البته فقط منظور ایشون فیفا کنسول بود وگرنه فیفا pc اصلا ارزش اینیستالم نداره حتی اگه داریش
البته فقط منظور ایشون فیفا کنسول بود وگرنه فیفا pc اصلا ارزش اینیستالم نداره حتی اگه داریش
فیفای pc رو باید ps2 مقایسه کرد نه pes2010 pc.
آفرین دقیقا همینطوریه اگه صحنه های مختلف پاسهای مختلف مثل کوتاه و بلند ( در وضعیتی که توپ نزدیک پای بازیکنه یا کمی از پاش فاصله داره ) همین طور سانترها و شوتها ( در وضعیتهای مختلف ) رو با فریمهای بالا ( حداقل 100 فریم در ثانیه ) با دقت نگاه کنین این تاخیر و زمان رو دقیقا میتونین محاسبه کنین من تخمین میزنم بین 0.5 تا 1.5 ثانیه این زمان ( در حالات مختلف ) متغیره . اینکه اصلا طبیعی نیست که بمحض فشار دادن دکمه پاس یا شوت بازیکن ولو اینکه توپ ازش فاصله داشته باشه بلافاصله بدون تاخیر پاس بده یا شوت بزنه .
مرسی از اینکه بازی رو نقد کردی.
آره.درست میگی.من حتی انتظار داشتم بازی سخت تر از دمو بشه ولی ...............
ولی یه چیز دیگه اینکه هر چقدر بازی سخت تر بشه بعد از یه مدتی اون سختیه خودشو از دست میده.مثلا من همین دمو رو یه امار که جدیدا گرفتم بیشتر میبردم.
به امید روزی که بازی رو درجه تاپ پلیر انقدر سخت بشه که بردن تیم های کوچک هم مشکل بشه.
یه سوال:پس چرا قبل از انتشار نسخه نهایی میگفتن بازی از دمو هم کمی سختره؟
دوست عزیز به نظر شما نرم افزار وجود داره که این چند گیگ فایل رو بصورت قوی فشرده کنه که زمان اپلود و دانلود رو کم کنه؟!من با نرم افزارهایی که مخصوص این کار هستند رو میگم که حجم بازی رو خیلی خیلی کم میکنند که در نتیجه نه آپلود و نه دانلودش هیچ وقتی نمیگیره و فقط فشرده و باز کردنش وقت میگیره ولی اگر کسی این کار رو بکنه کمک خیلی بزرگی به بروبچی که در به در دنبال بازی هستند کرده.
مطمئن باش اگه همچین نرم افزاری بود خود کسانی که بازی رو اپلود کردن زودتر از ما این کار رو انجام میدادن
این چرت و پرتا چیه
اون بازی که دانلود کردی بعد خودش خودش رو باز کرد تک تک فایلاش rip شده که کار هر بچه ای نیست که... اینکاره می خواد
بشینین مثل بچه آدم دانلود کنین من 2 گیگش رو گرفتم
دوستانی که میخوان بازی رو با قیمت ارزونتری تهیه کنن میتونن اینجا هم درخواست بدن(بخصوص بچه های مشهد)
قیمتش نسبت به پیسیورد مناسبتره (فقط فاصله هارو حذف کنید)
3 0l ords.com//product_pes_2010.htmlکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا منم نمیدنم علت این حرفشون چی بود . اما امین جان دروازه بانها خیلی بهتر شدن و خیلی کمتر توپو دفع میکنن .
راستی بچه ها حجم فایلهای داخل دی وی دی شما چقدره ؟ مال من 4 گیگه . حجم بعد از نصب 5.4 گیگ و حجم بازی 5.3 گیگ میشه شما هم چک کنین ؟
من امروز بازیو 1000 تومن خریدم .
بچه های قم پاساژ گنجینه داره منم گرفتم دارم نصب می کنم
عزیز من من خودم از کرج گرفتم.بابا کسی تو این کرج خراب شده بازی رو تهیه نکرده؟
توروخدا بگید دیگه...
بیا گوهردشت.هم نمایندگی وست گیم بین ۱۰-۱۱ اصلی داره بازیرو.و هم یه زره بالاتر از فلکه اول کامپیوتری شهرام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)