تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 630 اولاول ... 89489539579585586587588589590591592593599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان پشت کنکوری ( سال دومی ها) یک خبر دسته اول در صورت ازدواج با یک دختر معلول معاف میشوید.(خبر درسته اگه خواستید لینک خبر میدم)
    اصلا توجه کردین این دخترا حتی معلولشون هم به درد ما میخوره!
    واقعاً تاسف آوره...در همین حده ؟!؟!؟!؟!؟!
    من یه دختر معلول تو محلمون میشناسم حتماً واست میگیرمش از دست نره!!!!!! تو این وضعیت احتمالاً دختر معلول کم پیدا میشه!!!!!!!!!! از چی معاف میشی؟ سربازی یا کنکور؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

من نمیفهمم باباش درس خونده چرا بچش باید سهمیه داشته باشه؟!
    ای خدا...
    این پست کلا تایید میشه حرف از سوختن زدی یاد ثبت نام کنکور سراسری و وارد کردن سهمیه میفتم جگرم آتش میگیره بچه هایی که امکانات ندارن یه سهمیه میگرن آخه یکی نیست به این سنجش یا دولت بگه بابا اونا امکانات ندارن از پول نفت بردارید بدید بهشون دیگه چرا از حق یه سری دیگه میزنید نامردا دولت نمیتونه امکانات بده به ما چه ربطی داره

3. 3 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

ویرایشششششششششش شددددددددددددد
    Last edited by rambo_1386; 28-06-2009 at 01:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

در صورت تصویب:جوانان در صورت ازدواج با دختران معلول از سربازی معاف می‌شوند

پارلمان‌نیوز: رییس كمیته امور دفاعی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌كه طرح اصلاح قانون نظام وظیفه، احساسی نیست، گفت:‌«در این طرح، واقعیت‌های جامعه دیده شده است.»
    غلامرضا كرمی، در گفتگو با ایسنا، طرح اصلاح قانون نظام وظیفه را این‌گونه تشریح كرد:«اصلاحات بسیار مهمی در طرح اصلاح قانون نظام وظیفه دیده شده است كه به مرور مورد تصویب مجلس قرار خواهد گرفت.»
    به گفته وی، معافیت‌های تحصیلی و در نظر گرفتن تسهیلات برای پسرانی كه در خارج از كشور به سن سربازی می‌رسند از جمله نكات حائز اهمیت در این طرح است. در گذشته پسرانی كه در خارج از كشور زندگی می‌كردند زمانی كه به سن سربازی می‌رسیدند، برای خدمت سربازی و پیگیری مسائل مربوط به آن حتما باید به نظام وظیفه در ایران مراجعه می‌كردند اما در صورت تصویب این طرح می‌توانند به كنسولگری‌های خارج از كشور مراجعه كنند.
    عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در ادامه افزود:«زمینه حضور سربازانی كه تحصیلات كارشناسی به بالا دارند در ارگان‌هایی كه مطابق با تخصص آنهاست در این طرح فراهم شده است.»
    كرمی با بیان این‌كه قانون نظام وظیفه مصوب سال 1363 بوده و ظرف این مدت اصلاحیه‌ای در مجلس نداشت، خاطرنشان كرد:«در این مدت تنها موارد خاصی كه مورد نظر ستاد كل نیروهای مسلح بود با گردش كار از طریق دفتر مقام معظم رهبری انجام می‌شد. برای بررسی اشكالات و انجام اصلاحات در طرح مذكور با استفاده از تجارب نیروهای مسلح، جلسات متعددی در كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.»
    رییس كمیته امور دفاعی كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از برگزاری 15 جلسه كامل در خصوص طرح مذكور در كمیته خبر داد و افزود:«این طرح هم اكنون به صحن علنی مجلس آمده و طبیعی است كه نمایندگان پیشنهادات و اصلاحاتی برای آن ارائه كنند و در نهایت تغییراتی در صحن اعمال و طرح تصویب خواهد شد.»
    كرمی با بیان این‌كه تصمیمات اتخاذ شده در این طرح به هیچ عنوان احساسی نیست، اضافه كرد:«كار كارشناسی بسیاری در خصوص این طرح انجام و زمان زیادی صرف آن شده است. در این راستا پیشنهاداتی از جانب اعضای كمیسیون و كارشناسان مربوطه ارائه و در نهایت مصوب شده است كه اگر در صحن علنی به تصویب اكثریت نمایندگان برسد، تبدیل به قانون شده و به اجرا درخواهد آمد.»
    عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در بیان برخی موارد طرح مذكور، تاكید كرد:«زوایایی در این طرح دیده شده كه در گذشته وجود نداشت برای نمونه اگر جوانی با دختری معلول ازدواج كند و 5 سال در زندگی مشترك‌شان بگذرد از خدمت سربازی معاف می‌شود، در این صورت هم برای جوانی كه با یك معلول در جامعه ازدواج كرده تسهیلاتی فراهم می‌شود و هم فضایی فراهم می‌شود كه یك معلول از انزوا خارج شده و در یك زندگی آرام و شرافتمندانه حضور یابد، علاوه بر این‌كه اگر چنین ایثارگری در جامعه وجود داشته باشند باید در قانون نظام وظیفه دارای تسهیلات باشد.»
    نوروزی خاطرنشان كرد:«اتخاذ این‌گونه تصمیمات نه تنها احساسی نیست بلكه واقعیات درون جامعه را مورد توجه جدی قرار می‌دهد اما نهایتا تصمیم‌گیر قطعی اكثر نمایندگان هستند، در صورت تصویب نمایندگان و تایید شورای نگهبان، این طرح به صورت قانون درآمده و در كشور اجرا می‌شود.»
    وی در خاتمه با اظهار خشنودی از به تصویب رسیدن این طرح، گفت:«با توجه به شرایط و موارد در نظر گرفته شده در طرح اصلاح قانون نظام وظیفه عمومی امیدواریم هرچه زودتر مورد تصویب نمایندگان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.»

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

چرا یوزر من اگه جای تو بودم الان حداقل یه 1000تایی تشکر جمع کرده بودم
    اینم فکر منفی نکنی من از اون جهت گفتم که تو بنیان گذار این تاپیکی
    Last edited by rambo_1386; 28-06-2009 at 01:15.

7. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

دوستان عزیز
    فکر میکنم منظور من بد منتقل شده
    منظور اصلی من سوالای کنکور بود که برای همه یکیه
    یا شایدم من بد شرح دادم
    اما منظور من درباره ی عدالت این بود که واسه بچه های پایین شهر و کلا بی بضاعت یه فرصته
    حالا شاید خیلی برابر نباشه
    اما
    جای جبران داره و این نیست که اونایی که سهمیه و پول دارن حتما موفق تر باشن

9. این کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دوستان دعا کنید امتحان دیف 2 قبول بشم
    Last edited by rambo_1386; 28-06-2009 at 01:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این وبلاگو ببینین واسه شما هیچ کدوم از روشاش کار میکنه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

اما منظور من درباره ی عدالت این بود که واسه بچه های پایین شهر و کلا بی بضاعت یه فرصته
    حالا شاید خیلی برابر نباشه
    اما
    جای جبران داره و این نیست که اونایی که سهمیه و پول دارن حتما موفق تر باشن
    من میگم دولت به اونا امکانات بده بعد این سهمیه هارو حذف کنه ، بد میگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

من میگم دولت به اونا امکانات بده بعد این سهمیه هارو حذف کنه ، بد میگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این چیزی که شما فکر میکنی شکل ایده آل هست
    ما هم بدمون نمیاد اینجوری باشه
    اینم فکر منفی نکنی من از اون جهت گفتم که تو بنیان گذار این تاپیکی(البته باعث ننگه
    چرا ننگ؟
    مگه چیه؟
    اگه منظورت دختر بودنشونه که واقعا برات متاسفم

14. این کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •