350 تومن 6850 اگه یکم دیگه روش بزاری 6870 بگیری که بهتر
350 تومن 6850 اگه یکم دیگه روش بزاری 6870 بگیری که بهتر
دست دوم نخری بهتره!
از رو تجربه میگما....
شما 420 تا 430 جمع کن میتونی 7770 بخری!(به خاطر 70 تومن خودتو به دردسر ننداز!
من میخوام مانیتور بخرم که ورودی hdmi داشته باشه. پیشنهاد دوستان چیه؟
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
سلام دوستان
لطفا یه کارت گرافیک که حد اقل دارای یک گیگ رم باشه
و بتونه open gl 4 را ساپورت کنه (جهت استفاده در برخی نرم افزارهای گرافیکی سه بعدی)
با بودجه ای بین 350 تا 400 تومان معرفی کنید![]()
AMD 7750
OPEN GL 4.2هم پشتیبانی میکنه
بالاترم میشه 7770 و7790
توی برندهایی که موجوده توی بازار کدوم یکی از همه برای 7750 بهتره
والا فکر کنم فقط برند سافایر موجوده تو بازار
تفاوت زیادی بین برندها وجود نداره و به نظر من هرکدوم از برندهای معتبری که قیمتهای مناسبتری داشتن ( در مدلهای مشابه ) رو تهیه کنین.
سلام بچه ها من یه کارت گرافیک gtx560دارم میخواهم بفروشمش مال ام اس ای هست سری تویین فروزر و اورکلاکش هم هست وسایل روش چیا بوده چون چیزی نداشت وقتی من گرفتم از فروشنده چون روسیستم برام گذاشته بودش(یعنی کل کیس رو با قطعات پیشنهادی بچه ها برام بست) و یه مشکلی داره فقط اونم اینه که یه بار موقع تمیز کردنش یکی یا دوتا پره های یکی از فن ها درست یادم نیست شکست دادم گارانتی برام جوش پلاستیک دادن در صورتی که گفته بودم برام عوض کنن هزینه رو چون شکستگی بود پرداخت میکنم ولی به هر حال گفتند فنش نیست و برام جوش پلاستیک دادن و فرستادن هیچی هم نگرفتن حالا که میخواهم بفروشمش چقدر میخرن حداقل البته کارت کاملا سالمه هیچ مشکلی نداره فقط میخواهم مدلای بالا تر رو بگیرم (چون کمکم از رده خارج میشه بعد و چون بازی میکنم نیاز دارم کارتم قوی باشه باید ابش کنم) یه مدل خوب پیشنهاد کنید البته قیمت خیلی بالا تر نباشه فکر کنم ۷۷۰ خوب باشه ولی قیمت ندارم (بیشتر از ۱۲۰۰که نیست انشا الله نظریه که نسبت یه بازار دارم)و اگه چیز بهتری هم میشناسید که به ارزش بیشتری از نظر خرید بهم بگید ممنون از همه برای کمک هایی که به بچه ها میکنید
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by 1376MAXIMUM; 08-12-2013 at 18:48.
داداش 770 گرون تره 1.500 به بالا
760 میتونی بگیری 1 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)