به نظر من ADSL هر چی باشه از وایمکس بهتره... هم ارزونتر در میاد و هم سرعتش بهتره...
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
به نظر من ADSL هر چی باشه از وایمکس بهتره... هم ارزونتر در میاد و هم سرعتش بهتره...
فکره خوبیه ولی حواست باشه ترافیکتو رو بالا نکشن... برو نمایندگی اصلیش که عفیف آباد هستش.. ملاصدرا همشون دزدن...
من داداشم شیراز خیابون وصال می شینه وصال 3 ار پارس آنلاین نت داره رفتم پینگ گرفتم 187 -186 تکون نمی خورد بدون تایم اوت خیلی محشر بود با اینکه 256 خریده دومگ بستن تبلیغ نمی کنم اما نسبت به نت ما شهرستانی ها آرزو بود برام!
جالبه زنگ زدم پارس انلاین اصلی میگه ساپورت نمیکنیم
ولی این شرکته که بهم زنگ زد توی ستارخان هست میگه ساپورت میکنیم
اکثرا الکی یه چیزی میگن...مثلا ماتریکس سفت و سخت میگفت بیا ساپورت میکنیم.بعد که رفتم شرکتشون گفتن نمیشه.
با دروود
من پیش از اینکه به سراغ همیار بروم از همین پارس افلاین داشتم،روزانه اش سرعت بین 200 250 بود،بد نبود،اما شبانه نداشت ،یعنی داشت اما وصل که میشد انگاار نداشت!
اکنون که ارمنت هستم پلان پایه که 128 سه گیگ باشد رو خریداری کرده ام،در این صورت ماهامه حدود 18 هزار تومان پرداخت می کنم،درحالیکه سرعت من در بهترین زمان ممکن بر روی 60 70 بوده و چند هفته ای هست که بیشتر از 20 30 نمیکشه!شبانه هم که بهترین حالت همیشه 30 بوده در حالیکه اکنون 10 کیلوبایت هست!
خوب با این حساب من همیار ماهانه 12.5 برای همین سرویس پرداخت می کردم!در حالیکه شبانه هم همون 30 بود!پس بهتر هست که برگردم به همیار
دقیقا . پول رو که گرفتن شروع میکنن بهانه تراشیدن . . .
خط منم هنوز از رانژه در نیومده !
خراب بشه این مخابرات دستغیب که خر تو خر تر از اینجا ندیدم
شدیدا موافقم... یه بنده خدایی بود از دوستام... میگفت پول و همه حساب کتابا رو کردم گفتن طی 2 3 روز آینده خطتون رانژه میشه و منتظر لینک باشید ( شرکت صبا دق ) آقا گفت یه هفته طول کشید هیچ لینکی نیومد... گفت زنگ زدیم شرکت ببینیم چی شد این رانژه... گفته بودن ببخشید ما خط و پیش شماره شما رو نمیتونیم ساپورت کنیم... نصف پولتونم هم بیشتر نمیتونیم بدیم... این هست اوضاع ایران....!!!!!!!!
سلام
دانلود دیشب (بامداد امروز) ارم نت(حدودا 1.6 گیگ شد )
![]()
Last edited by gla021; 04-07-2012 at 17:02.
اینم پینگ که اوضاعش ظاهرا خوبه متوسط بین 185-190
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)