دوستان لطفاً شاتل به هر کی ایمیل زد یه خبری بده ... به من که هنوز نزده ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان لطفاً شاتل به هر کی ایمیل زد یه خبری بده ... به من که هنوز نزده ...
برای من زده-حدود ساعت 12 .
دانلود دیشب هم 1131.6 مگابایت.(البته همه لینک ها ADrive بود)
این هم مقدار دانلود های این هفته(خدا را شکر من افت سرعت محسوسی نداشتم فکر کنم مرکز مخابراتیمون شلوغ نیست.)
لینک ها هم همه ADrive بوده.
![]()
Last edited by choory; 09-04-2009 at 19:34.
جالبه هنوز هم برای من نزده .... ولی خوب گویا میخوان مشکل رو حل کنند ... همین که بیخیال نیستند و به فکر اند خودش خیلی عالیه ...
دوستان من دو تا کارت تخفیف گرفتم از شاتل
هر کی خواست پی ام بده
با این کارت طلایی ده هزار تومن هنگام بستن قرار داد بهتون تخفیف میدن
Salam Doostan Man Alan Moshtarake Adsl Asiatech Hastam Mikhastam Begam Ashghal Tarin Isp Hamin Asiatech Hast Az Saate 8 Be bad Ping ta Yahoo Mre Roo 2000 Ke Dige Vaghean Gheyre Ghabele Estefade Mishe oon Moghe Ha Dige Ba Dial UP Connect Misham Chon vaghean Behtare dial Up Mokhaberatam Ham Saadat Mand Hastesh Kasi hast To in Mokhaberat Moshtarake Asiatech bashe Va Moshkele Mano Dashte Bashe? Mikhastam beram Soraghe Shatel Fekr Konam Dige Eyne In asiatech Nabashe Kasi Hast ke to saadat Mand Shatel dashte Bshe Age hast Lotfan Ye ping Ta yahoo Bezare Dar Zemn Man Bishtar Karam Game Online Hastesh Shatel Yani Ping kam Baram Kheyli moheme Omidvaram Shatel Ping Khoobi dashte Bashe Dige Hosele Isp avaz Kardan Nadaramage Kasi AZ shatel To saadat Mand Shatel dare Ye ping TA yahoo bezare MerC
برای منم ایمیل نزدن !!
ولی باز خوبه مشکلو انکار نمیکنند !! البته من تو روز اصلآ مشکل افت سرعت ندارم !! فقط شب به شب داره از سرعت دانلود و میزانش کم میشه
از 1.200 رسیدم به 600 !! دیشب فقط 600 مگ دانلود داشتم
البته بزرگترین مشکل پینگ هست !!! مخصوصآ برای گیمرها
دیروز گیم نت دوستم بودم بیچاره بد شاکی بود از دست شاتل !! میگفت کلی مشتریها هم شاکین (خاب حقم دارن)
دوست عزیز
لطفا از نوشتن پینگلیش خودداری نمایید.
این speedtest برا من قاطی داره سرعت را 20 نشون میده ولی من با 55-60 دانلود میکنم![]()
کارت طلایی برای خود ما چه مزیتی داره??![]()
بستگی داره چه تعداد کارت طلایی به دیگران بدی
البته این تخفیف فقط برای 1 دوره حساب میشه!!
هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)