تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 773 اولاول ... 89489539579585586587588589590591592593599639689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما اگر اون پستی رو که نقل وقول کردین یکبار دیگه بخونید اشاره شده:

کار اون ویدئو پروسسور , بزرگنمایی و Deinterlace کردن سیگنالهای SD یا HD هست و قسمتی از پازل تشکیل دهنده کیفیت تصویر هست اما مهمترین فاکتورها مثل کنتراست و جزئیات و دقت رنگ مطرح تر هستند من تعجب میکنم چطوری شما به دقت رنگ بهتر یا سطح مشکی عمیقتر سونی توی اون تست توجه نکردین و فقط این مسئله پردازنده به چشمتون اومده.
    عدم یکنواختی شدت نور هم مسلما توی کیفیت تصویر تاثیر داره که تو نماهای تاریک بیشتر به چشم میاد و مسلما یه برتری برای شارپ هست اما به نظر من کیفیت دو بعدی این دو پنل در مجموع به هم نزدیک هستن البته من رنگهای سونی رو روی حالت پیش فرض بیشتر میپسندم (احتمالا شارپ با کالیبره کردن تصویر مثل سونی بشه) چون رنگهای شارپ کمی بیش اشباع هست و رنگ پوست صورت رو نارنجی نشون میده.

در مورد اینکه فرمودین کالیبراسیون سلیقه ایه حق با شماست ولی وقتی یه سلیقه بخصوصی دو پنل مختلف رو کالیبره کنه، تضادی در مقایسه بوجود نمیاد چون میدونیم که کالیبراتور بدنبال در آوردن تنظیمات بهینه از یک پنله. پس بر اساس فرمایش شما :"با توجه به اینکه این پنلها به سیستم نوردهی منطقه ای مجهز نیستن و یا مثل پلاسماها Pixel Level نیستن بالا و پائین کردن شدت بک لایت روی بازتولید سطح مشکی اونها تاثیر زیادی داره برای همین با کم کردن شدت بک لایت سونی هم ممکنه بشه بازتولید مشکی قویتری بعد از کالیبره کردن گرفت ولی نکته مهم این هست که با توجه به نوع تکنولوژی این پنلها از پویایی تصویر به شدت کاسته میشه" میشه نتیجه گرفت که امکان کاهش بک لایت برای پنل سونی به انازه پنل شارپ مقدور نبوده، چون منجر به از دست رفتن جزئیات در سایه میشده.قبول دارید که تا حدی میشه سعی در افزایش عمق رنگ مشکی داشت و بیشتر از اون با فقدان جزئیات در نواحی سایه روبرو میشیم. البته اینا رو شما خیلی بیشتر و بهتر از بنده میدونید .من فقط درس پس میدم.
    در مورد پارامترهای موثر بر کیفیت تصویر که اشاره داشتین ، به طور خلاصه بررسی این دو پنل رو ملاحظه بفرمایید تا خودتون قضاوت کنید کیفیت در کدوم بالاتره:
    sony hx800

Out-of-Box After calibration Black level 0,09 cd/m2 0,06 cd/m2 Brightness 229 cd/m2 132 cd/m2 Contrast ratio2545:12200:1
    sharp le820

Out-of-Box After calibration Black level 0,12 cd/m2 0,04 cd/m2 Brightness 347 cd/m2 93 cd/m2 Contrast ratio2892:12325:1
    و نتیجه نهایی:

sony hx800
    Pros ConsTarget group Response time Clouding Living room Fair black level Some inputs pointing towards the back wall Home Cinema 3D picture quality Color accuracy Gaming HD picture Reflections in panel
    Internet and functionality

sharp le820
    Pros ConsTarget group Picture quality Green/yellow push Living room Black levels Not perfect viewing angles Home Cinema Shadow details Reflections
    Response time and 100 Hz No DLNA support for video
    Time Shift recording Standard picture settings
    Inputs facing to the side

تصور میکنم کاملا مشخصه که آیا پنل سونی (شما اشاره فرمودین)دارای دقت رنگ بهتر و مشکی عمیقتر هست ؟ چون این مقایسه میگه که اینچنین نیست و برای همین هم این نشان به پنل شارپ تعلق گرفته:
    دقت بفرمایید که یکی از نقاط منفی پنل شارپ، تنظیمات استاندارد اون هست که با کالیبره کردن، حالت نارنجی رنگ پوست هم بر طرف میشه و اصولا هر خریداری(در صورت اطلاع از این امر) باید پنل رو مطابق سلیقه خودش کالیبره کنه.
    در مورد نمایش جزئیات بیشتر حدس میزنم شما امکان مقایسه این دو پنل رو در کنار همدیگه نداشتین (امیدوارم درست حدس زده باشم). چون با مقایسه اینا کنار هم برتری از آن شارپه. گرچه پنل سونی هم خیلی خوبه و برای خیلی از مصرف کنندگان عالی.

2. این کاربر از mrm10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

این سوال در تاپیک مربوطه ارسال شد ولی هیچ کی سر نزد گفتم لااقل اینجا بپرسم.

سلام من حدود 1 ساله مدل LG LED 4600 47inch رو گرفتم چند تا سوال دارم.

1.چطور میشه نرم افزارش رو آپدیت کرد؟ اینترنت نداره فکر کنم.

2. ----T نداره این مدل؟

3. کنسول Xbox360 رو با HDMI وصل کردم. میخواستم بدونم روی کیفیت تلوزیون تاثیر منفی نداره؟

4. این منوی مخفی که میگن این مدل هم داره؟

با تشکر.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام دوستان

+

میخواستم یکی لطف کنه توضیح بده تا 1200000 ال ای دی بهتری میشه تهیه کرد یا ال سی دی ؟!
    +
    و حدود 5 مدل از بهترین هایی ( led یا lcd ) که میشه تو این رنج قیمت تهیه کردو نام ببرید حالا از هر برندی که میخواد باشه !! ( 40 اینچ )

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
    Last edited by SA.JJ.AD; 14-08-2011 at 05:00.

داره خودمونی میشه help please's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان کسی review از panasonic u30 پیدا نکرده ؟؟؟ من هرچی گشتم نبود حتی تو forum های یونانی هم رفتم !!!
    می خواستم ببینم black level چقدره . واسه محیط با نور صفر می خوام .
    لطفا کسی اگه میدونه راهنمایی کنه .

داره خودمونی میشه saeed3w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آيا ال ای دی 3D - D6960 سامسونگ درحالت دو بعدي كيفيتش با C6960 يكسان است؟ يا كدام بالاتر است؟

در آغاز فعالیت Reza-90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

خواستم مدل Samsung LED 37D5550 رو از نمایندگی بگیرم که خود طرف گفت 37 اینچ خوب نیست و تصویر به نسبت 40 یا 32 و ... زیاد استاندارد نیست ! من رو به شک انداخت . این موضوع صحت داره ؟

کسی از دوستان این مدل رو خریداری کرده ؟ حالا یا 37 یا 40 ؟

یک سوال دیگه هم دارم که همین مدل D5550 ال سی دی هم داره . هر 2 مدل LED و LCD این سری 50 هرتز هستن و تنها توی قابلیت انطباق هرتز تفاوت دارن که مدل LED با قابلیت انطباق 100 هرتز هست و LCD با 50 هرتز .
    این 50 هرتز اضافه مدل LED واقعاً اثرگذاره و مهمه ؟

فکر میکنم با بودجه ام بتونم مدل LED C6960 رو هم بگیرم . می تونه بهتر از مدل D5550 باشه ؟
    برای من 3D مهم نیست . مجبورم سامسونگ بگیرم . بودجه هم 1500 است

ممنون میشم کمک کنین . باید زود بخرم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر میکنم با بودجه ام بتونم مدل LED C6960 رو هم بگیرم . می تونه بهتر از مدل D5550 باشه ؟
    برای من 3D مهم نیست . مجبورم سامسونگ بگیرم . بودجه هم 1500 است
    C6960 بگير شك نكن!

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

ال ای دی سامسونگ 40 اینچ تا 1.5 میلیون چی بگیرم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ال ای دی سامسونگ 40 اینچ تا 1.5 میلیون چی بگیرم
    C6960 بگير شك نكن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ال ای دی 32 زیر یه تومن بهترین انتخاب ؟؟؟

اگه ال سی دی مناسبتری هم باشه پیشنهاد بدین لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •