تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 589 از 2403 اولاول ... 8948953957958558658758858959059159259359963968910891589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان متاسفانه اینجا داره به چتروم تبدیل میشه از مدیریت محترم میخوام که یه فکری بکنند
    دوستان هم لطفا رعایت کنند

داره خودمونی میشه SASAN_6822's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اندیشه سرویس 256 خط 7

دانلود دیشب 900 مگ

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام منم کارمند اندیشه هاهاها خوب کردم حالتونو گرفتم اره خودم شیر فلکه هموتونو بستم اقا moze خیلی سوختی خوبه خودت تو همین فروم اعتراف کردی لینکشم که گذاشتم دیگه چی هاهاها خدا کنه همه برن من اوضام مثل قبل شه روز وشب 200 کیلو
    پس بشین تا همه برن =))

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها یه خبر اندیشه سرویس تمدید موقتش فعال شده من امروز زنگ زدم پشتیبانیاز تمدید موقت پرسیدم گفتن یه 20 روزی هست که فعال شده از تو crm قسمت quick task اگه برین می تونین تمدید کنین منم همین الان اینکارو کردم 3 روز 300 مگ

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز منظورت از کسایی که میان انتقاد میکنن و آواتار ندارن و ............. کیه دقیقا ؟
    کسی به شما کاری داره ؟ برو با اندیشه حالتو بکن

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

منم مرکز 8 هستم اندیشه دیگه خطم رو کرده دایل اپ شما الان شاتل دارین قیمت و سرعتش چه جوریه شبا افت سرعت دارین یا نه قطعی و پینگش چه جوریه راستی یه چیز دیگه همین مودم tp link با شاتل هم کار میکنه یا نه باید از خودشون بگیریم هزینه راه اندازی هم باید بدیم یا نه؟ اگه 64 نامحدود بگیرم سرعت تشویقی داره یا نه همون قانونی 8 رو میزارن
    شبا افت سرعت نداریم فقط یکم 1 تا 2 ping میره بالا اما دوباره مثه روز میشه (بینه 300-400 همیشه میمونه البته منظور من توو بازی هست اگه از 4.2.2.4 میخواین بین 200-250)
    قطعی من تو این 16 روزی که تا الان شاتل هستم اصلا نداشتم...باور کنید

من که پایم با هم بریم بهتره.حساب کار دستشون میاد ولی من میگم اینا خیلی شکمشون سیره میریم اونجا میگن چی کار دارین میگیم میخوایم isp رو عوض کنیم میگن اینم یه کاغذ اسماتون رو با شماره تلفن بنویسین برین به سلامت
    من که رفتم...گفتم جمع آوری...یه برگه سریع دستم داد و گفت پر کن....نه سوالی ن جوابی که چرا میخوای بری؟؟؟ مشکلت چیه؟؟؟
    اما زمانی که از پارس میخواستم بیام بیرون کلی روو مخم راه رفتن که نرو ما درستش میکنیم ال میکنیم بل میکنیم

عزیز دل برادر اگه فکر می کنی حقته برو ازشون بگیر از اندیشه نمی تونی بگیری برو از شاتل بگیر از پارس بگیر دامون بگیر البرز بگیر شرکت زیاده (البته اگه مطمینی حقته)بعدش مردونه بیا خبرشو بده که چه سرویس داری چند کیلو می تونی بگیری
    مثلا اندیشه بده 80kbps که الان اینو داره نمیده....من بمونم 1 ماهه دیگه که چی؟؟؟مثلا شاتل - البرز و etc خراب شه؟؟؟ اندیشه چه گلی به سره ما زده که بخوایم 1 ماه به خاطرشون این سرعت های دره پیت رو تحمل کنیم؟ dc رو تحمل کنیم ...به قول خودت دروغ رو تحمل کنیم؟ وقتی الان غیره اندیشه داره سرعته آبرو مندانه رو میده باید ازش استفاده کرد.

کلام آخر :
    باز هم میگیم...ما رویه هیچ isp تعصب نداریم...چه گیلانی چه غیره گیلانی...مهم سرویسیه که شرکت میده، حالا میخواد هر شرکتی باشه...غیره اینه؟
    یکی تویه مرکز مثلا 3-7-8 داره حال میکنه با اندیشه و کلی دانلود میکنه، من که تویه مرکزه 4 هستم و دارم با disconnect per second دست و پنجه نرم میکنم چرا باید اندیشه بمونم؟ میرم پارس، شاتل ، البرز یا هر شرکتی که بتونه به مرکز من سرویسه بهتری بده حالا شده حتی برای 1 ماه.

درست تصمیم بگیرید و درست فکر کنید دوستان.
    موفق باشین

7. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یه چیز جالب انگاری باقی شرکتها دارن سر هم می کنن که مشترای شاتل زیاد بشه سرعت پارس از دیروز که 141 اینا بود رسیده به 15 به زور به 16

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

یکی بیاد بگه تمدید موقت چیه؟
    برای تمدید باید کجا رفت؟
    سرویس 128 اندیشه دارم
    Last edited by reza3600; 25-08-2010 at 13:22.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه چیز جالب انگاری باقی شرکتها دارن سر هم می کنن که مشترای شاتل زیاد بشه سرعت پارس از دیروز که 141 اینا بود رسیده به 15 به زور به 16
    satsat گرامی کلا دیشب وضعیت پارس حتی تو تهران خراب بود . بیشتر شرکتها وضعیت شبانشون خراب شده فکر کنم مشکل کشوری باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نه بابا من که شبلا می رم لالا کلا دانلود زیادی ندارم والی دیروز خود روزش خو ب بود الان شده اینجوری الان 2 روزه گند زدن دم ظهر که می یام سیستمو روشن می کنم باید 1 ساعت واستم تا کانکت بشه به اینترنت

دوستان شاتلی اینا رو دیدید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    اخری برای پارسه
    Last edited by SatSat; 25-08-2010 at 13:42.

12. این کاربر از SatSat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •