتونم خرج بكنم پس يا سينما ميخرم يا يه پلير خوب با بلندگو كه همين مورد دوم رو نميدونم چجور تهيه و جم جورش بكنم ممنونم ميشم تو اين مورد كمك بكني
سلام،
140 کلا پلیر خوب و قوی ای هست. از منوها هم نمیدونم چی رو باید توضیح بدم ولی از لحاظ کیفیت خیلی عالی است. فیلمهای 3بعدی بسیار عالی هستند و همچنین پخش از usb و dlna . ولی خب تو زیرنویس فارسی از usb مشکل داره و کلا یک کمی کند عمل می کنه. dlna اون هم بنظرم از تلویزیون سونی من که اون هم dlna داره کمی ضعیفتر عمل میکنه. یعنی بعضی وقتها اگر آیتمهای توی یک فولدر خیلی زیاد باشه ممکنه همه رو نشون نده. کلا تو دستگاه های بلوری بازار به نظرم خوبه.
كسي از دوستان نيست كه به بنده كمك بكنه؟
ميخوام يه دونه بلوري بگيرم به همراه بلندگو امپلي و بقيه چيزا به صورت جداگونه ولي هماهنگ با هم باشن
تا 400-500 تا هم هزينه كمتر هم شد چه بهتر
Last edited by Sorena_777; 03-03-2012 at 12:56.
دوست عزیز همه اینهایی رو که گفتی میخوای با 400 500 بگیری ؟؟؟؟ با این پول شما نمیتونی سیستم خوبی جمع کنی . باید از این سینما بلوری های تجاری بگیری . تازه با این مقدار به نظر من همونم نمیتونی خوبشو بگیری . به نظر من اگه الان بودجه نداری یکم صبر کن و بودجتو بیشتر کن اقلا یک سیستمی بگیر که بعدا پشیمون نشی. اگه فیلم بلوری هم نداری اصلا دنبال بلوری پلیر نرو . به جاش یدونه HD پلیر بخر.
سلام،
من اطلاعات زیادی از انواع سینمای خانگی و امکاناتشون ندارم. یه خورده تحقیق کردم ولی به نتیجه نرسیدم. شرایطی که مد نظرم هست و میزان بودجه رو می گم اساتید محترم لطفا راهنمایی کنند تا بهترین انتخاب رو داشته باشم.
- پنل من SONY LED 46 EX520 هست که در یک فضای 6*4 قرار داره
- قیمت تا حدود800.(ولی می خوام هزینه بابت چیزی باشه که بتونم استفاده کنم)
- کیفیت تصویر مهمه یعنی بتونم از نهایت کیفیت پنل استفاده کنم.
- قدرت صدا نرمال. صدای خیلی بالا نیاز ندارم (کیفیت صدا مهم تره)
- ترجیحا انواع فرمت های تصویری مثلا mkv رو جواب بده (ولی بازم نمی خوام کیفیت فدا بشه)
- ترجیحا سونی که با پنل جور باشه (ولی زیاد مهم نیست)
حالا با این توضیحات منتظر راهنمایی دوستان هستم تا از بلاتکلیفی در بیام!
لطفا مدلی رو که پیشنهاد می دید یه توضیح مختصر و حدود قیمت هم بفرمایید.(ما تازه کاریم!)
ضمنا اگر یه سینمای خوب که همه فرمتها رو ساپورت نمی کنه مد نظر بود، می شه کنارش یه پلیر ارزون که همه چی رو پخش کنه اضافه کرد؟ اگه بله لطفا مدل اونو هم بفرمایید.
پیشاپیش ممنون از همکاریتون
Last edited by sarbang; 03-03-2012 at 16:08.
خب من اگه فقط بلوري و بلندگو بخوام بگيرم چي؟؟بازم نميشه؟دوست عزیز همه اینهایی رو که گفتی میخوای با 400 500 بگیری ؟؟؟؟ با این پول شما نمیتونی سیستم خوبی جمع کنی . باید از این سینما بلوری های تجاری بگیری . تازه با این مقدار به نظر من همونم نمیتونی خوبشو بگیری . به نظر من اگه الان بودجه نداری یکم صبر کن و بودجتو بیشتر کن اقلا یک سیستمی بگیر که بعدا پشیمون نشی. اگه فیلم بلوری هم نداری اصلا دنبال بلوری پلیر نرو . به جاش یدونه HD پلیر بخر.
اخه من كه تو اين چيزا زياد وارد نيستم
پيش خودم يه فكري ميكنم گفتم بيام اينجا بگم ببينم نظر بقيه چيه
من الان ميخوام يه lw9500 بگيرم كه 2400 هستش و يه ميز كه 300 خوردهاي تا 400 ميشه
اگه بخوام سينما بلوري بگيرم ميره واسه 900 تومن كه خيلي زياده نهايتش 600 بدم واسه سيستم صوتي
سينما معمولي هم كه پليرش بدرد نميخوره و بايد يه دونه بهترش رو جداگونه بگيرم
واسه همين گفتم از همون همه رو جدا بگيرم
واسه اين گفتم بلوري بگيرم
گفتم برم از اين سايت ها هستن كه فيلم و سريال رو بلوري ميدن
تو هر ديسكشكه 50 گيگ هست يه چند تا فيلم بگيرم و اجرا بكنم
بهرت از اينكه برم دي وي دي پلير بگيرم و هي برم دونه دونه فيلم بخرم و نيگا كنم
حالا جريان اين hd پلير چي هست؟
چه چيزايي رو اجرا ميكنه؟چه نوع ديسكي ميخونه؟
سلام.
شما با این بودجه سیستم زیر رو می تونید تهیه کنید
مدل 1312 دنون و یک پلیر هم می تونید بنا به انتظارتون در کنارش استفاده کنید.البته پول پلیر جدا هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم بسیار خوبیه.
و یا مدل rs33 پایونیر.این مدل هم به بودجه شما می خوره و پلیر خوبی هم داره.
ولی مدل 1312 آمپ بهتری داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)