تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 940 اولاول ... 89489539579585586587588589590591592593599639689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

چرا اخر فصل بامن تمیدید نمیکنن

ارسنال
    رئال مادرید
    اینتر

به خصوص این آخریه که خیلی اعصابمو خورد کرد
    بهترین دوران بازیگریم تو اینتر بود تو همه بازیا به جز چند بازی که مصدوم شدم نمرم 7 به بالا بود...تو اکثر بازیهام هم گل میزدم
    Last edited by mehdi_vsgh; 24-01-2009 at 23:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من fa patch رو دانلود و نصب کردم درست کار میکنه ولی وقتی قسمت سیوهاشو تو سیوهای خودم میریزم ارور رو میده:
    Edit date
    load failed because data is from a different version
    download content and update data
    چیکار کنم؟
    راستی اگه میشه نحوه وارد کردن چیزایی مثل توپ.استادیوم.فیس و... رو بگید.
    کسی جوابمو نمیده؟

داره خودمونی میشه 4khane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کسی نمیدونه چه جوری فونت بازیو عوض کنم فارسیا

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

من هم معتقدم مستر لیگ واقعا به درد نخورترین قسمت بازی هست این همه وقت بذاری که چی بشه حالا باز تو اون نیم فصل اگه می تونستی یه 2 3 تا بازیکن حرفه ای بگیری بازم یه حرفی به مسی 60000 هزار پوند پول میدادم و هم 5000 پوند حقوق یعنی کلا ماکسیمم بازیم نیومد مگه امکان داره یه همچین چیزی؟ الکرامه سوریه هم این پیشنهاد رو به مسی بده با کله میره تو تیم
    این نشون میده که چیت کردن پول توی مستر لیگ به درد نمیخوره
    نه اتفاقاً. شما باید محبوبیتت تیمت بالا باشه و در رنکینگ کلی تیمها هم در رتبه خوبی باشی.

من در حالت تاپ پلیر، وری هارد و نقل و انتقالات High، اونقدر ستاره خریدم، که کریس رونالدو رو گذاشتم واسه دفاع

چپ تیم ذخیره هام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من وقتی توی پچ gamingaccess فیس وارد می کنم dont send میده
    مشکلش چیه؟

داره خودمونی میشه 4khane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اقا من --- هم خریدم ولی بازم نمیشه از این سایت دانلود کرد یعنی گزینه دانلود میاد و عددشم صفر میشه ولی دانلود نمیشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

پچ gaming access لینک مستقیمش نیست ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پچ gaming access لینک مستقیمش نیست ؟
    چون حجمش زیاده کسی دیگه خودش رو معطل نمیکنه پچی که مطلق به یه سایت شناخته شده هست رو برداره یه جا دیگه آپ کنه خودتم میدونی که آپلود های حجم زیاد تقریبا روی اینترنت موجود نیست هیچ سایتی اجازه نمیده کاربری بیاد و یه فایل پر حجم رو با لینک مستقیم آپلود کنه. هر چی هست با لینک غیر مستقیم هست معمولا فایلهایی که هم پر حجم هستند و هم دارای لینک مستقیم محصول همون سایتی هستند که اون فایل رو منتشر کرده و روی سرور سایت قرار میگیره و چیزی نیست که آپلود شده باشه. بنابراین برای چنین فایل هایی منتظر نباش لینک مستقیمی به دستت برسه

........................................

فک نکنم به این بشه گفت باگ......شایدم من اشتباه میکنم

این مشکل رو من تو خیلی از بازیها میبینم ..............................
    البته نمیشه گفت خیلی از بازیها من توی gta دیدم فقط معمولا بازیهای نکست جن چنین ایرادهای گرافیکی ندارن محصولات شرکت الکترونیک آرتز هم عاری از این نوع ایرادهای گرافیکی هستند کریسیس با داشتن اون همه آبجکت اصلا چنین چیزهایی توش دیده نمیشه یا مدال افتخار یا پدرخوانده و ...

در هر صورت از شرکت کونامی انتظارها بالاست و من امیدوارم نسخه بعدی این مشکلات رو نبینیم وقتی بازیکنا همدیگرو بغل می کنن دست و پاشون میره تو چش و چال هم یه بار توپ رو شوت کردم توپ درست از وسط سینه بازیکن رد شد از پشتش در اومد افتاد زمین عکسش هم تو تاپیک گذاشتم یه مقدار باید تقویت بشه گروه گرافیکی ولی در کل به نظر من کونامی کاملا فراتر از حد انتظار هست و این که ما انتظار داریم سال بعدی بهتر بشه به خاطر عملکرد قوی این شرکت هست که در امر ساخت بازی فوتبال پیشرفت سریعی داشته و انتظارات مارو از خودش بالا برده

قابل توجه کسانی که دارن مستر لیگ رو بازی می کنن:

اولا حرف اخیرم رو پس گرفتم... خیلی حال میده مستر لیگ نیم پایان فصل D2 هرچی ستاره بود آوردم تو تیم فقط یه چیز مهم می خواستم بگم خدمت اونایی که مستر لیگ رو میخوان شروع کنن اگه بازیکنی به اسم : NOUSHEVAR توی جستجو پیدا کردید بخرید این بازیکن 16 ساله (اولین فصل شروع مستر لیگ) ایرانی هست (New Commer) و رشد عالی داره و تا 91 افزایش پیدا میکنه البته یه مشکل بزرگی داره فوق العاده زشته و سیاه و با قد و قواره نی قلیونی ولی خوب مساله عرق ملیه دیگه باس تحمل کرد
    Last edited by Spaniuly; 25-01-2009 at 11:50.

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان من میخاهم ویندوزم رو عوض کنم لطفا بهم بگید چکار کنم که save بازی هام از بین نره چکار بکنم که بعد از اینکه ویندوز نصب کردم و بازی رو هم نصب کردم تمام save ها رو داشته باشم

داره خودمونی میشه mellllanic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من میخاهم ویندوزم رو عوض کنم لطفا بهم بگید چکار کنم که save بازی هام از بین نره چکار بکنم که بعد از اینکه ویندوز نصب کردم و بازی رو هم نصب کردم تمام save ها رو داشته باشم

برو تو My Documents یه فولدر هست به اسم KONAMI اونو بردار یجا غیر از درایو ویندوز کپیش کن بعد میتونی با خیال راحت ویندوز بریزی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •