تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 589 از 3745 اولاول ... 8948953957958558658758858959059159259359963968910891589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

پنج سال 512 داشتم شبانه رایگان.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

قبلا چجوری بود و الان چجوریه؟
    شما ساعت رایگان رو هم تست کن ببین فرقی کرده یا نه
    شبانتون رایگانه یا نیم بها؟
    قبلا 128 داشتم هر موقع یه سرعتی داشتم مودم disbale و enable میکردم سرعت عوض میشد ! از 64 میشد تا 320 سرعت شبانه هم همون بود ولی الان که 512 زدم سرعت بالاتر از 192 هم دیگه نمیره باز قبلا بهتر بود !!

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

این عکسا رو نگاه کنید ... خیلی جالبه .. .

من تا دیروز که 128 داشتم سرعتم تا 320 هم میرفت از امروز که 512 گرفتم سرعتم نصف هم نشده بیشتر از 192 کیلوبایت نمیشه !!! ( عجایب اسیاتک هست دیگه)

من هر موقع کامپیوتر خاموش میکنم یا مودم Enable یا Disable میکنم سرعت عوض میشه !!

این تست دقایقی پیش انجام دادم به فاصله های زمانی تقریبا یک دقیقه ، میبینید هر بار سرعت عوض میشه !

4. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان يه لطفي كنيد منو راهنمائي كنيد
    من سرويس b2-15 رو گرفتم 3 ماهه 512 حجم 15
    100 هم از من گرفت
    بعد يه هفته ديدم واسم 128 سه ماهه 15 گيگ فعاله
    رفتم بهشون گفتم بعد كه چك كرد گفت كه آره براتون اشتباه فعال كردم الان درستش كردم
    شما از حجمتون 5 گيگش رفته بود و 10.5 گيگ داشتين
    الان برات يه 3ماهه 512 شيش گيگ فعال كردم و 5 گيگ حجم اضافه شما الان بايد پول اون 5 گيگ رو فقط به من بدين كه ميشه 28 تومن...!!!
    منم چون آشنابود حوصله دعوا نداشتم حالا جالب اينجاست كه همون 128 ـه سرعت دانلودش رو 120 بود اين 512 ـه به زور به 60 - 70 ميرسه تو تمام روز و با هر لينكي كه چك كني..
    بعدشم من تو فرم هم نوشته بودم كه 15 گيگ سه ماهه 512 ميخوام اينا اشتباه فعال كردن تقصير من چيه
    بعدشم كه ميخوان برم تغيير بدن چرا اندازه حجم خودم كه 10 گيگ بوده بازم بايد پوله 5 گيگ ديگه بدم؟؟
    چرا اينقد سرعتش پايينه و 128 و 512 ش نه تنها فرقي نداره بلكه 512 سرعت دانلودش پايين تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بوw! دمتون گرم... هيشكي كه جواب نداد... ميثم تو اقلا يه چيزي بگو...
    ميگم من تو سايت ارم نت هم ديدم كه بايد آخر نام كاربري n بذاري واسه دانلود شبانه...
    من الان 15 روز نيس گرفتم 20 گيگابايت حجمم پريده... خواهشا هم جريان بالا رو راهنمائي كنيد هم بگين چجوري جلو نام كاربري n بذارم
    آخه اينترنت من كه با كانكشن نيس... كابل شبكه رو ميزنم وصل ميشه...
    خواهشا دوستان راهنمائي كنيد :|

6. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

ميگم من تو سايت ارم نت هم ديدم كه بايد آخر نام كاربري n بذاري واسه دانلود شبانه...
    من الان 15 روز نيس گرفتم 20 گيگابايت حجمم پريده... خواهشا هم جريان بالا رو راهنمائي كنيد هم بگين چجوري جلو نام كاربري n بذارم
    والا این مسخره بازی هست که ارم نت برای شما درآورده، وگرنه برای ما اتوماتیک هست، تا اونجا که میدونم روی بعضی کارت اینترنت های Dial Up چنین چیزی می نوشتن.

باید برای این کار، به مودم وصل بشی (معمولا آدرسش 192.168.1.1 هست) بعدش اونجا نام کاربری رو یه n بش اضافه کنی.

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دقيقا كجاش ميشه يوزر نيمو تغيير داد؟ از چه ساعتي رايگانه؟
    بعد در مورد پست خودم كه نقل قول كردم چي ميشه نظرتونو راجب اونم بگين؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دقيقا كجاش ميشه يوزر نيمو تغيير داد؟ از چه ساعتي رايگانه؟
    بعد در مورد پست خودم كه نقل قول كردم چي ميشه نظرتونو راجب اونم بگين؟

در مورد پست قبلیتون باید بگم که این مشکل کلا از نمایندگیتون هست، هم اینکه سرعت 128 روی 1مگ - 512 روی 512 بسته شده، هم اینکه ازتون برای 5 گیگ پول گرفتن.
    حالا 3 ماهه شش گیگ؟ یا 3 ماهه هر ماه شش گیگ؟ اگر که 3 ماهه شش گیگ باشه، شما باید برین پول 9.5 گیگ ترافیک رو پس بگیرید (5+6-10.5) اگر گزینه ی دومه، یعنی سه ماهه، هر ماه 6 گیگ شما باید برید پول 2.5 گیگ رو بشون بدید (5+18-10.5). ولی فکر کنم کلا مسئول فروش مشکل داشته و کلاس سوم دبستان رو هم پاس نکرده

حالا فرق سرعت این دو سرویس، به جز تفاوت سرعت روزانه، توی سرعت شبانه اس، یعنی اینکه سرعت ها در مدت زمان شبانه(زمان و بازه ی زمانی دقیقش رو باید برید از نمایندگی بپرسید، ولی معمولا 2-8 هست) واقعی میشن، یعنی کسی که 512 داره، حداکثر سرعت دانلودش 64 KBps و اونی که 128 داره، حداکثر سرعتش 16KBps میشه. این مشکل نمایندگیه که سرعت روزانه ی 128 رو روی 1 مگ ولی سرعت 512 رو واقعی و روی 512 بسته، فکر کنم اگر تذکر بدید ممکنه 512 شما رو هم روی 1 مگ یا 2 مگ ببندن انشاا...

در مورد مودم و تغییر یوزرنیم هم باید یه عکس از صفحه ی اصلی مودمت بگیریم شاید بتونیم کمک کنیم، چون فرق میکنه برای مودم های مختلف. اگر مودم مال شما نیست و مسئولش یوزرنیم رو بلده تغییر بده، میتونی ازش سوال بپرسی (مطمئنا میدونی که یوزر و پس ورود به مودم Admin هست)
    مثلا من مال مودم خودم (Aztech) رو از اینجا میتونم تغییر بدم.

Last edited by soroosh_cz; 21-02-2012 at 01:23.

10. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سرویست الان اینه؟
    اینترنت 512 کیلو بیت حجمی 5 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان)
    که سه ماهه میشه 15 گیگ
    اگر اینه که قیمتش باید حدودا 65 تومن باشه برای سه ماه
    ( البته بجز رانژه و پشتیبانی حضوری که اینا میشه 25 تومن و مودم که نمیدونم از شرکت گرفتی یا نه.)
    که با این موارد اضافه حدود 90 تومن میشه.

