سلام من تازه بازی GTA IV رو گرفتم برای نصبش به مشکل برخوردم تونستم تا DVD C نصبش کنم اما توی دی ودی D برای نصب هیچی وجود نداشت تازه رفتم بازی رو عوضش کردم اما بازم همین طوری بود ویندوزم هم xp است
سلام من تازه بازی GTA IV رو گرفتم برای نصبش به مشکل برخوردم تونستم تا DVD C نصبش کنم اما توی دی ودی D برای نصب هیچی وجود نداشت تازه رفتم بازی رو عوضش کردم اما بازم همین طوری بود ویندوزم هم xp است
مشکل از خود DVD ها هستش نسخه ها بد رایت شده شما از جایی که بازی رو خریدی بده جلوی خودت نصب کنه بازی رو ببین نصب میشه یا توی DVD 4 ارور میده
سلام علیکم
من بازی را نصب کرد م توبازی هر چند ثانیه 1 ثانیه گیر میکنه و بازی ادامه پیدامیکنه
ممنون میشم کمکم کنید سایت خوبی دارید
سلام دوستان،من میخوام این بازی رو با جوی استیک بازی کنم،آخه با لب تاپ بازی میکنم که کیبوردش واسه بازی جالب نیست،ولی هرکاری میکنم جوی استیک کار نمی کنه!واسه ps2011 و ps 2012 و need ror speed و... کار میکنه ولی واسه GTI iv کار نمیکنه،همه چیزم چک کردم تو ستینگ و کنترل پانل و...
خواهشن کمکم کنین
بازی به صورت پیش فرض فقط کیبورد و دسته Xbox 360 رو میشناسه
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
مشخصات سیستمت رو بگو دوست عزیز
سلام دوباره
کارت گرافیک 1gb nvidia geforce 9400 gt
رم 2gb
نوع سیستم 32bit وویندوز 7
cpu e2200 @2.20 ghz
عزیز شما سیستمت برای این بازی خیلی ضعیفه و این تیک ها و لگ ها هم به خاطر همینه![]()
پس چرا قبلا که نصب کرده بودم اینتر نمی شد
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
توی ویندوز xp مگه کارت گرافیک این بازی 512 نیست مال من که 1gb
عزیز منظورتون از اینتر رو نفهمیدم چیه؟
اولا اون سیستم هایی که مینویسن رو ول کن جدی نگیر بعد هم شما داری روی ویندوز 7 بازی میکنی که مسلما سنگین تره
سلام علیکم
من قبلا بازی را تو ویندوز xp نصب کردم اینجوری نمیشد
این سنگینی برای چیه یعنی ویندوز xp برای بازی از ویندوز 7بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)