تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 589 از 2014 اولاول ... 8948953957958558658758858959059159259359963968910891589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    مايلي‌كهن: ظاهرا ديپلماسي ورزشي ايران تغيير كرده است
    خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: ظاهرا ديپلماسي ورزش ايران برخلاف ديپماسي كل كشور است.
    محمد مايلي كهن در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: نمي‌دانم در اين مملكت چه مي‌گذرد. تا آنجايي كه به ياد دارم در 30 سال انقلاب اسلامي تمام شعارها بر عليه امريكا بوده است؛ اما ظاهرا ديپلماسي ما در ورزش تغيير كرده است.
    وي افزود:‌ نمي دانم چرا كسي كه با التماس و خواهش از امريكا درخواست سيتي زن شيپي(شهروندي) دارد و به همين خاطر ديدار تداركاتي تيم ملي فوتبال را لغو مي‌كند، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران است.
    سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمي‌دانم چه اتفاقي مي‌افتد كه كسي كه 30 سال پيش از ايران رفته و حتي كارت پايان خدمت نيز ندارد، زن و دو دخترش را در امريكا رها مي‌كند و به همراه يك زن ديگر كه دوستش است به ايران مي‌آيد و با 500 هزار تومان برايش صيغه محرميت جاري مي‌كنند و يك ميليون دلار نيز به او دستمزد مي‌دهند.
    مايلي‌ كهن با اشاره به تيم كشتي ايران عنوان كرد: نمي‌دانم چه اتفاقي رخ مي‌دهد كه شخصي كه بعد از هر المپيك 3 سال در كانادا زندگي مي‌كند و مي‌رود و 6 ماه قبل از المپيك مي‌آيد و دوباره در تيم كشتي سمت مي‌گيرد.
    عضو مستعفي پرسپوليس اضافه كرد: شخصي كه زماني در فدراسيون فوتبال رئيس بود و در مقطعي دبيركل اين فدراسيون بود و داور انتخاب مي‌كرد و به داور مي‌گفت كه مثلا در ديدار پرسپوليس و ملوان، ملوان پيروز شود حالا مدير يكي از بهترين‌ باشگاه‌هاي ايران است و داوران را قرباني مي‌كند. بعد از رفتن او از فدراسيون سه داور، قضاوت را كنار گذاشتند كه ديگر اسم‌هاي آنها را عنوان نمي‌كنم.
    مايلي كهن در خصوص جلسه دادگاه خود با علي دايي گفت: بعد از جلسه اول قاضي به ما گفت كه مصاحبه نكنيد؛ اما در همان جلسه به وكيل علي دايي گفت كه موكل شما بايد در جلسه امروز حاضر باشد؛ اما امروز ايشان گفت من نگفتم كه دايي بايد حتما در جلسه حاضر باشد.
    وي ادامه داد:‌ در جلسه امروز اگر وكيل مدافع دايي نيز حاضر نبود اشكالي پيش نمي‌آمد زيرا بلافاصله حكم محكوميت صادر شد. در همه جا ابتدا متهم دفاع مي‌كند و قاضي به حرفهايش گوش مي‌كند و بعد از چند دقيقه شور راي صادر مي‌كند؛ اما اينجا اينطور نبود.
    مايلي كهن ادامه داد: وقتي امروز قرار التزام 100 ميليون ريالي برايم صادر شد گفتم من هيچ چيز ندارم و مي‌توانيد مرا به زندان ببريد؛ اما قاضي گفت، ما قبول داريم كه شما خودت ضامن خودت باشي كه من گفتم،‌ هرگز ضامن خودم نمي‌شوم و اگر متهم هستم مرا به زندان ببريد؛ ولي اگر بار ديگر مرا بخواهيد ديگر به دادگاه نخواهم آمد.
    سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال گفت: ظاهرا مي‌خواهند دايي پس از برنده شدن در اين پرونده من را مورد عفو قرار دهد؛ اما نمي‌خواهم اين اتفاق رخ دهد. آنها به من مي‌گويند شما حاجي هستيد و بايد حلاليت و گذشت داشته باشيد؛ اما مي‌گويم نمي‌توانم اعتقادم را زيرپا بگذارم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برگزاری پرسپولیس : سرخپوشان پیش از این در پروازهای داخلی خود با هواپیماهای فوکر شرکت آسمان به پرواز در می آمدند اما در سفر به مشهد با یک پرواز بین المللی با هواپیمای ایرباس تهران را به مقصد مشهد ترک کردند.
    به گزارش خبرگزاري رسمی باشگاه پرسپولیس از مشهد، شرکت آسمان بدلیل عدم پرواز به سمت مشهد در روز دوشنبه ، اقدام به رزرو بلیت از شرکت ماهان برای سرخپوشان کرد. پرواز شماره 55 در ساعت 19:30 دیشب در فرودگاه شهید هاشمی نژاد به زمین نشست. سرخپوشان پس از پیاده شدن از هواپیما با تجمع عده زیادی از هواداران و دوستداران تیم محبوب پرسپولیس مواجه شدند که در این بین هواداران پرسپولیس دائما سراغ علی کریمی و سرمربی محبوب خود را می گرفتند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه تاپیک براش زدم یحیی

اسم اون یارو سرمربی کشتی رو یادم رفته.
    فرهوشی بود کی بود یادم نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجتبي شيري: از فريادهاي قطبی استقبال مي‌‏کنم/نبايد اشتباهات مس تکرار شود

خبرگزاری پرسپولیس : مدافع تيم پرسپوليس گفت: پس از آنکه از اردوي تيم ملي آمدم تا حدودي با ساير بازيکنان پرسپوليس ناهماهنگ بودم به همين خاطر نيمه اول مسابقه برابر مس کرمان را روي نيمکت بودم اما پس از اين يک هفته اي که در کنار ساير همبازيانم تمرين کردم در حال حاضر در بهترين شرايط قرار دارم و آماده‌‏ام مقابل پيام 90 دقيقه بازي کنم.
    مجتبي شيري در گفت و گویی افزود: مطمئن باشيد در بازي مقابل پيام مشهد به دليل ناکامي هايي که در چند هفته گذشته داشتيم فقط به کسب 3 امتياز فکر خواهيم کرد و در همين راستا تمام تلاش خود را انجام خواهيم داد.
    وي ادامه داد: هيچ تيمي در مقابل پرسپوليس دست و پا بسته نيست به ويژه تيم‌‏هايي که ما بايد به عنوان مهمان برابرشان بازي کنيم ضمن اينکه بايد مراقب باشيم اشتباه مسابقه برابر مس کرمان را تکرار نکنيم.
    مجتبي شيري که پس از مسابقه برابر مس کرمان در طول تمرينات روزهاي گذشته با فريادهاي افشين قطبي مورد انتقاد قرار گرفته بود در اين خصوص گفت: من از اين مساله استقبال مي کنم، ‌‏چرا که با استفاده از دانش وي به خوبي مي توانم نقاصيم را برطرف کنم.
    مدافع تيم پرسپوليس در پايان عنوان داشت: در حال حاضر فقط 5 هفته از مسابقات ليگ برتر گذشته است و تيم ما در بازيهاي آينده حرف هاي بسياري براي گفتن خواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علي محدثي : كميته انضباطي خلاف عرف دادرسي جوامع مدني عمل كرد

خبرگزاری پرسپولیس : معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: به راي صادر شده‌ي ابلاغ نشده كميته‌ي انضباطي عليه پرسپوليس اعتراض خواهيم كرد.
    علي محدثي در گفت‌وگویی، درمورد راي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال و محروميت‌هاي در نظر گرفته شده براي باشگاه پرسپوليس، افزود: اساس راي منتشر شده از سوي كميته انضباطي، بنابر چند دليل اشتباه بوده و اين موارد قابل بحث و بررسي است. اول اينكه اين راي پس از ابلاغ رسمي به باشگاه پرسپوليس قابل انتشار عمومي بوده است، اما كميته انضباطي در اعلام عمومي اين راي قبل از ابلاغ، خلاف عرف دادرسي در تمام جوامع مدني عمل كرده است. ما هنوز رايي نديده‌ايم، درنتيجه در مورد مفاد اين راي نيز هيچ نظري نداريم. وي افزود: دوم اينكه شنيده‌ايم، مبناي صدور اين راي، بر اساس گزارش ناظر مسابقه بوده است. معتقدم اين استدلال نمي‌تواند دليل كافي براي صدور چنين رايي باشد، زيرا طبق ماده 96 آيين‌نامه انضباطي فدراسيون، اصل بر گزارش داور بازي است، بنابراين رويه‌ي كنوني در اين باره نيز جاي بحث دارد.
    معاون سابق كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال ادامه داد: سوم اينكه عدم دعوت از متهمان پرونده يا نماينده‌ي قانوني باشگاه پرسپوليس در جلسه رسيدگي و صدور راي غيابي نيز خلاف رويه است. ماده 27 آيين‌نامه با صراحت مي‌گويد عندالزوم جلسه رسيدگي بايد با حضور طرفين تشكيل و مسوولان كميته انضباطي پس از شنيدن اظهارات و استنادات به همرا گزارشات رسيده، اقدام به صدور راي كند. بنابراين به صدور راي غيابي هم ايراد وارد است و مسوولان كميته انضباطي بايد در اين‌باره نيز پاسخگو باشند.
    محدثي در پايان تاكيد كرد: در هر صورت باشگاه پرسپوليس هر زمان كه مفاد رايي كه رسانه‌اي شده را رويت كرد و اين راي به باشگاه ابلاغ شد، در مدت زماني كه به طور قانوني در اختيار دارد، لايحه دفاعي مفصلي براي تجديدنظر به كميته‌ي استيناف ارسال و به اين راي اعتراض خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شریفی : اثبات اشتباهات مرادی در حکم تاثیر دارد