==========

تو این یک هفته که گذشت روز ها دانلود داشتی؟ یعنی این 5 گیگ که میگه ، روز مصرف شده یا شب؟

1 - اگر روز مصرف شده که خوب 5 گیگ از سرویس جدیدت کم می کنه و نباید هزینه اضافه بدی. یعنی الان باید سرویس 512 با 10 گیگ حجم داشته باشی بدون اینکه هزینه اضافه بدی تازه باید طلبکار هم باشی که چرا سرویست 1 هفته 128 بوده

2 - اگر شب مصرف شده که تا اونجایی که من میدونم شب ها اتوماتیک تبدیل به رایکان میشه و ساعت حدودا 8 هم
    Session-Timeout می زنه و نیاز به تغییر یوزر نیم نیست
    تهران که اینطوریه شما یه زنگ بزن 1844 از پشتیبانی خودت بپرس بگو فلان نمایندگی اینطوری گفته.
    من که تماس گرفتم گفت که نیاز به تغییر نیست و اتوماتیک رایگان میشه.
    در هر صورت حتی اگر
    تو این یک هفته در شب که دانلود کردی 5 گیگ حجم استفاده کرده باشی باز هم حالت بالا پیش میاد
    یعنی باید سرویس شما تبدیل بشه به 512 با 10 گیگ حجم

الان برات يه 3ماهه 512 شيش گيگ فعال كردم و 5 گيگ حجم اضافه شما الان بايد پول اون 5 گيگ رو فقط به من بدين كه ميشه 28 تومن...!!!
    من متوجه نشدم چرا به شما گفته باید 28 تومن بدی برای 5 گیگ...مگه 5 گیگ به شما دارن حجم میدن؟
    اگر 5 گیگ به شما حجم میدن که با احتساب 10 گیگی که باقی مونده بود باید 15 گیگ بشه نه 11 گیگ!
    این 11 گیگ تقریبا همون حجمیه که خودتون داشتید چون میگید 15 گیگ بودید که 5 گیگ استفاده شده. که میشه همون 10-11 گیگ

مگر اینکه توی طول این یک هفته 9 گیگ از حجم شما کم شده باشه در اینصورت محاسبات اون طرف درسته.
    یعنی 9 گیگ از 15 گیگ کم شده و 6 گیگ باقی مونده و 5 گیگ هم اضافه میدن که میشه 11 گیگ.

برای اینکه دقیقا مشخص بشه که شما توی طول این یک هفته چقدر مصرف داشتی ، برو تو این صفحه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک تصویر ازش بذار اینجا (البته ip و.. رو پاک کن قبل اینکه اینجا بذار) که بررسی کنیم ببینیم چی به چیه.

حالا فعلا که دقیق مشخص نیست چی شده ولی اگر یه موقع دیدیم داره زرنگی می کنه اون نمایندکی
    برای شکایت با آقای کشاورزی صحبت کن 1844 رو بگیر بعد 6
    یا اینکه شماره مستقیمش رو بگیر: 82144254
    البته اینا برای تهرانه نمیدونم سایر شهر ها رو هم پاسخ می دن یا نه.

12. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

یه ادم خیر بیاد نحوه کانفیگ مودم 2730 دی لینک رو اموزش بده
    میرید بهشت......

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کانفیگ کار خاصی نداره
    من با مودم شما کار نکردم تاحلا
    یه تصویری از صفحه مودم بذار
    دفترچه هم باید داشته باشه احتمالا که توش توضیح داده

ولی در کل به این این صورته که

1 - تو ادرس بار آی پی رو می زنی
    2 - حالا تو صفحه مودم دنبال گزینه setup می گردی (یا مشابهش مثلا interface setup و...)
    3 - اونجا یه سری گزینه است که باید ردیفشون کنی.
    اینترنت و وایرلس(اگر داشته باشه مودمت) و lan
    میری تو قسمت اینترنت اونجا باید VPI رو بذاری روی 0 و VCI رو بذاری 35
    بعد نوع ارتباط رو هم می تونی PPPoE بذاری یا Bridge که اولی بهتره بعد همونجا یوزر نیم و پسوورد رو می زنی و سیو می کنی.
    همین.

اگر در قسمت شماره 3 به مشکل خوردی یه تصویری از صفحه مودمت بعد از اینکه آی پی رو زدی بذار.

15. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •