میبنی تو رو خدا به خاطر نیم نمره دارم یه درسی رو می افتممیان ترم رو هم باز نمیکنن تا به من رسید میان ترم ها رو بستن
میبنی تو رو خدا به خاطر نیم نمره دارم یه درسی رو می افتممیان ترم رو هم باز نمیکنن تا به من رسید میان ترم ها رو بستن
سلام ... رفتم uni ببینم اصلا استادها میان uni و هیچ سر میزنن یا نه ؟ مدیر گروه یکی از رشته ها که قبلا واسه کامپیوتر بود شوخی گفت : نه بابا ... همه رفتن مسافرت دبی ... دانشگاه کجا بود
میبینید بچه ها ؟؟؟
استاد هم زنگ زدم ولی گوشی رو برنداشت ... sms بدم؟ ... یک نکته ای رو در نظر بگیرید که استاد خانم هستا
تا جایی که میتونی sms نده ( تجربه شخصی ) . تا 10 ام سعی کن پیداش کنی باهاش رو در رو صحبت کنی ( تا اونجایی که بهم گفتم تا 16 ام وقت برای تغییر نمره هست ) اگه نشد یه email اگه اونم نشد در اخر sms . برات ارزوی موفقیت میکنم چون حالتو درک میکنم
واقعا pnu بیدر و پیکر تر پیدا نمیشه
سلام دوستان
خب استاد در بخش اعتراض نوشته بود : نمره تغییر نیافت . همین . چقدر صریح و واضح
یک سوال دارم دوستان : میشه حالا من اون درس پیش نیاز رو ترم بعد یعنی ترم 3 بر ندارم و به جاش ترم 4 بردارم؟ ... پس نیازها رو قبول شدم ... خب کارشناس رشته باید تائید کنه انتخاب واحد ترم بعد من رو درسته ؟ مثلا باهاش صحبت کنم که انتخاب واحد من رو تائید کنه و بزاره من ترم 4 بردارم ... نمیشه مثلا تعهدی - چیزی داد که ترم 4 براشت این درس رو حتما ...
اگر تجربه ای در این خصوص دارید و شدنی هست که برم سراغ مدیرگروهمون وگرنه که هیچ
قوانین مشروطی پیام نور هم مثل سایر دانشگاه هاست؟
یعنی 2 ترم متوالی مشروطی ، اخراج میکنن؟
پیام نور میگن 3 ترم مشروط بشید اخراجید
خودم تا الان همچين كاري رو انمجام ندادم ولي شنيدم ميشه اينكاري كه ميگي رو انجام داد البته اگه سيستم ارور نده كه اونم بايد بري صحبت كني تا قبول كنن.
نه فرق ميكنه با همه ي دانشگاه ها...قوانین مشروطی پیام نور هم مثل سایر دانشگاه هاست؟
یعنی 2 ترم متوالی مشروطی ، اخراج میکنن؟
از بچه هامون تا الان بيشتر از 3 ترم مشروطي چه معدل چه واحد داشته ولي هنوزم اجازه ي ادامه بهش دادن!
خودم شنیدم در پایان دوره اگه معدلش مشروط باشه ، بهش مدرک نمیدن،یعنی مهم نیست چند ترم مشروط بشن، مهم اینه که در پایان دوره مشروط نباشه
سلام
قضیه این طرح فراگیر پیام نور چیه؟
مدارکش معتبره؟
احتمالا همينطوري باشه كه ميگين.
سلام...سلام
قضیه این طرح فراگیر پیام نور چیه؟
مدارکش معتبره؟
پذيرش دانشجو از طريق ازمون و با توجه به نمراتي كه از ازمون ميگيري.
مدركش با ورودي هاي سراسري فرقي نداره و فقط از نظر شهريه با هم فرق مي كنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)