نسخه 2010 مشکل دارهنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2009 رو 800565 رو دان کن و استفاده کن
من 7 ماه بی هیچ مشکل با این ورژن حال کردم
و با خاطره خوش از کاسپر جدا شدم
نسخه 2010 مشکل دارهنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2009 رو 800565 رو دان کن و استفاده کن
من 7 ماه بی هیچ مشکل با این ورژن حال کردم
و با خاطره خوش از کاسپر جدا شدم
من هم مدتی بدون مشکل با کسپر کار می کردم.
ولی امروز که روشن کردم به یک باره عملیاتی در هنگاه لود شدن دسکتاپ انجام داد و دسکتاپم رو پاک کرد و یه دسکتاپ جدید ایجاد کرد.
در حقیقت یک اکانت جدید درست کرده که با نام قبلیم وارد میشه.
ناگفته نمونه که دسکتاپ و مای داکیومنت قبلیم از طریق گزینه .../C:\Documents and Settings قابل دسترسی هست ولی خوب خیلی سخته ... من اکانت قبلیمو میخام.
چون تمام یوزر و پسوردهام تو مرورگرای اونجا save شده و ...
تا حالا کسی با این مشکل برخورده؟
win xp
kasper 2010
البته قبلا -5 یا 6 سال پیش- هم با نسخه های قبلی با این مشکل برخود کرده بودم.
با سلام خدمت دوستان
من از آخرین نسخه Internet Security استفاده میکنم
مشکلم اینه که استفاده کسپر اسکای از رم به صورت تصاعدی بالا میره و به جایی میرسه که ویندوز هنگ میکنه و ارور کمبود رم رو میده (2 گیگ رم )
ویندوز XP و کسپر نسخه 9.0.0.463
ممنون میشم کمک کنید
كاسپر قادر به تغيير نام كاربري نيست.نه تنها كاسپر بلكه هيچ آنتي ويروس ديگري هم نميتونه نام كاربري را تغيير بده و مثلا بك يوزر جديد ايجاد كنه.ممكنه كسي سيستم شما را هك كرده باشه.
اين نسخه مشكلات زيادي داشته.توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد تا نسخه پايدار 2010 منتشر بشه.
این مشکل به دلیل استفاده از ورژن 2010 کاسپر براتون پیش اومده. (واسه من چندین و چند بار پیش اومد)
برای مشکلتون هم از safe mode ببینید به نتیجه می رسید.
سلام دوستان
من از یه جا آشنا کسپر اورجینال رو گیر آوردم 11 تومن
به نظرتون بخرم؟؟
میشه زود جواب بدین؟
اگر فرد مطمئني ميباشه و احتمال بلوك شدن سريالش نميره و پشتيباني در خصوص مشكلات احتمالي سريال به شما ميده ميتونيد تهيه كنيد.در غير اينصورت فقط پول شما هدر ميره.چرا كه قيمت لايسنس كاسپر اينقدر پايين نيست.
با سلام خدمت دوستان بنده از kaspersky internet security 2009 استفاده میکنم ولی یه مشکلی که باهاش دارم اینه که اگه فعال باشه و توی system tray وجود داشته باشه در صورت اتصال به اینترنت هیچ صفحه ای load نمیشه میشه بگید مشکل از چیه؟لطفا هر چه سریعتر
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.![]()
2 مورد را چك كنيد:
1-در قسمت تنظيمات چك كنيد ببينيد قسمت Parentral Control غيرفعال باشه.
2-روي آيكون كاسپر در System Tray كليك راست كنيد ببينيد جلوي گزينه Block Network Traffic تيك نخورده باشه.
تقلبی هستش.
شک نکن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)