خبرگزاری پرسپولیس : دكتر مجتبى شريفى رئیس کمیته انضباطی درباره تخلفات اخير در بازى پرسپوليس - مس توضيحات دقيقى مى دهد: پس ازبرآورد خسارت هاى وارده، بررسى اظهارات داريوش مصطفوى و به اين ترتيب نظر كميته داوران درباره مرادى، راى نهايى را براى باشگاه پرسپوليس صادر كرديم؛ به اين ترتيب حسين هدايتى ۴ جلسه از همراهى تيم محروم شده و او موظف به پرداخت 10 ميليون تومان جريمه نقدى است. احمدرضا عابدزاده نيز سه جلسه از همراهى تيم پرسپوليس محروم است اما راجع به باشگاه پرسپوليس هنوز راى نهايى صادر نشده است و براى بررسى هاى دقيق تر مديرعامل باشگاه را به كميته انضباطى احضار كرديم تا اظهارات او را نيز مورد بررسى قرار دهيم البته علاوه بر اين منتظر رسيدن گزارش كارشناس ورزشگاه آزادى و شركت اتوبوسرانى مبنى بر برآورده خسارت هاى وارده نيز هستيم. وی گفت : نظر كميته داوران درباره قضاوت مسعود مرادى درديدار پرسپوليس مقابل مس كرمان بر راى كميته انضباطى درباره باشگاه پرسپوليس تأثيرگذار خواهد بود چرا كه راى خطاى داور در تحريك تماشاگران دخيل است و ما قطعاً اين موضوع را مدنظر قرار مى دهيم. من همچنان برنظر خود مبنى بر مخالفت با محروميت هواداران پافشارى مى كنم و هنوز معتقدم كه چنين تنبيهى براى يك تيم چندان مناسب نيست و بايد تنبيه مؤثرترى جايگزين آن شود. تلاش مى كنيم تا اين مورد را در آيين نامه جديد انضباطى حتما مورد بررسى قرار دهيم.

رئیس کمیته انضباطی در حالی به برآورد خسارات اصرار می ورزد که رئیس شرکت اتوبوسرانی تهران و حومه طی مصاحبه ای تشکر آمیز از هواداران باشگاه پرسپولیس اعلام کرده هیچ خسارتی به اتوبوسهای این شرکت پس از مسابقه پرسپولیس-مس کرمان وارد نشده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آتسو : قطبی به بازی من اعتقاد دارد

خبرگزاری پرسپولیس : بخت آتسوى براى حضور در تركيب پرسپوليس در بازى با مس باز شد و او در بازى با مس در كنار حيدرى على رغم آن كه تصور مى شد ناهماهنگ عمل كند، عملكردى قابل قبول داشت و بازى بسيار خوبى انجام داد تا نشان دهد مى تواند زوج خوبى در خط دفاع پرسپوليس باشند اما نكته جالبى كه در مورد آتسوى در بازى با مس ديديم علاقه اين بازيكن به نفوذ بود و شركت در حملات تيم بود، البته این موضوع در چند صحنه باغث خالی شدن دفاع پرسپولیس هم شد. نظرتان در مورد اولين بازى كه براى پرسپوليس انجام دادى چيست ؟

فكرمى كنم بازى خوبى انجام داديم كه كادر فنى هم راضى است. در اين بازىهواداران زيادى به ورزشگاه آمده بودند اما ما كه برتر زمين بوديمنتوانستيم ببريم و اين مسأله برايم ناراحت كننده است.

چرا پرسپوليس در اين بازى نتيجه نگرفت
    ؟
    بهنظرم ما در اين بازى شانس لازم را نداشتيم و داور بازى هم از چند صحنهمشكوك به سادگى گذشت. فقط مى دانم پرسپوليس مستحق باخت نبود و كمترين حقما در اين بازى پيروزى بود.

فكر مى كنى باز هم در تركيب پرسپوليس قرار بگيرى يا روى نيمكت خواهى بود ؟
    منفقط براى بازى كردن به پرسپوليس آمدم و تمام تلاشم را مى كنم تا جايگاهمرا از دست ندهم. اما اين مسأله به خودم بستگى دارد كه چگونه كار كنم. بعداز تلاشم، نظر مربى مى گويد بايد درون تركيب باشم يا روى نيمكت.

آتسوى مى تواند زوج خوبى براى سپهر حيدرى باشد ؟
    له. ما الان هم زوج خوبى هستيم اما براى هماهنگى ايده آل به زمان نياز داريم و تلاش بيشتر.

