بالاخره منم sx120 رو به داداشم گفتم بگیره ، اونم گرفت و حالا دستمه اما داداشم یه کارایی کرد که خییییلی به دلم ننشست!!!
اول اینکه دوربین رو 226 گرفته.
گفتم با بیمه نامه ی ماشین نویس بگیره ، دست نویس گرفته .حالا شد 231 ...
گفتم شارژر و باتری هنل 2500 میلی آمپر به بالا بگیره ، سونی گرفته اونم 2000 میلی آمپر با قیمت 27 تومن !!!!!
.gif)
حالا خدا کنه تقلبی نباشه (هولوگرام که داره)
گفتم مموری 8 گیگ کلاس 6 بگیره ، یه مموری 8 گیگ بی کلاس (
.gif)
!!!! روش کلاسشو ننوشته ) گرفته 17.5 تومن ...
اما به هر حال دوربینو گرفتم ....
حالا مشکلات و سوال ها ...
اول اینکه داداشم مموری فابریک دوربین رو تست کرده (بعد از غرغر من که چرا به کلاس مموری توجه نکردی ) و سرعت نوشتنش 5.5 mb/s و خوندنش 20 mb/s بوده اما سرعت این مموریه که گرفته نوشتنش 4.5 mb/s و خوندنش 17 mb/s هست ...
میخواستم بدونم شمایی که مموری کلاس 6 گرفتین سرعت مموریتون چقدره؟
سرعت کم توی این مموری کاملا" واضحه در حالی که کاملا" خالیه !!!
یه بار هم دوربین به مموری گیر داد که بعد از در آوردن و سرجا نشوندنش درست شد ...
موضوع دوم هم مربوط به فوکوس دوربینه توی حالات غیر دستی.
بعضی از مواقع مخصوصا" وقتی جسم به لنز نزدیکه و نیاز به حالت ماکرو هست ، دوربینه نوفهمه!!!!اصلا" هیچی نوفهمه !!!
حین فوکوسش به بهترین حالت میرسه اما ازش میگذره و روی یه فاصله ی دیگه ثابت میمونه ...
این موضوع خیییلی تو ذوق میزنه و آزاردهندست بطوریکه اگه فوکوس دستی نداشت تا حالا سکته کرده بودم !!!
موضوع بعدی هم لرزشگیر دوربین هست.من دستم بیش از حد معمول نمی لرزه اما جرات ندارم دیگه سرعت شاتر رو بیشتر از 1/400 بذازم ؛ چون ارزیدن عکس راحت معلومه.
این معمولیه ؟ قدرت لرزشگیر همینقدره؟
موضوع آخر هم مشخص نبودن تقریبا" کل lcd توی نور آفتاب هستش که کاریش نمیشه کرد.امیدوارم کنون بیشتر روی این قضیه کار کنه ...
در کل دوربین خوبیه اما کمتر حدیه که ازش انتظار داشتم...
خیال میکردم در مقابل مثلا" a710 خدا باشه اما میبینم بهتره ، اما نه خیلی.امیدوارم این موضوع به خاطر بلد نبودن من باشه ...
.gif)