هر دو کتابایه عالی هستند ولی به نظر من ایادفیلی رو بگیرید.
هر دو کتابایه عالی هستند ولی به نظر من ایادفیلی رو بگیرید.
ببینید من دنبال کتاب تست خوب برای ادبیات نیستم.من پارسال کنکور دادم و تموم شد و رفت.
اگه لازمه بگم درصد ادبیاتم هم شد 86.
من دارم یک کتاب تست جامع می نویسم.
میخوام بدونم شماها دقیقن از یه کتاب تست ادبیات چی میخواید.تا الان تاریخ ادبیات و املاء و لغتش تموم شده.الان وسطای آرایه ام.
واسه همین هم ازتون سوال می کنم.الان که هی پی کتاب هستید چه مشخصه هایی براتون مهمه؟
Last edited by unlife; 04-10-2010 at 20:37.
حالا واسه چی کتاب می نویسین ؟
من ادبیات خیلی تست نمیزنم کتاب تست هم یِ گاج سفید کاملا نو دارم !ببینید من دنبال کتاب تست خوب برای ادبیات نیستم.من پارسال کنکور دادم و تموم شد و رفت.
اگه لازمه بگم درصد ادبیاتم هم شد 86.
من دارم یک کتاب تست جامع می نویسم.
میخوام بدونم شماها دقیقن از یه کتاب تست ادبیات چی میخواید.تا الان تاریخ ادبیات و املاء و لغتش تموم شده.الان وسطای آرایه ام.
واسه همین هم ازتون سوال می کنم.الان که هی پی کتاب هستید چه مشخصه هایی براتون مهمه؟
. یعنی بیشتر میخونم . توی کنکور هم 82 زدم .
ولی خب توی قرابت مشکل دارم یعنی باعث شد تو کنکور درس ادبیات از این قسمت ضربه بخورم وگرنه همه سوالات بخش های دیگه ادبیات رو درست جواب دادم . معمولا اگه تست بزنم میرم سراغ تست های قرابت ... حالا چه تالیفی چه کنکوری.
به نظر من سخت ترین قسمت ادبیات تو کنکور همین قرابت معنائی هست . یعنی کتاب تست مختص قرابت نیست یا حداقل من ندیدم.
بر عکس شما من قرابت معنایی رو همیشه خوب زدم کنکور امسال هم اگر اشتباه نکرده باشم به 8 تا از 9 سوال قرابت معنایی درست جواب دادم !!!
من براي رياضي تجربي ,خيلي سبز گرفتم .
حالا ميخوام برا اموزش يه كتاب بم معرفي كنيد. مثلا براي دامنه تابع , بگه كه اگه لگاريتمي باشه اينطوري دامنه رو تعيين ميكنيم براي راديكال با فرجه فرد اونطوري و ... خلاصه همه قوانين و رابطه هاي مربوط به درسها رو گفته باشه و با زبون ساده اموزش داده باشه/
معلم زيستمون ميگفت اموزش رياضي نوبل رو بگيريد.
لطفا راهنماييم كنيد![]()
برای ارایه ها با استعاره مشکلی ندارم اما لف و نشر و ایهام رو اصلا
نمی تونم تشخیص بدم.
برای تاریخ ادبیات اگه مثل کتاب تخته سیاه با کاریکاتر و جلد کتب باشه عالیه.در ضمن باید مقاطع جدا از هم باشد.
درامد ها باید خلاصه و به زبان خودمونی باشه.یک سوم حجمش باید برای
قرابت باشه .
کتاب خیلی سبز رو دارم کتاب کاملیه اما پاسخنامش رو نمی خونم مگر
تستهایی که سخت باشن یا اشتباه جواب بدم.
سلام دوست من
ببین من ریاضی نوبل رو ندیدم اما کتاب ریاضی 2 خیلی سبز کتاب خوبی هست اموزش + سوالات تشریحی این کتاب تست نیست اما یه فصل داره اخر کتاب که 222 تست داره که از تمام فصول کتاب هستش. یه ضمیمه هم داره که رابطه ها و ... ریاضی 1 رو که پیش نیاز هستش اورده.