در بازى با مس خيلى رو به جلو بازى مى كردى و علاقه زيادى به شركت در حملات تيم داشتى
    بله. چون در اين زمينه تبحر لازم را دارم اين كار را مى كنم. من مى توانمهمزمان هم دفاع كنم و هم در حمله شركت داشته باشم بدون اينكه از وظيفه امغافل شوم. چون مى دانم چه زمانى بايد نفوذ كنم و كى بايد براى دفاع به عقببرگردم.

به نظر مى رسيد علاقه اى به زير توپ زدن ندارى و سعى مى كنى بيشتر بازيسازى كنى
    بايدهم اين طور باشد. اگر زير توپ بزنم كه مدافع نيستم. من در اروپا فوتبالبازى كرده ام و ياد گرفتم نبايد زير توپ زد و به جاى اين كار بايد از خطدفاعى بازيسازى كرد تا هافبك ها و مهاجمان هم راحت تر و بهتر كار كنند.

كادر فنى به نفوذهايت ايرادى نمى گيرد ؟
    نه. هنوز كه چيزى نگفتند و فكر مى كنم قطبى هم علاقه دارد من در خط دفاع، آزادى عمل داشته باشم.

امروز بازى سختى برابر پيام داريد
    بله. بايد هر طور است پيام را شكست دهيم تا با خاطره خوبى از شهرى كه فصل قبلدر آن بازى مى كردم به تهران برگردم و بتوانيم در كورس قهرمانى مانده بهصدر جدول نزديك شويم اما پيام حريف آسانى نيست و بازى سختى برابر آن داريماما ما چاره اى جز برد نداريم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرخزادی : مسعود مرادی به جامعه داوری توهین کرد

خبرگزاری پرسپولیس : اظهارات مديرعامل وب آهن در برنامه 90 خطاب به داريوش مصطفوي واكنش هاي زيادي را به همراه داشته است. مجيد فرخزادي عضو هيات مديره پرسپوليس در ارتباط بااين موضوع گفت: به نظرم آذري هنوز درحال و هواي شكستي كه تيمش داشته بود. با اين حال باز هم نمي توان فهميد كه چرا دست به چنين كاري زده است . من معتقدم اين رفتار طبيعي نبود.عضو هيات مديره پرسپوليس ادامه داد: در مورد آذري مردم به بهترين شكل ممكن قضاوت خواهند كرد و نيازي به توضيح وجود ندارد. فرخزادي با اشاره به برخوردي كه باشگاه پرسپوليس براي حرف هاي تند آذري در برنامه نود در نظر گرفته، گفت: ‌البته آذري يك كارمند است كه احتمال دارد فردا در پست خود نباشد اما بالاخره بايد يك جايي جوابگو رفتار خود باشد. عضو هيات مديره پرسپوليس همچنين به حرف هايي كه فردوسي پور درمورد اعتراض تند فرخزادي به داور مسابقه با مس، پرداخته و افزود: آقاي فردوسي پور اشتباه كرد چراكه وقتي يكي دو تا بطري پرتاب كردند ما رفتيم تا جو را آرام كنيم.خوشبختانه مردم همه چيز را ديدند و متوجه شده‌اند كه از آنها نخواستيم حرف نامربوط در ورزشگاه بزنند. اگر كساني هم فحاشي كردند به همه هواداران پرسپوليس ربطي پيدا نمي كند.

عضو هيات مديره پرسپوليس به هزينه هاي هنگفت اين تيم اشاره كرد و گفت: ‌چه كسي گفته ما مشكل مالي نداريم. در واقع همه تيم ها مشكل مالي دارند به غير ازتيم هاي صنعتي.

وي در انتها با بازگشت به مساله داوري مسعود مرادي گفت: من نمي دانم جلال مرادي ناظر داوري اين مسابقه چند وقت محروم بوده اما مي خواهم بدانم چنين شخصي اصالت نظارت و يا اظهار نظر را دارد؟ ايشان زماني كه داور بود چندان مرجع معتبري به حساب نمي آمد. با اين حال خوشبختانه نظر جمعي مشخص كرد كه اين ضربه پنالتي است و حق پرسپوليس ضايع شده است.هر چند مسعود مرادي در ادامه توجيهتاش با ساده دانستن تثميم گيري در خصوص تصميمات اشتباه ديدار پرسپوليس و مس كرمان ، به جامعه داوري هم توهين كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسخره ها
    به خاطر یه سریال، بازی پرسپولیس رو با 10 دقیقه تاخیر پخش کردن

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مسخره ها
    به خاطر یه سریال، بازی پرسپولیس رو با 10 دقیقه تاخیر پخش کردن
    1perspolis -0 payam

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •