سلام دوستان؛
متاسفانه مدتی است هارد لپ تاپ (500 g) بنده دچار مشکل شده و موقع اجرای برنامه های مختلف، کل سیستم رو قفل میکنه و چراغ هارد رو روشن نگه میداره؛ چندبار ویندوز رو عوض کردم، ولی مشکل حل نشد؛ از کل اطلاعات بک آپ گرفته و هارد رو بصورت کامل فرمت کردم و دوباره پارتیشن بندی کرده و ویندوز نصب کردم، باز هم مشکل باقی بود!
از نرم افزار چک دیسک خود ویندوز هم استفاده کردم، 3-2 بار اول هنگام بالا اومدن ویندوز و چک کردن هارد روی 12درصد و بعضی از سکتورها گیر می کرد. در هر حال بعد از چندبار تلاش و چندبار چک دیسک این بد سکتورها رو هم تونست رد کنه؛ در حال حاضر هارد خوب کار میکنه و مشکلی از لحاظ گیر کردن ندارم؛ ولی با نرم افزار HD Tune Pro که از هارد گزارش میگیرم موارد زیر رو نشون میده؛ لپ تاپ بنده ایسوس هستش و هنوز چند ماه از مدت گارانتی 2 سالش باقی مونده؛ دوستان عزیز اگر میدونن با توجه به گزارش نرم افزار HD Tune Pro، میشه ایرادات هارد رو برطرف کرد راهنمایی بفرمایند، اگر نه هم که پیشنهاد میکنند برای گارانتی (گارانتی ویستا پخش) به شرکت ارجاع بدم ، بگید لطفا. فقط مشکلی که هست اینه که من هیچ سیستم دیگه ای توی خونه ندارم و فقط همین یک لپ تاپه، فکر میکنم برای گارانتی ایسوس هم سیستم رو میفرستن دبی (البته مطمئن نیستم، ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کند).
با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]