ریاضی سومش هم تا اخر مهر ماه میاد.
ببین درسته که کتاب ریاضی 2 سبز بر اساس ریاضی جدید هستش اما این کتاب فکر نکنم تغییر اساسی داشته باشه فقط من توجه که کردم یه چیزایی اضافه شده حالا شاید از یه چیزایی هم بیشتر باشه من تمام کتاب رو بررسی نکردم.
خودت برو کتاب فروشی این کتاب رو خوب ببین اگه بدردت خورد بگیر.
مولفش بیطرفان هستش اما اینطور که تو مقدمه اومده 2فصل اخر کتاب مخصوصا فصل 7 رو مهندس مویینی(مولف ریاضیات تجربی سبز) تالیف کرده.
موفق باشی.
عليك سلام - مرسي از لطفتسلام دوست من
ببین من ریاضی نوبل رو ندیدم اما کتاب ریاضی 2 خیلی سبز کتاب خوبی هست اموزش + سوالات تشریحی این کتاب تست نیست اما یه فصل داره اخر کتاب که 222 تست داره که از تمام فصول کتاب هستش. یه ضمیمه هم داره که رابطه ها و ... ریاضی 1 رو که پیش نیاز هستش اورده.
ریاضی سومش هم تا اخر مهر ماه میاد.
ببین درسته که کتاب ریاضی 2 سبز بر اساس ریاضی جدید هستش اما این کتاب فکر نکنم تغییر اساسی داشته باشه فقط من توجه که کردم یه چیزایی اضافه شده حالا شاید از یه چیزایی هم بیشتر باشه من تمام کتاب رو بررسی نکردم.
خودت برو کتاب فروشی این کتاب رو خوب ببین اگه بدردت خورد بگیر.
مولفش بیطرفان هستش اما اینطور که تو مقدمه اومده 2فصل اخر کتاب مخصوصا فصل 7 رو مهندس مویینی(مولف ریاضیات تجربی سبز) تالیف کرده.
موفق باشی.
ولي من متاسفانه رياضي جامع رو گرفتم و ديگه نميخوام سه تا كتاب حجيم ديگه برا اموزش بخونم.
ميخوام يه كتاب جامع باشه در حد شيمي 2 مبتكران يا سه تا كتاب كم حجم برا اموزش . البته فعلا من رياضي 3 رو لازم دارم شايد لازم نباشه بقيشو بگيرم.
حالا با اين اوصاف يه چيزي به من معرفي كنيد من فقط برم اونو بخرم.
نظرتونو درباره رياضي مبتكران هم بنويسيد. اموزش هم داره؟ حجيمه؟
اولین و اصلی ترین دلیلش اینه که کتاب تست ادبیات خوب تو بازار ندیدم. کتاب های تست موجود بر اساس درس ها نوشته شدن نه موضوعات.
کتاب های جداگانه ای که موضوعی تالیف شدن کامل نیستند.یا بخش آموزشش مشکل داره،یا تست ها و یا پاسخ نامه ها.
مثلن آخرین کتاب منتشر شده کتاب آرایه های ادبی نشر الگو (علیرضا عبدالمحمدی) رو که نگاه کنی می بینی طوری استعاره رو درس داده که خود نویسنده هم بعدش میگه خب الان این چی نوشته؟اصلن آموزش درستی نداره.پاسخ نامه اش هم تلگرافی نوشته شده(میتونید از سایت نشر الگو دانلود کنید و ببینید).یا کتاب قرابت همین انتشارات براساس حفظیات نوشته شده که البته به درد دانش آموز نمیخوره.
راستش من خودم در طول سال های تحصیل هرکتابی که برای درس ادبیات دیدم یا باهاش کار کردم توشون کلی اشکال پیدا کردم.
وقتی دیدم میتونم و اطلاعات و دانش و ... برای انجام اینکار دارم تصمیم گرفتم به جای غر زدن که کتاب خوب تو بازار نیست یه کتاب کامل و شامل تالیف کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)