نه من می خوام تو قسمت ساخت سیمز به صورت template باشه نمیشه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم
من چطور می تونم سهام یه شرکت رو بخرم یا یه شرکت بسازم ؟
نه من می خوام تو قسمت ساخت سیمز به صورت template باشه نمیشه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم
من چطور می تونم سهام یه شرکت رو بخرم یا یه شرکت بسازم ؟
Last edited by sam-16; 14-12-2011 at 13:50.
خب منم همینو گفتم دیگه
--------------
چرا میشه خرید ولی نمیشه شرکت ساخت.
روی هر شرکتی که کلیک کنی قیمتش رو میزنه توی یکی از گزینه ها.
از طریق کامپیوتر هم میشه خرید
من میزنم اما تو اون قسمت ساخت سیمز نمیاد![]()
سلام
شانس دیدن تک شاخها در شب 40 درصد هست. تک شاخها تحت شفقهای قطبی یا ابرهای نزدیک به زمین ظاهر میشن. شما باید نقشه شهر رو از ساعت 8 شب تا 5 صبح زیر نظر داشته باشید تا اینکه بتونید این ابر رو ببینید. اگر این ابر نباشه اون شب نمیتونید تک شاخ رو ببیند.
محلهای ماهی گیری خارج از شهر جاهای معمول برای روئت تک شاخ هستن مخصوصا محل تصفیه آب و قله Cinnamon در دشت Appaloosa
برای اینکه بتونید با تک شاخ دوست بشید باید چندین مرتبه ببنیدیش و باهاش ازتباط دوستانه برقرار کنید و بعد به خانواده اتون دعوتش کنید.
اطلاعات بیشتر:
اگر هم حالشو ندارین که برین دنبالش بگیردین اینجا یه پک هست که میتونید دانلود کنید و توی سیمزتون نصبش کنید بعد یه تک شاخ ماده بنفش و مشکی توی سیمزتون اضافه میشه که موقعی که میخواید یه خانواده رو بسازید توی قسمت ساختن سیمز فعال میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یکی دیگه:
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو یکی دیگه:
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدI give you NO GUARANTEE. DOWNLOAD AND INSTALL AT YOUR OWN RISK.
Last edited by ghazal86; 15-12-2011 at 16:43.
این تک شاخ هایی که میشه خودمونه بسازیم هم مث اون تک شاخ شهر مود خوب به سیمز ها میده؟ وقتی با اون تک شاخ اصلی دوست میشی یا بغلش می کنی مودتو بالا می بره و سیمزها نورانی میشن با این تک شاخ ها هم این اتفاق می افته؟
شما توی قسمت ساخت سیمز ، آدمتو بساز بعد همینجوری سیوش کن. میره توی قسمت سیمز های آماده.
اگه بازم متوجه نشدی با تصویر نشون بدم.
هیییییییمیشه نشون بدی؟
دوستان ، من تازه می خوام بازی رو دانلود کنم ، یه سوال ، این افزونه ها که منتشر شده دقیقا چی هستن و آیا برای استفاده از آخرین افزونه باید همه ی قبلی ها رو هم روی بازی نصب کرده باشم یا نه ؟
همه ی پکاشو نصب کردم این آخریه 8-PETS EP مشکل دارم همون اولای نصبش یه پیام میده که فکنم باید سیمز قبلیمونو آپدیت کنم چیکار کنم درست شه؟
خب هر کدوم از این پکیج ها یک سری قابلیت های جدید به بازی اضافه میکنه تا بازی جذاب تر بشه و گیمیر از سیر تکراری وقایع سیمز به مرور زمان خسته نشه.
نه نیاز به نصب همه نیست. فقط شما باید آخرین آپدیت رو دانلود و نصب کنی بعدش آخرین پکیج رو میتونی روی سیمزت نصب کنی بدون اینکه بقیه ی نسخه ها رو ریخته باشی.
آخه اگه نیاز به آپدیت باشه توی خود سیدی قرار داده شده آخرین آپدیتش. نباید پیغام بده
میتونی یک عکس از پیغامی که میده رو آپلود کنی؟
شرمنده که انقدر جوابو طول دادم. فعلا سیمز توی بند و بساط نیست که بهتون تصویری نشون بدم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)