آره اجرا ميشه---فقط اگه فيلم تماشا كني حتما بايد ريجنش با دستگاهت يكي باشه---اگه ايران زندگي ميكني پال بگير---
نه ورژن قديمي رو ديگه نميشه رو كنسول ريخت---
آره اجرا ميشه---فقط اگه فيلم تماشا كني حتما بايد ريجنش با دستگاهت يكي باشه---اگه ايران زندگي ميكني پال بگير---
نه ورژن قديمي رو ديگه نميشه رو كنسول ريخت---
دوستان HELP ME! من فردا میخوام ps3 بخرم اما به اندازه ی کافی برای اینکه سرم کلاه نره اطلاعات ندارم اگه میشه منو راهنمایی کنید!ممنون میشم![]()
آره عزیز کار میکنه فقط یک Compiler مخصوص میخواد که به زودی تاپیک اش رو میزنم
میلاد مطمئنی دسته 360 BT یه !؟ آخه تو مشخصات دسته نوشته بود مدل Radio با بسامد اگه اشتباه نکنم 2.43 کار میکنه.
حرفی از BT توش نزده بود.
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
شما از ایشون بخری دیگه نیازی به دونستن چیزی نخواهی داشت .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ولی من با تلویزیون خودم که 3بعدی هم نیست آواتار رو بازی کردم که اتفاقا گزینه 3D هم میشد فعال کرد و وقتی اینکار رو میکردی دقیقا انگار داشتی یه تصویر 3D رو بدون عینک تماشا میکردی .
سلام
ببخشین اگه سوالام تکراری آخه من یه مدت نبودم اطلاعات کافی ندارم.....
میخوام کنسولم رو ه ک کنم کدوم روش رو پیشنهاد میکنین با دانگل یا بدون دانگل.....؟؟؟
و اگه میشه تفاوتهاشون رو هم ذکر کنید...
باتشکر...![]()
محمد جان اگه اشتباه نکنم , کنسولت باید FAT باشه.به نظره من برای FAT ها همون Dongle بهتره به 2 دلیل :
یکی اینکه CFW هایی که اومده امکان Break کردن دستگاه رو دارن مخصوصا برای سریه FAT و دیگه اینکه هنوز این CFW ها BUG دارن و
حتی در PSN باعث BAN شدن و ... میشن.
البته منم خودم یه 3 ماهی هست PS3 رو ول کردم ولی خب دست و پا شکسته یه چیزایی میخونم.
ممنون
بله کنسولم فت 80 گیگه پس دانگل بهتره....؟؟؟
من آنلاین هم بازی نمیکنم....
هارد چی خوبه...؟؟؟بوفالو چطوره...؟؟؟
منتظر جوابم....
سلام دوستان
من از ps3 هیچی نمیدونم
کپی خور کردنش چجوریه؟
چقدر هزینه میبره؟
خودم میتونم انجام بدم یا حتما باید بدم بیرون؟
در ضمن
دانگل چیست؟
مرسی
محمد بوفالو رو من تا حالا ندیدم کسی استفاده کنه , چون یه برندی هست که حداقل تو ایران جا نیوفتاده.
همون Seagate و WD از همه بهترن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)