تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 905 اولاول ... 89489539579585586587588589590591592593599639689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام چند تا سوال داشتم
    من میخواستم تندر90 بخرم ولی شنیدم اگه لاستیک کرذگیر پولوس پاره بشه واسگازین خالی میشه و گریبوکس داغون میشه ایا صحت داره؟ من که خورد تو ذوقم و از خرید منصرف شدم
    و یه سوال دیگه 405 slx tu5 بازار خرید و فروشش تو اصفهان خوبه یا افتضاحه؟
    ارتباط مستقیمی بیین گردگیر و واسکازین نیست همونطور که فرمودند اول پلوس خراب می شه و بعد کایه نمد گیرباکس و بعد نشتی پیدا می کنه و در آخر گیرباکس خراب می شه که اگه در تمام این مدت متوجه نشید جای تعجب داره
    لوگان تا کیفیتش خراب نشده ماشین خوب و روانی هست و خیال رو راحت نگه می داره البته ظاهرش مخصوصن درونی جالب نیست به نظر من که اون هم سلیقه ای هست می تونست مدا دیگه ای به همون نسبت بیاد که زیبا تر هم باشه
    و تا وقتی قطعاتش گیر بیاد خرابی کمی هم داره و افت قیمتش پایینه

2. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا مشکل یافت شد باطری خالی کرده. اصلا نمیدونم چرا دیروز تا حالا خالی کرده یعنی 24 ساعت هم نشده هیچی هم که روشن نمونده بود. فقط سر سیم باطری هر دو تاش کهنه ست و خوب محکم نمیشد و احتمال میدم واسه همون باشه و یکی هم اینکه یه 10 روزی میشد ماشینو جایی نبرده بودم و فقط چند دقیقه ای درجا کار میکرد. حالا فردا دو تا سرسیم باطری رو عوض میکنم برنجی میندازم. باید دینام رو هم چک کنم ببینم خوب شارژ میکنه یا نه.....................
    باتری همینه اگه درست شارژ نشه خالی می شه و اینکه شما در طی این 10 روز فقط از باتری کم کردین و ماشین تا نیم ساعت حرکت متعادل نکنه آنچنان شارژ نمی شه یعنی فایده ای نداره بهتره در موقعی که نمی خواید برای چند روز از ماشین استفاده کنید بست باتری رو بر دارید

4. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام و عرض ادب

راستی چسبی که زدم دوقولوی uhu بوده که فک میکنم یکی از بهترین چسبهای صنعتی باشه .
    ترموستات رو عوض نکردم از اول همین روش بوده .وقتی درحرکتم امپررو خط اوله ایا زیاده ؟ اگه لازمه عوض کنم چه شماره ای و چه مارکی رو پیشنهاد میدین .
    در انتها بی نهایت سپاسگزارم از جوابهای بسیار کارامدتون جناب سامی عزیز.
    ترموستات خیلی خطرناک و مهمه ممولن اولیش خیلی کار میده ولی اگه جام کرد و 30 ثانیه دیر بش برسید دیگه کار تمومه
    حتی ترموستات نو رو هم اعتماد نکنید

6. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازديد و رگلاژ لنت ترمز عقب پژو 206 تيپ 2

لطف کنید یه توضیحی در مورد بازدید و رگلاژ لنت ترمز عقب پراید هم بزارید
    برای پراید اول اگر هر دو چرخ ترمز میزانی دارند
    تا مدلی با پیچ کنار ترمز دستی
    بعد از اول با باز کردن یک پیچ چرخ و جک
    و سپس تعوض لنت پد انجام میشه و مراحلش تقریبن مشابه 206

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    اين که بگيم همه ى ال نود ها مشکل گردگير پلوس دارند و بعد مدتى پاره ميشه و گيربکس را داغون مى کنه به نظرم اشتباهه
    اين مشکل ممکنه براى همه ماشين ها پيش بياد چون گردگير لاستيکيه و ممکنه پاره بشه يا حتى بست اون که از نوع فشارى است باز بشه .
    خب اگه حالا گردگير پاره بشه اول گيريس داخلش به مررور خالى ميشه و اول پلوس را داغون مى کنه و بعد گيربکس البته راننده بايد هواسش جمع باشه که چنين مشکباتى پيش نياد . من خودم اول مورده که تا حالا مى شنوم . ببيشتر اين خرابى و پارگى گردگير براى ماشين هاى پىش مياد که ارتفاع زده باشند .
    سلام
    بنده گردگیر ماشینهای خارجیِ با کیفیت رو با گردگیرهایِ ساختِ مالِ مردم خورهایِ داخلی رو با هم مقایسه کردم
    گردگیر تویوتا که ساخت ژاپن هست , بسیار مات هست مثل تیوب و اصلاً بو نداره و راحت کش میاد و خودِ گردگیر هم بلند ساخته شده یعنی چینهاش زیاده و با فرمانِ کاملاً پیچیده هم باز خیلی کش نمیاد و تا 10 سال هم عمر میکنه
    گردگیر ایرانی , براق , بوی کفش چینی میده چون از لاستیک بی کیفیت درست شده , خوب کش نمیاد , عمداً کوتاه ساخته شده تا هم کمتر بشه هزینه ی ساختش هم زودتر پاره بشه
    بزودی ساخت بهترین گردگیر پلوس در خانه رو آموزش میدم
    گردگیری که از تیوب پنجر شده یا پاره درست میشه و چسب کفش
    نصبش هم نیازی به باز کردن جلوبندی نداره
    این گردگیر اگر با دقت و حوصله درست بشه تا 5 سال هم عمر میکنه
    هزینه اش هم از 5000 تومن هم کمتره !!!
    اگر عمری باقی بود بزودی در تاپیک صرفه جوئی درجش میکنم
    این گردگیر تا 300 هزار تومن صرفه جوئی داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام خدمت اساتید و فعالان عزیز
    در مورد اصطلاح "کمک فنر فرمان نشتی داره" دقیقا روغن کجای ماشین کم میشه؟ واسکازین؟
    بعد نام دیگر کمک فنر فرمان "جک هیدرولیک" هست؟
    خودرو پژو 405با سپاس
    سلام
    در سیستم فرمانِ هیدرولیک یک جکِ هیدرولیک هست که با روغن کار میکنه (درست مثل جکِ روغنی که باهاش ماشین رو بلند میکنیم
    این جکِ هیدرولیکِ روغنی با استفاده از نیروی موتور کار میکنه
    نیروی موتور یک پمپ هیدرولیک رو به کار میندازه که با تزریق روغن به داخلِ جک اون رو به حرکت درمیاره و میله ی جک آرام اما با قدرت به چپ و راست حرکت میکنه و چرخها

عکسهای بیشتر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] work car hydraulic steering&hl=en&ie=UTF-8&tbm=isch&ei=EJOqVLS0AeSnygPYjIGICw&start=14&sa =N
    هیدرولیک فرمان 405

====================================
    اما یک چیز دیگه هم هست که به سیستم فرمان وصل میشه تا اگر تایر جلو ترکید , فرمان یکدفعه بپیچه و ماشین منحرف نشه و راننده بتونه ماشین رو کنترل کنه
    این سیستم چیزی نیست جز یک کمک که یک سرش به شاسی وصل میشه و سر دیگرش به میله ای که چرخهای جلو رو به چپ و راست حرکت میده

با نصب این کمک فرمان کمی سفت میشه اما دیکه یکدفعه به چپ و راست نمیپیچه

این سیستم برای ماشینهائی که دائماً باید برند بیرون شهر خیلی مفید هست و از خطر تصادف و چپ شدن در موقع ترکیدن لاستیک جلو جلوگیری میکنه
    اگر یادتون باشه حدود یک سال پیش دو اتوبوس با هم شاخ به شاخ شدند در اتوبان !!!! و حدود 40 نفر کشته شدند
    اگر اتوبوس این سیستم رو داشت , بعد از ترکیدن لاستیک جلوش منحرف نمیشد و گارد ریل رو نمیشکست و نمیرفت توی لاین مقابل و شاخ به شاخ بخوره به یک اتوبوس دیگه و آتش بگیرند

12. 7 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ترموستات خیلی خطرناک و مهمه ممولن اولیش خیلی کار میده ولی اگه جام کرد و 30 ثانیه دیر بش برسید دیگه کار تمومه
    حتی ترموستات نو رو هم اعتماد نکنید
    چه ترموستاتی الان خوب کارمیده !! لطفا اسمشو بعد اینکه من تازه واشر سرسیلند عوض کردم چون خوردگیه سیلندم بالا بوده صلاح هست اب مقطر با یک لیتر ضد یخ بریزم یا نه .
    وایا اب مقطر اتوشویی خوبه یه اب معمولی نظرتون چیه در ضمن گاراژ هم دارم شبا گرمه جاش مگه اینکه در طی روز سرد بشه و ماشین 2 ساعت بخابه جایی یخ بزنه .ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم
    من میخواستم تندر90 بخرم ولی شنیدم اگه لاستیک کرذگیر پولوس پاره بشه واسگازین خالی میشه و گریبوکس داغون میشه ایا صحت داره؟
    من که خورد تو ذوقم و از خرید منصرف شدم
    سلام
    گردگیرهای پلوس 2 تا هست که داخلش گیریس هست و به واسکازین داخلِ گیربکس ارتباطی نداره

پلوس از یک طرف به گیربکس وصله و از سر دیگه به دیسکِ چرخ یهنی نیرو رو از گیربکس منتقل میکنه به چرخ

اگر پلوس رو از گیرلکس دربیارین , واسکازین توی گیربکس میریزه بیرون

علت نصب گردگیر و گیریس داخل گردگیر اینه که داخلش یک مَفصَل هست که بدون گیریس زود خورده و سائیده و خراب میشه

اگر گیریس توی گردگیرها مرغوب باشه و راننده هم درست و عاقلانه رانندگی کنه , تا وقتی که گردگیرها سالم باشه , پلوسها خراب نمیشه

15. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چه ترموستاتی الان خوب کارمیده !! لطفا اسمشو بعد اینکه من تازه واشر سرسیلند عوض کردم چون خوردگیه سیلندم بالا بوده صلاح هست اب مقطر با یک لیتر ضد یخ بریزم یا نه .
    وایا اب مقطر اتوشویی خوبه یه اب معمولی نظرتون چیه در ضمن گاراژ هم دارم شبا گرمه جاش مگه اینکه در طی روز سرد بشه و ماشین 2 ساعت بخابه جایی یخ بزنه .ممنونم
    ترموستات که همون شرکتی بد نیست و خوشون نمی ذارند کسی کمتر از 87 نصب کنه
    ولی همیشه مواظبش باشید
    اینکه از آّب مقطر استفاده کنید و الان که نو شده دیگه اب معمولی نریزید و رادیاتور رو هم تمیز کنید
    ضد یخ روو چه تابستان و چه زمستان باید ریخت اما نفوذ پذیری داره پس اول مطمئن شید که نشتی نداره بعد یک لیتر رو با ضد یخ عوض کنید و هواگیری مناسب رو فراموش نکنید
    آب مقطر اتوشویی هم نکته جالبیه در صورتی که تمیز باشه و ب چیزی قاطی نشه می تونه خوب باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    گردگیرهای پلوس 2 تا هست که داخلش گیریس هست و به واسکازین داخلِ گیربکس ارتباطی نداره

پلوس از یک طرف به گیربکس وصله و از سر دیگه به دیسکِ چرخ یهنی نیرو رو از گیربکس منتقل میکنه به چرخ

اگر پلوس رو از گیرلکس دربیارین , واسکازین توی گیربکس میریزه بیرون

علت نصب گردگیر و گیریس داخل گردگیر اینه که داخلش یک مَفصَل هست که بدون گیریس زود خورده و سائیده و خراب میشه

اگر گیریس توی گردگیرها مرغوب باشه و راننده هم درست و عاقلانه رانندگی کنه , تا وقتی که گردگیرها سالم باشه , پلوسها خراب نمیشه
    منم تا حالا هرچه گردگیر پولوس دیدم بهمین صورت بوده ولی در مورد تندر اینجوری شنیدم اونم از مکانیک!؟
    لطفا یه سرچ تو گوگل بزنید بعضی ها گفتند این بلا سرشون اومده شما ببینید چیزی دستگیرتون میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •