چرا اخر فصل بامن تمیدید نمیکنن
ارسنال
رئال مادرید
اینتر
به خصوص این آخریه که خیلی اعصابمو خورد کرد
بهترین دوران بازیگریم تو اینتر بود تو همه بازیا به جز چند بازی که مصدوم شدم نمرم 7 به بالا بود...تو اکثر بازیهام هم گل میزدم
چرا اخر فصل بامن تمیدید نمیکنن
ارسنال
رئال مادرید
اینتر
به خصوص این آخریه که خیلی اعصابمو خورد کرد
بهترین دوران بازیگریم تو اینتر بود تو همه بازیا به جز چند بازی که مصدوم شدم نمرم 7 به بالا بود...تو اکثر بازیهام هم گل میزدم
Last edited by mehdi_vsgh; 24-01-2009 at 23:47.
کسی جوابمو نمیده؟
نه اتفاقاً. شما باید محبوبیتت تیمت بالا باشه و در رنکینگ کلی تیمها هم در رتبه خوبی باشی.
من در حالت تاپ پلیر، وری هارد و نقل و انتقالات High، اونقدر ستاره خریدم، که کریس رونالدو رو گذاشتم واسه دفاع
چپ تیم ذخیره هام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
من وقتی توی پچ gamingaccess فیس وارد می کنم dont send میده
مشکلش چیه؟
اقا من --- هم خریدم ولی بازم نمیشه از این سایت دانلود کرد یعنی گزینه دانلود میاد و عددشم صفر میشه ولی دانلود نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ gaming access لینک مستقیمش نیست ؟
چون حجمش زیاده کسی دیگه خودش رو معطل نمیکنه پچی که مطلق به یه سایت شناخته شده هست رو برداره یه جا دیگه آپ کنه خودتم میدونی که آپلود های حجم زیاد تقریبا روی اینترنت موجود نیست هیچ سایتی اجازه نمیده کاربری بیاد و یه فایل پر حجم رو با لینک مستقیم آپلود کنه. هر چی هست با لینک غیر مستقیم هست معمولا فایلهایی که هم پر حجم هستند و هم دارای لینک مستقیم محصول همون سایتی هستند که اون فایل رو منتشر کرده و روی سرور سایت قرار میگیره و چیزی نیست که آپلود شده باشه. بنابراین برای چنین فایل هایی منتظر نباش لینک مستقیمی به دستت برسه
البته نمیشه گفت خیلی از بازیها من توی gta دیدم فقط معمولا بازیهای نکست جن چنین ایرادهای گرافیکی ندارن محصولات شرکت الکترونیک آرتز هم عاری از این نوع ایرادهای گرافیکی هستند کریسیس با داشتن اون همه آبجکت اصلا چنین چیزهایی توش دیده نمیشه یا مدال افتخار یا پدرخوانده و ...
در هر صورت از شرکت کونامی انتظارها بالاست و من امیدوارم نسخه بعدی این مشکلات رو نبینیم وقتی بازیکنا همدیگرو بغل می کنن دست و پاشون میره تو چش و چال هم یه بار توپ رو شوت کردم توپ درست از وسط سینه بازیکن رد شد از پشتش در اومد افتاد زمین عکسش هم تو تاپیک گذاشتم یه مقدار باید تقویت بشه گروه گرافیکی ولی در کل به نظر من کونامی کاملا فراتر از حد انتظار هست و این که ما انتظار داریم سال بعدی بهتر بشه به خاطر عملکرد قوی این شرکت هست که در امر ساخت بازی فوتبال پیشرفت سریعی داشته و انتظارات مارو از خودش بالا برده
قابل توجه کسانی که دارن مستر لیگ رو بازی می کنن:
اولا حرف اخیرم رو پس گرفتم... خیلی حال میده مستر لیگ نیم پایان فصل D2 هرچی ستاره بود آوردم تو تیم فقط یه چیز مهم می خواستم بگم خدمت اونایی که مستر لیگ رو میخوان شروع کنن اگه بازیکنی به اسم : NOUSHEVAR توی جستجو پیدا کردید بخرید این بازیکن 16 ساله (اولین فصل شروع مستر لیگ) ایرانی هست (New Commer) و رشد عالی داره و تا 91 افزایش پیدا میکنه البته یه مشکل بزرگی داره فوق العاده زشته و سیاه و با قد و قواره نی قلیونی ولی خوب مساله عرق ملیه دیگه باس تحمل کرد
Last edited by Spaniuly; 25-01-2009 at 11:50.
دوستان من میخاهم ویندوزم رو عوض کنم لطفا بهم بگید چکار کنم که save بازی هام از بین نره چکار بکنم که بعد از اینکه ویندوز نصب کردم و بازی رو هم نصب کردم تمام save ها رو داشته باشم
برو تو My Documents یه فولدر هست به اسم KONAMI اونو بردار یجا غیر از درایو ویندوز کپیش کن بعد میتونی با خیال راحت ویندوز بریزی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)