سلام دوستان من یه مشکلی دارم .. اینکه fsx من همیشه هنگ و کرش می کنه .. کسی می دونه چرا ؟
سلام دوستان من یه مشکلی دارم .. اینکه fsx من همیشه هنگ و کرش می کنه .. کسی می دونه چرا ؟
چطور میشه هواپیما رو خاموش یا روشن کرد؟ توی بعضی هاشون یه سوییچ هست وقتی اونو میزنم خاموش میشه ولی اونایی که ندارن رو چیکار کنم؟
اگه میتونید به سوالی که دو پست قبل پرسیدم هم جواب بدین. ممنون
با ctrl+E موتورها روشن میشن.تو موتورهای جت یه کم طول میکشه باید صبر داشته باشی.اگه هواپیما دو موتوره باشه اول موتو شماره 2(سمت راست هواپیما) روشن میشه بعد شماره یک.باید از تو نشانگر دورموتور نگاه کنی که هر دو موتور یه درصد برابر رو نشون بدن.معمولا 24 درصد.با ctrl+shift+F1 هم خاموش میشن. اگه نسخه نوین پندار داری اول کتابو کامل بخون بعد پرواز کن.
دیشب بعد از دو ساعت و نیم پرواز مسیر مهرآباد-آنتالیا،وقتی فقط دو متر با گیت فاصله داشتم تا توقف کنم یه دفعه یه ماشین سوخت رسان از دور
اومد بدون هیچ هشداری از طرف برج و بدون اینکه ماشینو متوقف کنه اومد زد چرخ عقب هواپیما.هیچی دیگه پسنجر به خاطر کرش هیچ امتیازی بهم نداد
منم مجبور شدم بدون سیو کردن بیام بیرون.یعنی اون لحظه هر چی فحش بلد بودم به راننده کامیونه دادم.میخواستم سر خودمو بکوبم دیوار.حالا هم از غصه
زدم همه ماشینهای زمینی فرودگاه رو غیر فعال کردم.خواستم شما هم در جریان باشید.ممنون
Last edited by asemanair; 06-09-2012 at 08:54.
شاید موقع نصب مشکل پیش اومده.شبیه ساز رو کاملا پاک کن و مطمئن شو که کامل پاک شده.بعد تو یه درایو دیگه به غیر از درایو قبلی نصب کن.اگه مشکل حل نشد ویندوز رو عوض کن.اگه بازم عوض نشد یه dvd دیگه بخر.اگه بازم حل نشد شاید سخت افزارت برا این شبیه ساز ضعیفه.
Last edited by asemanair; 06-09-2012 at 09:00.
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی میخوام با هواپیما های معمولی یا جت take off کنم به راحتی این کارو میکنم ولی وقتی با هواپیما های مسافربری نمیتونم تا میخوام
از زمین بلند بشم تا یه ارتفاع کمی بالا میره و بعد میافته پایین هواپیما هم بویینگ 747 بود.
اگه میتونین take off رو کمی توضیح بدین شاید من اشتباه میکنم من این کارو میکنم ( طبق آموزش خود سی دی با هواپیما cessna 525) :
1- با کلید F4 قدرت موتور رو تا آخر بالا میبرم.
2- وقتی به سرعت مناسب رسید با کلید num 2 هواپیما رو از روی زمین بلند میکنم و بعد چرخ هارو میبندم.
3- بعد وقتی تا ارتفاع مناسبی بالا رفت کلید num 8 رو میزنم تا هواپیما تو ارتاع ثابتی بمونه.
برای هواپیماهای بزرگ باید سرعت بلند شدنت اونقدر زیاد باشه که موقع بلند شدن استال نکنه.با هر هواپیمایی که پرواز میکنی باید این اطلاعات رو در موردش بدونی:
1-حداقل سرعت لازم برای برخاستن-2- حداکثر سرعت پرواز کروز-3-سرعت استال-4- سرعت لازم برای نشستن(30 درصد بیشتر از سرعت استال).
اینا رو که بدونی میتونی هواپیما رو هدایت کنی.برای هدایت 747 هنوز خیلی زوده.عجله نکن.فعلا با سبک بپر.
Last edited by asemanair; 06-09-2012 at 09:22.
سلام من یه سوال داشتم انلاین این بازی چه جوری هست یعنی ادم باید چه کار کنه اونجا ؟
بعد چرا دیگه نیستین همتون رفتین ؟
آیا برای fsx تو win7 64 bit باید نرم افزار یا فایل خاصی رو نصب کنم.آخه از اون موقعی که ویندوز 7 رو نصب کردم مشکل داره.![]()
ٌفحه ی اول رو بخونیدسلام دوستان من یه مشکلی دارم .. اینکه fsx من همیشه هنگ و کرش می کنه .. کسی می دونه چرا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کار نیاز به آموزش تخصصی داره...چطور میشه هواپیما رو خاموش یا روشن کرد؟ توی بعضی هاشون یه سوییچ هست وقتی اونو میزنم خاموش میشه ولی اونایی که ندارن رو چیکار کنم؟
اگه میتونید به سوالی که دو پست قبل پرسیدم هم جواب بدین. ممنون
برای شما که مبتدی هستید فعلا از CTRL+E استفاده کنید و Shift+CTRL+F1 برای خاموش شدن و ببینید کدوم اجزا کار میکنن توی کابین میفهمید
شما Flaps رو روی 10 بزارید و با سرعت 160 نات آؤام آرام بلند بشید ...نوشته شده توسط kiar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی میخوام با هواپیما های معمولی یا جت take off کنم به راحتی این کارو میکنم ولی وقتی با هواپیما های مسافربری نمیتونم تا میخوام
از زمین بلند بشم تا یه ارتفاع کمی بالا میره و بعد میافته پایین هواپیما هم بویینگ 747 بود.
اگه میتونین take off رو کمی توضیح بدین شاید من اشتباه میکنم من این کارو میکنم ( طبق آموزش خود سی دی با هواپیما cessna 525) :
1- با کلید F4 قدرت موتور رو تا آخر بالا میبرم.
2- وقتی به سرعت مناسب رسید با کلید num 2 هواپیما رو از روی زمین بلند میکنم و بعد چرخ هارو میبندم.
3- بعد وقتی تا ارتفاع مناسبی بالا رفت کلید num 8 رو میزنم تا هواپیما تو ارتاع ثابتی بمونه.
برای هواپیماهای بزرگ باید سرعت بلند شدنت اونقدر زیاد باشه که موقع بلند شدن استال نکنه.با هر هواپیمایی که پرواز میکنی باید این اطلاعات رو در موردش بدونی:
1-حداقل سرعت لازم برای برخاستن-2- حداکثر سرعت پرواز کروز-3-سرعت استال-4- سرعت لازم برای نشستن(30 درصد بیشتر از سرعت استال).
اینا رو که بدونی میتونی هواپیما رو هدایت کنی.برای هدایت 747 هنوز خیلی زوده.عجله نکن.فعلا با سبک بپر.
خیر این فایل رو دنلود کنید و بریزید توی System 32 و فولدر بازیآیا برای fsx تو win7 64 bit باید نرم افزار یا فایل خاصی رو نصب کنم.آخه از اون موقعی که ویندوز 7 رو نصب کردم مشکل داره.![]()
قابل توجه دوستداران و علاقه مندان به سیمولاتور پرواز
دور دوم پذیرش خلبان در ایرلاین مجازی پایلت آو پرشیا آغاز شد.
Last edited by homa2012; 07-09-2012 at 22:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)